Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

[quote=Dofkutis,2015 02 05, 13:11]
user posted image

cia fotografija ka tik sudetos virtuves.

user posted image

Aciu uz komentarus. 4u.gif Sunkiausia man su spalvu derinimu smile.gif bet daug kas siulot balta spalva ivest,net nesusimasciau apie balta,nes lb nemegstu baltu virtuviu,interjeru,nes man tai iskart ligonine,nors madinga db. O tos plyteles ir taip beveik baltos,tik kad iki puses ta rozine.. Man norisi violetine ivesti spalva,ir isvis violetines virtuves norejau smile.gif Nuotraukose spalva tamseja,bet nera cia lb tamsu,gartraukyje isijungia 2 lemputes,tai apsisviest uztenka. O lubos tai sviesios, Virtuve daug didesne, prie saldytuvo dar yra didelis langas,daryti norim kartu ir svetaine,tai kabo pagrindine lempa ir lubose imontuoti 6 halogenai. Ar verta i virsutines spinteles imontuoti kazkokius gal organinius stiklus? Pirkti imontuojama gartrauki ir virs jo spintele pratesti?

dais o ka butent projektuotumet kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dofkutis: 06 vasario 2015 - 12:18
Mano skoniui tikrai daryčiau įmontuojamą gartraukį, bet bėda tame, kad tokiu atveju greičiausiai matytis gartraukio pajungimas į ventiliaciją (ta gofra). Atviras gartraukis tik tokiu atveju, jei jis tikrai išskirtinis, puošiantis virtuvę. Šiuo atveju nelabai, juolab, kad nesutampa aukščiai ir pačio gartraukio su spintelių viršumi, bet suprantu, kad ventiliacijos anga aukštai ir nebūtų užtekę to uždengimo ilgio.
Kas dėl pačios virtuvės, spalviškai manau viskas tikrai normaliai, tik ar nesvyla Jums stalviršio plokštės kraštai ties virykle? Matau lygiai nesutampa, tai toks klausimas iškilo.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 02 06, 13:28)
Mano skoniui tikrai daryčiau įmontuojamą gartraukį, bet bėda tame, kad tokiu atveju greičiausiai matytis gartraukio pajungimas į ventiliaciją (ta gofra). Atviras gartraukis tik tokiu atveju, jei jis tikrai išskirtinis, puošiantis virtuvę. Šiuo atveju nelabai, juolab, kad nesutampa aukščiai ir pačio gartraukio su spintelių viršumi, bet suprantu, kad ventiliacijos anga aukštai ir nebūtų užtekę to uždengimo ilgio.
Kas dėl pačios virtuvės, spalviškai manau viskas tikrai normaliai, tik ar nesvyla Jums stalviršio plokštės kraštai ties virykle? Matau lygiai nesutampa, tai toks klausimas iškilo.

Ai tikrai jei imontuojamas,tai matytusi gofra,nebent kazkaip graziai spintele su plokstele virsuj uzdengiant gofra padaryt,o ant jos suvenyru pastatyt. O prie dujines is sonu metalines juosteles,tai nieks nedega.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 06, 09:20)
Skaitikli i spintele, o pati duju vamzdi as slepiau po gipskartonio siena - atitraukiau siena i prieki per duju vamzdzio ploti. Kadangi man tas vamzdis trukde is esmes, jis ejo per ta vieta, kur numaciau kaitlente. I spintele dar galetum gal ipjauti, o jau kaitlentes kampo neiskasi.

Skaitiklis bd abejo bus viršutinėje spintelėje. O Jūs visą sieną atitraukėt ar kažkaip toje vietoje? Tada reiktų šoninę baldų dalį siaurint keliais cm. .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 06 vasario 2015 - 13:09
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 06, 13:13)

dais o ka butent projektuotumet kitaip?

Man iš pirmo žvilgsnio labiausiai užkliūva tas kampas viršuje kur gartraukis.Kažkaip neišbaigtas jis.Ir viršutines spinteles kodėl ne iki lubų darėte?Tai būtų išsprendę visas gartraukio išvedimo problemas,nesiaupia dulkės ir t.t.
Nesinori daugiau plėstis, nes virtuvinis jau padarytas smile.gif O ir vaizdą savo erdvės jūs rodote tik vienu kampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dais: 06 vasario 2015 - 13:28
QUOTE(it's not me @ 2015 02 06, 13:08)
Skaitiklis bd abejo bus viršutinėje spintelėje. O Jūs visą sieną atitraukėt ar kažkaip toje vietoje? Tada reiktų šoninę baldų dalį siaurint keliais cm. .. g.gif

Traukiau visa siena. Kadangi butu sienos nelygios, tai tuo paciu idealiai issilygino siena dazymui ir plyteliu klijavimui smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Juodai @ 2015 02 06, 10:46)
Mergaitės, necituokit su nuotraukomis  4u.gif . Juk tame pačiame puslapyje cituojamas postas doh.gif .

