QUOTE(gitulia @ 2015 02 02, 00:39)
Juodai, man irgi ji atrodo per didele, bet buvo draugu kas sake " nepanikuok ji nera per didele". Bandau galvoti kaip kitaip ja sudelioti, nes pagal namo planeli ji prasosi tokios formos. Jei palikti eile tik pagal langa, kyla klausimas kur deti virykle su gartraukiu. I sala kelti kyla galvos skausmas su erdviniais gartraukiais ..
O pas tuos draugus irgi tokios didelės virtuvės?
Na nežinau, jeigu išties poreikis tokiai didelei yra, tai ok, bet jei pati abejojate, o paliekate tokią didelę tik dėl draugų pasakymo, tai man atrodo negerai...
Galima palikti eilę ne palei langą, o palei sieną, ten kur dabar šaldytuvas, ir priešais tą eilę daryti salą.
O jei palei langą palikt, kas per galvos skausmas dėl gartraukio? Kad brangu? Bet gaminant didelę virtuvę pigiau sumoje tiktai nesigaus .
Manau, turite žinoti, kiek realiai Jums tų virtuvės spintelių reikia. Noris tikėti, kad name bus kažkokia sandėliavimo vieta, kur bus galima laikyti rečiau naudojamus rakandus, kad nekišti visko virtuvėn. Lentynos sandėliuke pigiau, nei stalčių blokai ar ūkinės spintos virtuvėje .
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 02 01, 22:55)
Gitulia, salos neturiu nekomentuosiu. pati ja planuoju, bet pas mane apsunkintas variantas... vyras nenukalbamas
Tai gal Jūsų vyras pagrindinis šeimininkas virtuvėje, kad taip neklauso Jūsų?
Kaip Jums sekasi? Ties kokiu variantu esate apsistoję?