QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 13:17)
Aš į pirmą planą pasižiūrėjau ...
O negalvojot virtuvės dėlioti kažkaip va taip (tik čia senąjį planą Jūsų paėmiau):
O negalvojot virtuvės dėlioti kažkaip va taip (tik čia senąjį planą Jūsų paėmiau):
kai bunu vietoje, ty tame namuke savo, man atrodo ten vietos ne per daugiausia ir kad tilptu sala , valgomasis stalas ir svetaine-atrodo neimanoma.
dabar gyvenam taip sugrustai, kad man norisi biski erviu didesniu.
brezinyje atrodo lyg ir telpa, bet realiai man atrodo butu per sunku kazkaip, nes tos vietos lyg ir ne per daugiausia.
aisku galima pabandyt kokioj vizualizacijoje, bet man su vieta atrodo nelabai
o kie plocio ta sala mazdaug buna?
tarpas tarp apieju tiuretu buti apie 1200, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2015 02 08, 13:03)
Gal iš patirties pasakytumėt, ar visos darotės virtuvės komplektuose spintelę išplautiems indams? Gal ji visai nebūtina? Juk galima išplautus indus sušluostyti ir į spinteles? Man labai svarbu vietos taupymo klausimas. Jeigu padarau spintelę indams džiovinti, labai sumažėja daiktams laikyti vietos
is savo patirties pasakau, kad realiai nera butina, jei turi indaplove. pas mus ji dazniausiai pustute, ir jei netureciau, manau apsieiciau. jei megstat sluostyti indus, tai tikrai nebutina. As kad ir ta spintele, ziuriu daznai isplaunu, sudedu salia kraiukles apverstsu, kiek spja nuvarvet, tada isluostau i i svariu indu spintele, o ne i dziovykle. o dazniausiai tai vistiek indaplove naudojuos