Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

Ateinu nuomonės - ar viskas tarpusavyje tinka: blush2.gif
Sienos-šviesi latte (kakava)
Grindys - kažkas tokio (čia bus svetainėje-parketlentės, o virtuvėj bandysiu rasti tokia plyteles)
user posted image
Plytelės tarp spintelių:
user posted image
Baldai bus labai šviesiai kreminiai arba labai šviesiai dramblio kaulo (dar nenusprendžiau, bet turbūt kreminiai-šiltesnė spalva)
Stalviršis-medžio imitacija, panaši į parketlenčių svetainėje-kažkas tokio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 02 05, 12:37)
pvz., kažką tokios formos (nesakau, kad būtent šį modelį):
https://www.varle.lt...mann-h739s.html
galit ir patys pasiieškinėti, tikrai yra visokių įdomių gartraukių už nekosminę kainą.

tokia forma turiu as, labai kaupiasi riebios dulkes ir nereikalingi daiktai, metaline vamzdzio konstrukcija valant lieka piedsakai. g.gif

QUOTE(werika @ 2015 02 06, 09:58)
Ateinu nuomonės - ar viskas tarpusavyje tinka:  blush2.gif
Sienos-šviesi latte (kakava)
Grindys - kažkas tokio (čia bus svetainėje-parketlentės, o virtuvėj bandysiu rasti tokia plyteles)
user posted image
Plytelės tarp spintelių:
user posted image
Baldai bus labai šviesiai kreminiai arba labai šviesiai dramblio kaulo (dar nenusprendžiau, bet turbūt kreminiai-šiltesnė spalva)
Stalviršis-medžio imitacija, panaši į parketlenčių svetainėje-kažkas tokio:
user posted image

siulau imti baltos spalvos orkaite 4u.gif visa kita puikiai dera 4u.gif spinteles darysite ne iki lubu??? dulkessss ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 06, 10:22)
siulau imti baltos spalvos orkaite 4u.gif visa kita puikiai dera 4u.gif spinteles darysite ne iki lubu??? dulkessss ax.gif

Sakot baltos? Tada ir visa kita buitinė turi būti baltos, ane? smile.gif
Baldai čia tik pvz spalvų-ne mano planelis. Mano kitoks smile.gif Ir dėl spintelių dar nenusprendžiau-pas mane viena galinė siena viršus kaip ir nelygus (jei taip galima pasakyti). Tai dar galvoju kaip ten daryti... smile.gif Va vizualizacija (į spalvas nekreipkite dėmesio)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 02 06, 10:58)
Ateinu nuomonės - ar viskas tarpusavyje tinka:  blush2.gif

Manau viskas tarpusavyje dera ir bus gražu 4u.gif Aš galbūt tik nedėčiau tiek skirtingų motyvų dekoratyvinių plytelių, galbūt tik vieną rūšį palikčiau, reiktų padėlioti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 05, 12:11)
user posted image

Pakomentuokit kaip jums mano virtuve  smile.gif ,nes as pirma padarau,paskui del visko gailiuos ir viskas nebepatinka  biggrin.gif Siaip biudzetas buvo ribotas,norejom paprastos,ir beda ta,kad visai neturiu fantazijos ir ji gavos per daug paprasta galbut. Blogai, kad virsutines spinteles nelygiu auksciu su mazuoju langeliu,kai kabino pirma ne prie langelio,tai ir nesusimasciau. Paskui kad nepasiule ir nepagalvojau apie juosteles na kur buna tarp spinteliu, stalciu krasteliu,kad kokia spalva kita apvedzioti juos. Ir kad i virsutines spinteles koki organini stikla ikomponuoti galejom,kad butu tokios idomesnes.. Spalva labiausiai nebepatinka,norisi ryskesnes. Kur gartraukis gal kadanors butu gerai daryti imontuojama gartrauki ir pratesti virsuje spintele sulig kargo.Dar ateity pirksim butinai sidabrini saldytuva.

