QUOTE(jurgitulka @ 2015 01 27, 01:55)
Kuriu projektuką ir iškilo klausimas, kas praktiškiau kampinė spintelė kampu ar skersai?
Nelabai supratau klausimo ...
Galvočiau, kad kriauklę reikėtų traukti toliau nuo šaldytuvo, kad nebūtų prie pat.
Šaldytuvui tarpą palikit tokį, kad galėtumėte pilnai dureles atidaryti, kad stalčius/lentynas nekliudomai išimtumėte reikalui esant. Kaip žinia, šaldytuvo durelių atsidarymo kampas yra kiek daugiau nei 90°.
Ar Jums tikrai reikia pakabinamų spintelų kampo? Ar neužtektų jų ant kurios nors vienos sienos? Kad ir ant tos ilgesnės, ten kur šaldytuvas.
O gal vertėtų pasvarstyti apie dviejų eilių virtuvę - viena eilė ten kur šaldytuvas, kita priešais ją už kokio 1,1m . Tada išvengtumėt kampinių spintelių ir turėtumėt patogią jaukią virtuvytę .
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2015 01 24, 15:29)
iš tų griovelių iš principo vis tiek įmanoma išsiurbti/išvalyti. o va jei tarpukai be griovelių prijuos, tai jau niekaip neišvalysi.
Nu blyn, nebuvo niekur tarpukai be griovelių prijuodę ... o gal aš tiesiog labai nepastabi...
Dabar apie tuos griovelius. Na, juk jie nebūna tokio gilumo, kad juose kažkas labai kauptis galėtų. Čia panašiai kaip plytelių siūlės, tik dar siauresni. Dabar turime laminatą su "grioveliais" šonuose, bet aš tikrai norėčiau, kad jie būtų ir galuose. Dėl ko? Dėl to, kad laminatas tai plečiasi, tai traukiasi ir dėl tų "griovelių" nieko nesimato, o kai jų nėra, gali kartais pasimaryti tarpeliai tuose sujungimuose be "griovelių". Ir tikrai niekas nesikaupia ... nebent ne tokie grioveliai pas mane
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2015 01 24, 21:33)
tik ne grublėti, blogiausiai besivalantis dalykas..
Kalbant apie fasadus, grublėtumas yra daugiau gerai, nei blogai. Taip, valosi jiek sunkiau, nu patrinti labiau reikia, bet tai daryti tikrai retai reikia, nes paprasčiausiai nesimato jokių nusičiupinėjimų . Tad šioje vietoje reiktų apgalvoti, kas geriau - grublėtas, sunkiau, bet daug rečiau valomas, ar lygus blizgus, lengvai valomas, bet dažniau, tamsios spalvos kone kasdien . Apie matinį lygų paviršių net nekalbu, man atrodo tai pats nepraktiškiausias pasirinkimas, bet gal tik tamsesnių spalvų.
Papildyta:
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 07:53)
Pas mus bus blogis... Šildomos bus tik vonioje. Bet virtuvėje, kiek save pagaunu, mažiau basa lakstau, o be to vyrai mano ne tie kur kruopščiai paskui save susitvarko, jei prisitaško Tai ir grįžus iš darbo galiu koki kliocka nuo jų "šeimininkavimo" rast
Nuo prisitaškymo laminatas nesugenda . Nematau prasmės dėl to ardyti grindų dangos vientisumą.
Papildyta:
QUOTE(Dodže @ 2015 01 12, 22:10)
Kam tiek daug visokių matmenų? Netvarkingai atrodo. Ir nepatogiai. Tokia didelė L formos virtuvė nepatogi .
Norėtųsi matyti visą patalpų planą, tada būtų galima daugiau patarti.