4u.gif ok, mano kleckas 4u.gif

QUOTE(laumzirge @ 2015 02 06, 11:34)
tas veidrodis aplink langą sudomino ax.gif bet nepavyksta rasti pavyzdžių. Jeigu turite, įmeskite pavyzduką, kaip atrodytų tiks dalykas.

http://www.peredelka...a-i-dveri.phtml

pagooglinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 06, 13:56)
Ai tikrai jei imontuojamas,tai matytusi gofra,nebent kazkaip graziai spintele su plokstele virsuj uzdengiant gofra padaryt,o ant jos suvenyru pastatyt.

Jeigu tik įmanoma kažkaip, bandykit apsieiti be tų suvenyrų.....
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2015 02 06, 08:09)
Sveikos. Turiu bėdą. Ji kažkiek matosi čia

Baldai suplanuoti tokie

Ką daryti su dujų vamzdžiais?  g.gif  Toje vietoje  kur jie leisis žemyn nėra jokios spintelės. Jokių prielipų, skirtų tik jiems uždengt, statyt nenoriu. Gal tiesiog sunkiai įsivaizduoju kaip atrodys. Aukšyos spintos prie lango nenoriu  g.gif  Kaip Jūs sprendėt dujų vamzdžių reikalą?

Irgi turiu tokią bėdą, tačiau kol kas nežinau kaip spręsiu. Turiu porą pavyzdžių, bet nežinau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aniri89: 06 vasario 2015 - 22:34
Pabandziau paprojektuoti virtuve, cia pirmas bandymas
mano norai:
1. Kriaukle ties langu
2. Auksta ukine spinta biriems produktams (gali buti siauresne arba paprastai lentynos ir stalciai arba istraukiama)
3. gartraukis paprastas toks kaip 'plokstele" ir virs jo kokia spintele (tik Ikea programoje tokio neradau, visi tokie su vamzdiu)
4. spinteles iki lubu, kad neliktu erdves tuscios dulkems, Aisku galbut ten galima lubas pazemint su apsvietiumu ka suzaist, kad nereiktu 2.5 aukscio daryt
5. Mikrobange noreciau imontuojama, bet siam variante kazkaip neliko kur g.gif

pirmas blynas man aisku paciai nelabai, bet gal iskart turesit pasiulymu, kad pagrindiniai mano norai butu igyvendinti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 06 vasario 2015 - 23:08
QUOTE(aniri89 @ 2015 02 06, 22:33)
Irgi turiu tokią bėdą, tačiau kol kas nežinau kaip spręsiu. Turiu porą pavyzdžių, bet nežinau...

user posted image

Nu va man ir siulo kazkoki toki prielipa daryt smile.gif Nezinau ar taip noriu... reik sprest kas didesne beda, ar toks nesusipratimas kampe, ar tiesiog naujus "grazius" (kiek tai imanoma biggrin.gif ) vamzdzius prasyt kad sudetu dayt "stiliu" is ju biggrin.gif
Reik daugiau i ta nuotrauka ziuret... kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau akis apsipranta su tokiu vaizdu ir nebetaip baisiai atrodyt ima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 06 vasario 2015 - 23:51
QUOTE(it's not me @ 2015 02 07, 00:46)
Nu va man ir siulo kazkoki toki prielipa daryt smile.gif Nezinau ar taip noriu... reik sprest kas didesne beda, ar toks nesusipratimas kampe, ar tiesiog naujus "grazius" (kiek tai imanoma biggrin.gif ) vamzdzius prasyt kad sudetu dayt is "stiliu" is ju biggrin.gif
Reik daugiau i ta nuotrauka ziuret... kuo ilgiau ziuriu, tuo labiau akis apsipranta su tokiu vaizdu ir nebetaip baisiai atrodyt ima biggrin.gif

Aš irgi dar galvoju, ar toks dalykas geriau ar tiesiog palikti vamzdį, kadangi jo jau nekeisime ir sienos nelipdysim naujos.
Gal yra kitų pavyzdžių internete smile.gif
Atsakyti