Pritariu, tamsu. butu gerai isnaudoti kiek imanoma langa, aplink ji matau plyteles, tai jos atspindi sieva??? maciau ten klijuojama alia veidzrodziai, vizualiai dvigubai padidina langa 4u.gif ar butinai mikrobange turi buti ant saldituvo??? vel uzstoja langa 4u.gif

darykite daug baltu akcentu: baltos serveteles ant stalu, baltas austas kilimelis ant grindu arba baltas apvalus, dar su geometrija pazaisite. Kas ant lubu??? ar naujai daryta, spalva lyg irgi tamsi. kokia lempa? reikalinga daug sviesos duodanti lempa, t.y. ne matinis burbulas, o kas nors kita, kur siustu kaip saule spindulius i visas puses. Kaip apsviestas darbastalis???

su detalem viska imanoma pagyvynti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 06, 11:37)
Aš galbūt tik nedėčiau tiek skirtingų motyvų dekoratyvinių plytelių, galbūt tik vieną rūšį palikčiau, reiktų padėlioti..  rolleyes.gif

O man kaip tik gražiau, kai skirtingos. Vienos rūšies būtų nuobodu, tada geriau jau išvis nereikia...
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 02 06, 10:31)
Sakot baltos? Tada ir visa kita buitinė turi būti baltos, ane? smile.gif
Baldai čia tik pvz spalvų-ne mano planelis. Mano kitoks smile.gif Ir dėl spintelių dar nenusprendžiau-pas mane viena galinė siena viršus kaip ir nelygus (jei taip galima pasakyti). Tai dar galvoju kaip ten daryti... smile.gif Va vizualizacija (į spalvas nekreipkite dėmesio)
user posted image

apgalvojau kad pas jus baltos plokstes, gal praleidau.
as visa buitine nebutinai imciau tos pacios spalvos.
pvz: jeigu stalvirsis juodas, kaitlente ir kriaukle zinoma juoda, jeigu fasadai balti, imciau orkaite balta.
jeigu stalvirsis baltas, kaitlente ir kriaukle siulyciau balta, jeigu fasadai tamsus, orkaite juoda ar melatas.
bet jeigu pas jus medis ir sidabras, tuomet - ponios reikalas 4u.gif zinomai balta be rysio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 06 vasario 2015 - 10:43
QUOTE(coco5 @ 2015 02 06, 10:37)
Manau viskas tarpusavyje dera ir bus gražu 4u.gif Aš galbūt tik nedėčiau tiek skirtingų motyvų dekoratyvinių plytelių, galbūt tik vieną rūšį palikčiau, reiktų padėlioti..  rolleyes.gif

Oi nepasakiau, kad tu dekoratyvinių iš vis turbūt nebus... Gyvinsiu viską indais smile.gif Oranžiniais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, necituokit su nuotraukomis 4u.gif . Juk tame pačiame puslapyje cituojamas postas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 06, 11:41)
O man kaip tik gražiau, kai skirtingos. Vienos rūšies būtų nuobodu, tada geriau jau išvis nereikia...

Man asmeniškai - geriau išvis nereikia, virtuvėj ir taip marga nuo prietaisų ir detalių gausos. Bet jei rodomas pavyzdys su ryškiom dekoratyvinėm plytelėm, reiškia žmonėms norisi to margumo ir gyvumo. man jų tik per daug skirtingų pasirodė tongue.gif
Gerai, kad skoniai skirtingi, nes gyventume vienoduose namuose tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2015 02 06, 11:43)
Oi nepasakiau, kad tu dekoratyvinių iš vis turbūt nebus... Gyvinsiu viską indais smile.gif Oranžiniais  lotuliukas.gif

oi be reikalo aušinau burną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 06 vasario 2015 - 10:48
QUOTE(coco5 @ 2015 02 06, 10:50)
oi be reikalo aušinau burną biggrin.gif

Ne be reikalo-kiekviena nuomonė man svarbi smile.gif
Va būtent todėl, kad virtuvėj dar visko pilną būna ir nenoriu tų dekorų - mirgu margu paskui....
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 06, 11:37)
Pritariu, tamsu. butu gerai isnaudoti kiek imanoma langa, aplink ji matau plyteles, tai jos atspindi sieva??? maciau ten klijuojama alia veidzrodziai, vizualiai dvigubai padidina langa 4u.gif ar butinai mikrobange turi buti ant saldituvo??? vel uzstoja langa 4u.gif

tas veidrodis aplink langą sudomino ax.gif bet nepavyksta rasti pavyzdžių. Jeigu turite, įmeskite pavyzduką, kaip atrodytų tiks dalykas.
Atsakyti