Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 07, 00:03)
Pabandziau paprojektuoti virtuve, cia pirmas bandymas
mano norai:
1. Kriaukle ties langu
2. Auksta ukine spinta biriems produktams (gali buti siauresne arba paprastai lentynos ir stalciai arba istraukiama)
3. gartraukis paprastas toks kaip 'plokstele" ir virs jo kokia spintele (tik Ikea programoje tokio neradau, visi tokie su vamzdiu)
4. spinteles iki lubu, kad neliktu erdves tuscios dulkems, Aisku galbut ten galima lubas pazemint su apsvietiumu ka suzaist, kad nereiktu 2.5 aukscio daryt
5. Mikrobange noreciau imontuojama, bet siam variante kazkaip neliko kur g.gif

pirmas blynas man aisku paciai nelabai, bet gal iskart turesit pasiulymu, kad pagrindiniai mano norai butu igyvendinti

Mano pastebejimai: As nedaryciau tos siauros pakabinamos spinteles ties gartraukiu ir ukines spintos, geriau padaryciau vientisa didesne ukine sinta ir vienas gartraukis tada graziau atrodytu. nesimato ismatavimu, bet dauguma spinteliu atrodo pasiaurintos. Tada tas kur baltai pavaizduotas - greiciausiai indaplove ir 45cm plocio?

ir dar klausimas ar jus visa virtuve formuosite isilgai, nesvartstete uzsukti palei ta siena lygiagrecia durims? Ir kur suplanavote valgomaji stala? smile.gif
Atsakyti

Jei tas duju vamzdis paciam kampe ir netrukdo kokio prietaiso montavimui, nesukciau galvos . Trukdo jis tik kol apie ji galvoji, bet sustacius baldus, koki virduli salia to vamzdzio, po menesio garantuoju jo nebematysit ir ne neprisiminsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 07, 00:48)
Mano pastebejimai:
1. As nedaryciau tos siauros pakabinamos spinteles ties gartraukiu ir ukines spintos, geriau padaryciau vientisa didesne ukine sinta ir vienas gartraukis tada graziau atrodytu.
2. nesimato ismatavimu, bet dauguma spinteliu atrodo pasiaurintos.
3. Tada tas kur baltai pavaizduotas - greiciausiai indaplove ir 45cm plocio?

4. ir dar klausimas ar jus visa virtuve formuosite isilgai, nesvartstete uzsukti palei ta siena lygiagrecia durims? Ir kur suplanavote valgomaji stala? smile.gif

mano pamastymai del jusu komentary:
1. taip, ta viena spintele atrodo nekaip, galvojau jeiv virs gartraukio irgi butu spintele (o gartraukis toks siauras tik po spintele), tai vizualiai gal graziau aytrodytu g.gif bet ikea programelej nerandu kitokiu gartraukiu.
o jei daryt viena platesne ukine spinta, tai man atrodo bus nepatogu jei salia aukstos spintos iskart kaitlente g.gif . Is kaitlentes abieju pusiu reiktu laisvos erdves, tik todel ir iteroiau siauresne spintele tarp ukines spintos ir kaitlentes

2. taip, gavosi daugiau pasiaurintu 40cm plocio, kad eiliskumas issidestytu geriau, nors turbut patogiau butu netgi 90cm stalciai, o ne 60cm

3. taip, indaplove 45, mums tiek uztektu. Dabar turim, tai kartais kas antra diena jungiam, tai gal 60cm mums ir nereik, uztenka mums ir 45cm. Seima jau nedides:)

4. galvojau, bet man kazkaip lyg ir nelabai tas kampas toks. Kadangi uzsukimas hautusi nedidelis. bet gal galima kazkaip ir su kampu. Tiesiog kampai niekad nebuna labai prtaktiski ir jei uzsukt tik kad saldytuvas tilps, galvoju ar apsimoka g.gif

valgomaji stala parodizau va kitame variante

va cia kitoks vairaintas, tik gartraukio kitokio neiseina padaryt ir nemoku virs mikrobanges spinteles dar padaryt viena spintele, kad virsus lygiai butu
user posted image

bet cia gaunasi maisto laikymo vietos priesinguose kampuose, galvoju gal nepatogu g.gif
kaip su tom virsutine spintelem daryt,nes langas 1550mm, o visa siena mazdaug 4430mm

nu jei nesigauna, tai galvoju gal galiu be tos ukines spintos... Bet tiesiog dabartinej virtuvej birius roduktus laikau kampineve pakabinamoje spinteleje ir kai reikia giliau pasiekt, tai sudetinga, o vistik viena is dazniau darinejamu spinteliu, tai kazkaip man atrode tokia ukine spinta butu patogu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 07 vasario 2015 - 13:28
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 07, 14:24)
mano pamastymai del jusu komentaru:

Antras variantas atrodo geriau, nes nera tiek daug siauru spinteliu (pvz mes irgi turim 3 visokio siaurumo 15cm plovikliams, 30cm su kargo krepsiu ir dar 20cm ranksluostukams), bet visumoj gan menazai daug spinteliu, todel nebuvo kitos iseities, o jums patarciau labiau funkciskai ziureti (2as variantas ta atspindi). Mano asmenine nuomone toks pailgos virtuves isplanavimas gan suetingas reikalas, nenorit pabandyti uzsisakyti projekto, pas virtuves dizainerius? Mes pasidarem, tai labai daug variantu buvo apsvarstyta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 07 vasario 2015 - 13:49
As irgi noreciau sulaukti patarimu, nes labai sunku suderinti visa visuma. Interjera taikome i skandinaviska, virtuve kartu su salonu, baldai is blizgios plokstes - spalva balta, stalvirsis medzio imitacijos. Kokias pasiulytumete derinti spalvas plyteliu, ar stiklo tarp spinteliu ir grindu.

