QUOTE(coco5 @ 2015 02 07, 16:33)
Norit virtuvės prie vienos sienos, o toje sienoje dar ir langas. Mano akim žiūrint niekas čia netelpa
QUOTE(metine @ 2015 02 07, 16:40)
As irgi pritarciau, kad padeti sunkina du langai, prie kuriu pvz nepastatysi ir kriaukles ir virykles. As bandyciau pasivraizyti skirtingu variantu su uzsikimu prie kitos sienos.
nu kazkaip su uzsukimu man sudetingai gaunasi, toks ugrziodinimi jausmas, nes tos durys i virtuve pagrindinis iejimas is holo i pagrindine namu erdve, tai salia duru statyt jau kazkoki saldytuva man rodos labai sunku o jeu uzsukti tik viena 60cm plocio pvz saldytuva, tai kazkaip irgi atrodo bereikalingas kampas....nu gal man fantazija neisnesa.
siaip man atrodo pagal metrus tos vietos kaip iz uztektu, dabar ne ka daugiau turiu ir uztenka.
dar va toks variantas man piesiasi, siandien savo namuke prie sienu deliojaus kur kas gautusi. Tik ikea programelej nera visokiu plociu tai tarp kailentes ir indaploves neina ispildyt pilnai tarpo
pries 6 metus dariausi virtuve, gavau cia naudingu patarimu, tai ir dabar darydama kazko ziauriai nekeisciau ir dabar net mintis buvo gal kazkaip bandyt perkelt ta virtuve i nauja busta, bet gal reik atsinaujint