Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(chorisste @ 2015 02 05, 11:50)
kur dedat jus?

Pas mus bus stalčiuje.
Atsakyti
user posted image

Pakomentuokit kaip jums mano virtuve smile.gif ,nes as pirma padarau,paskui del visko gailiuos ir viskas nebepatinka biggrin.gif Siaip biudzetas buvo ribotas,norejom paprastos,ir beda ta,kad visai neturiu fantazijos ir ji gavos per daug paprasta galbut. Blogai, kad virsutines spinteles nelygiu auksciu su mazuoju langeliu,kai kabino pirma ne prie langelio,tai ir nesusimasciau. Paskui kad nepasiule ir nepagalvojau apie juosteles na kur buna tarp spinteliu, stalciu krasteliu,kad kokia spalva kita apvedzioti juos. Ir kad i virsutines spinteles koki organini stikla ikomponuoti galejom,kad butu tokios idomesnes.. Spalva labiausiai nebepatinka,norisi ryskesnes. Kur gartraukis gal kadanors butu gerai daryti imontuojama gartrauki ir pratesti virsuje spintele sulig kargo.Dar ateity pirksim butinai sidabrini saldytuva.
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 05, 13:11)
user posted image

Pakomentuokit kaip jums mano virtuve  smile.gif ,nes as pirma padarau,paskui del visko gailiuos ir viskas nebepatinka  biggrin.gif Siaip biudzetas buvo ribotas,norejom paprastos,ir beda ta,kad visai neturiu fantazijos ir ji gavos per daug paprasta galbut. Blogai, kad virsutines spinteles nelygiu auksciu su mazuoju langeliu,kai kabino pirma ne prie langelio,tai ir nesusimasciau. Paskui kad nepasiule ir nepagalvojau apie juosteles na kur buna tarp spinteliu, stalciu krasteliu,kad kokia spalva kita apvedzioti juos. Ir kad i virsutines spinteles koki organini stikla ikomponuoti galejom,kad butu tokios idomesnes.. Spalva labiausiai nebepatinka,norisi ryskesnes. Kur gartraukis gal kadanors butu gerai daryti imontuojama gartrauki ir pratesti virsuje spintele sulig kargo.Dar ateity pirksim butinai sidabrini saldytuva.

šiaip tai sienų plytelių spalva pjaunasi su spintelių spalva (ir, tik nesupykit, bet tos plytelės truputį senoviškos). Aišku, jeigu finansai riboti, tai turbūt keisti plytelių nėra galimybių g.gif bet esu mačiusi, kaip senas plyteles nupurškia dažais. nudažius gal visai kitaip ir tas baldų komplektėlis atrodytų smile.gif Dar baldinę plokštę iš senukų arba laminatą ant sienų deda, tai irgi nebrangūs būdai atnaujinti sienas smile.gif

kitas dalykas, kad pati virtuvė atrodo tamsi. Gal pavyktų apšvietimą pagerinti?..

Virtuvinį komplektuką palikčiau koks yra, vis tiek naujas daiktas smile.gif Nebent spinteles aukščiau perkabinčiau. Šaldytuvą tai taip, norėtųsi pakeisti į sidarbrinį arba juodą. Po šaldytuvo keisčiau gartraukį, į kokį nors įdomesnį, pvz., kažką tokios formos (nesakau, kad būtent šį modelį):
https://www.varle.lt...mann-h739s.html
galit ir patys pasiieškinėti, tikrai yra visokių įdomių gartraukių už nekosminę kainą.
Atsakyti
[quote=laumzirge,2015 02 05, 13:37]
šiaip tai sienų plytelių spalva pjaunasi su spintelių spalva (ir, tik nesupykit, bet tos plytelės truputį senoviškos). Aišku, jeigu finansai riboti, tai turbūt keisti plytelių nėra galimybių g.gif bet esu mačiusi, kaip senas plyteles nupurškia dažais. nudažius gal visai kitaip ir tas baldų komplektėlis atrodytų smile.gif Dar baldinę plokštę iš senukų arba laminatą ant sienų deda, tai irgi nebrangūs būdai atnaujinti sienas smile.gif

tos plyteles tai palikimas anksciau anytos gyvenusios,o kokia plyteliu ar sienos spalva cia tiktu?
Atsakyti

Pakomentuokit kaip jums mano virtuve  smile.gif ,nes as pirma padarau,paskui del visko gailiuos ir viskas nebepatinka  biggrin.gif Siaip biudzetas buvo ribotas,norejom paprastos,ir beda ta,kad visai neturiu fantazijos ir ji gavos per daug paprasta galbut. Blogai, kad virsutines spinteles nelygiu auksciu su mazuoju langeliu,kai kabino pirma ne prie langelio,tai ir nesusimasciau. Paskui kad nepasiule ir nepagalvojau apie juosteles na kur buna tarp spinteliu, stalciu krasteliu,kad kokia spalva kita apvedzioti juos. Ir kad i virsutines spinteles koki organini stikla ikomponuoti galejom,kad butu tokios idomesnes.. Spalva labiausiai nebepatinka,norisi ryskesnes. Kur gartraukis gal kadanors butu gerai daryti imontuojama gartrauki ir pratesti virsuje spintele sulig kargo.Dar ateity pirksim butinai sidabrini saldytuva.
[/quote]