Man labai grazu stiklas - atrodo vientisai ir toks kaip antroje foto, o plyteles galvojam sviesias, bet kadangi virtuve balta ar nesusilies viska i visiskai balta? Sienos irgi pirmam aukste baltos. sad.gif Buitine technika juoda su metalo spalva.

user posted image

Stiklo spalva, gal tokia?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 07 vasario 2015 - 14:41
Sveikos,

matau kalbat apie baltas virtuves,tai pasirodysiu smile.gif

Ten kur tarpas, tai vieta indaplovei ( kazkaip su meistru sakem kad vieta paliekam jai,bet jos dar nebus iskart, tai turejo dureles padaryti,bet matyt pamirso ir atveze dureles indaplovei, bet nuo to tik geriau , nes greiciau bus indaplove smile.gif

kairiam sone duju katilas,tai gavosi ukine spinta , tik raneknu su meistrais nusprendem nedet,prireikus,pirksim ir isdesim. bet man lyg neblogai be ju. plyteles bus sviesios su pilka pagal stalvirsi fuga. Saldytuvas keisis kazkada , nes senukas 8 metu veikia kaip naujas ,nepirksi naujo vien del naujo smile.gif

user posted image

na va tiek wink.gif

gal blogu komentaru nerasykit,nes jau nieko nepakeisim o teks gyventi su karteliu thumbup.gif
ai dar neparasiau ,spalva cia nera balta,o vadinama frezija ,labai svelni .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 07 vasario 2015 - 15:39
[quote=friske,2015 02 07, 16:34]
Smagu,  kad pasirodo  4u.gif o kokio aukščio pas jus lubos ir kokio aukščio viršutinės spintelės..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 07 vasario 2015 - 15:40
[quote=laumzirge,2015 02 07, 16:39]
[quote=friske,2015 02 07, 16:34]
Smagu,  kad pasirodo  4u.gif o kokio aukščio pas jus lubos ir kokio aukščio viršutinės spintelės..?
[/quote]

Soriukas, nelakstysiu su "merkom". Aukstis 1,70 lygtai.
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2015 02 07, 16:43)
Soriukas, nelakstysiu su "merkom". Aukstis 1,70 lygtai.

turbūt 270cm
Ar jau naudojatės nauja virtuve? kas patogu, o ką keistumėt?
Papildyta:
QUOTE(metine @ 2015 02 07, 15:40)
As irgi noreciau sulaukti patarimu, nes labai sunku suderinti visa visuma.

Nedaryčiau sienelės baltos, tikrai per balta bus. O vat tas gelsvas stiklas, ar plytelės su atspalviu, labiau tinkų. O kaip pirmajame pavyzdy, tokios pačios plokštės kaip stalviršis nesvarstot? Man tai gražiausias variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 07, 17:17)
turbūt  270cm
Ar jau naudojatės nauja virtuve? kas patogu, o ką keistumėt?

Nu va. sakau su merkom nelakstysiu ,turbut taip ir bus, 270.

Kai pragyvenom 1,5 men be virtuvinio ir su prekybcentriu maistu,tai savo naujoj virtuvej nieko nekeisciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 07, 14:24)
mano pamastymai del jusu komentary:

Norit virtuvės prie vienos sienos, o toje sienoje dar ir langas. Mano akim žiūrint niekas čia netelpa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 07, 17:22)

Nedaryčiau sienelės baltos, tikrai per balta bus. O vat tas gelsvas stiklas, ar plytelės su atspalviu, labiau tinkų. O kaip pirmajame pavyzdy, tokios pačios plokštės kaip stalviršis nesvarstot? Man tai gražiausias variantas 4u.gif

Sieneles jau baltos tikrai nedaryciau, arba kazkokios plyteles, arba stiklas. O vat plyteliu grindims norisi svieciu, nebent derinti su stiklo atspalviu. Del medzio plokstes ir vientisumo, gal ir taip, bet pas mus daug medzio namuose, tai nesinori dar ir i virtuve jo prideti per daug sad.gif
Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2015 02 07, 17:33)
Norit virtuvės prie vienos sienos, o toje sienoje dar ir langas. Mano akim žiūrint niekas čia netelpa rolleyes.gif

As irgi pritarciau, kad padeti sunkina du langai, prie kuriu pvz nepastatysi ir kriaukles ir virykles. As bandyciau pasivraizyti skirtingu variantu su uzsikimu prie kitos sienos.
Atsakyti