Nepergyvenkit, nėra jau taip blogai...Spalva virtuvinio nėra bloga.Ji ypač pasiteisina, jei finansai riboti, nes dažnai ryškios spalvos greičiau atsibosta, o jūsų spalva tokia klasikinė,atkartojanti medžio raštą.Pagaliau ateityje, jei labai norėsit,dureles galite pasigaminti naujas.Ir spalvą pasirinksite kokią norit.Žinoma, galėjote kai ką planuoti ir projektuoti kitaip.Čia merginos labai draugiškos ir daug vertingų patarimų duoda smile.gif Bet virtuvė jau padaryta...
Mano nuomone,situaciją pagerintų siena prie kurios stovi jūsų virtuvinis.Galite dėti naujas tinkančias plyteles,baldinę plokštę, o gal, pašalinus plyteles, dažyti sieną.Aš pas save nedėjau plytelių, dažiau sieną atspariais dažais ir šiuo savo sprendimu esi labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dais: 05 vasario 2015 - 14:42
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 05, 13:11)

mano akim žiūrint, pas jūs daug tamsiai rudos, kitokios rudos, žodžiu tamsiai marga. O dar virtuvinį rusvą pasidarėt, jis prapuola tam margumyne, gražiausiai būtų tikęs baltas.
Dabar reikia įvesti kuo daugiau baltos spalvos ir pradėti žinoma nuo sienų. Baltos sienos jums ir patalpą pašviesins ir virtuvinis baltam fone kur kas gražiau atrodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 05 vasario 2015 - 15:09
Dofkutis, naujas saldytuvas prides dideli pliusa. Dar grazus sviestuvas, kazkokie aksesuarai suteiks jaukumo smile.gif Tikrai nera del ko pergyventi, ypac kai finansai riboti. Apsilankykit Ikea, ten nera lb brangu, issirinksit papildomu detaliu prie virtuves baldu wink.gif

Man graziai ziurisi fasado ir stalvirsio spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 05 vasario 2015 - 15:16
QUOTE(Dofkutis @ 2015 02 05, 12:11)
user posted image

Is tikruju labai daug ka duoda tos pacios spalvos buitine technika, ne tik saldytuva sidabrini pirkite, bet ir virduli panasaus atspalvio, tada tiks ir prie gartraukio, ir prie stalvirsio, rankeneliu, viska sujungs gal truputi. Dar patarciau, kas yra visai patogu, i ta kampa, kur stovi pintas indas, nusipirkite koki padekla (gal sidabrini, gal visai kokio kito atspalvio-rysku) ir jame laikykite cukrine, arbatos, kavos dezutes, jei telpa, ir puodelius ar saldainine su saldainiais. Tada visa sita geri, kai ateina sveciu, galit tiesiog pernesti ant stalo, tik noriu pamineti, kad visi sie dalykeliai turi buti grazus ir dereti tarpusavy, nes tai tiesiog taps interjero dalimi, kuris pagyvins virtuve.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 02 05, 09:23)
Norėjau pasiteirauti, gal žinote, ar frezuotos rankenėles labai iškelia baldų kainą?

bent jau mum tai kainavo plius 30LT per vieneta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 02 05, 16:08)
mano akim žiūrint, pas jūs daug tamsiai rudos, kitokios rudos, žodžiu tamsiai marga. O dar virtuvinį rusvą  pasidarėt, jis prapuola tam margumyne, gražiausiai būtų tikęs baltas.
Dabar reikia įvesti kuo daugiau baltos spalvos ir pradėti žinoma nuo sienų. Baltos sienos jums ir patalpą pašviesins ir virtuvinis baltam fone kur kas gražiau atrodys 4u.gif

Man ir baltos sienos būtų gražu, tik gal nelabai praktiška... g.gif galbūt iki pusės bandyt dėt baldine plokštę tokios pat spalvos kaip stalvirsis, o visa kita dažyti baltai. Iki pusės, tai iki kur yra tos ruzavos plytelės
Atsakyti
Sveikos. Turiu bėdą. Ji kažkiek matosi čia

Baldai suplanuoti tokie

Ką daryti su dujų vamzdžiais? g.gif Toje vietoje kur jie leisis žemyn nėra jokios spintelės. Jokių prielipų, skirtų tik jiems uždengt, statyt nenoriu. Gal tiesiog sunkiai įsivaizduoju kaip atrodys. Aukšyos spintos prie lango nenoriu g.gif Kaip Jūs sprendėt dujų vamzdžių reikalą?
Atsakyti
Skaitikli i spintele, o pati duju vamzdi as slepiau po gipskartonio siena - atitraukiau siena i prieki per duju vamzdzio ploti. Kadangi man tas vamzdis trukde is esmes, jis ejo per ta vieta, kur numaciau kaitlente. I spintele dar galetum gal ipjauti, o jau kaitlentes kampo neiskasi.
Atsakyti