Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

Soffyyy, mes tai visur dėsim parketlentes. Irgi su svetaine ir koridorium sujungta. Dzin man kas ten taškysis ir kaip valysis, svarbu malonu ir gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 23, 16:10)
Soffyyy, mes tai visur dėsim parketlentes. Irgi su svetaine ir koridorium sujungta. Dzin man kas ten taškysis ir kaip valysis, svarbu malonu ir gražu wub.gif

As irgi galvoju ar verta man det plyteles g.gif vien del to vientisumo. Nors imanoma suderinti rastus ir spalva, bet kiek kalbejau su meistrais tai sake "suderinimai" visada kainuoja daug biggrin.gif O noretusi ekonomiskiau prasisukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2015 01 23, 18:00)
As irgi galvoju ar verta man det plyteles g.gif vien del to vientisumo. Nors imanoma suderinti rastus ir spalva, bet kiek kalbejau su meistrais tai sake "suderinimai" visada kainuoja daug  biggrin.gif O noretusi ekonomiskiau prasisukti  blush2.gif

suderinti viską galima, netgi labai skirtingas medžiagas, tik klausimas, kiek tas kainuos 4u.gif

aš žadu dėti parketą ir į virtuvę. Ilgai dvejojome, bet man plytelės + nešildomos grindys = tikras blogis. Medinės grindys šilčiau ir sveikiau kojoms. O dėvisi tai viskas - ir plytelės, ir medis. Plytelės gali apsidaužyti, tarpai tarp plytelių išsipurvinti. Medinės grindys gali apsibraižyti, pakeisti spalvą. Laminatą gali išpūsti nuo drėgmės. taip kad... blush2.gif

Jeigu norite ekonomiškai, tada dėkite laminatą; teoriškai ir patiems jį nesudėtinga susidėti, tad galite dar labiau sutaupyti 4u.gif
Papildyta:
turiu ir aš klausimą 4u.gif stalviršis planuojamas 91 cm aukštyje. Kaip suprantu, yra 2 variantai:
1) padidinti kojelių aukštį (padidėja tik cokolis, o stalčiams vietos - ne).
2) Kojelių aukštį palikti tokį pati kaip ir prie 85 cm stalviršio (cokolis nedidėja, vietos stalčiams padaugėja).

Klausiau baldininko dėl antro varianto. Anot jo, viskas komplikuota dėl indaplovės: indaplovę galima statyti tik ant kojyčių, ir jei kojyčių nepakeli, tai tada dedi ilgesnę plokštę ir palieki viršuje kelių cm tarpą. Nors teoriškai viskas turėtų būti gerai, gali kilti problemų įmontuoti bei atidaryti indaplovę ir pan.

Kaip Jūs sprendėte šitą vietą?.. Kažkurioje temoje tikrai buvo diskutuota, bet dabar jau nebeatrenku kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2015 01 23, 18:00)
As irgi galvoju ar verta man det plyteles g.gif vien del to vientisumo. Nors imanoma suderinti rastus ir spalva, bet kiek kalbejau su meistrais tai sake "suderinimai" visada kainuoja daug  biggrin.gif O noretusi ekonomiskiau prasisukti  blush2.gif

As irgi ilgai svarsciau, ar deti plyteles i virtuve - taip pat virtuve sujungta su kolidorium ir salonu. Pagaliau nusprendziau, kad bus plyteles, nes grindys sildomos, kolidoriaus maza zona gaus plyteliu, bus suderinta su virtuve ir taip pat su laminatu. Mano sprendimas pagristas praktiskumu, nes megstu suktis virtuveje, nemanau, kad kazkas labai kris ir dus, bet toks nusistatymas 4u.gif be to, vizualiai issiskirs virtuves ir salono zonos. Tuo atveju, jei nebus tinkamu plyteliu reiks grizti prie laminato klausimo. Nzn kaip jums, bet as apejau visas plyteliu parduotuves, ir neradau ne vienu graziu, o dar reikia ir tualetui, voniai, kitom patalpom jas isrinkti doh.gif

Daug graziu plyteliu yra 1000plyteliu salone, bet kainos irgi grazios drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums buvo mintis visur kloti plyteles, akmens masės, dideles, kur net siūlių nesimato, tačiau, kiek paieškoję variantų, pamatėm, kad tų, kurios mums bent kiek "į madą", kainos kosminės, be to jas kokybiškai sukloti vėl bus dideli pinigai. Tuo pat metu namų interjeras kiek pakrypo klasikos link, tad galutinai plytelių atsisakėm. Dėjom visur laminatą. Grindys šildomos visam name, tačiau vaikštant basom jos nėra šiltos, tiek kad nešaltos - matyt nuo šildymo sistemos priklauso, pas mus jos šildomos nuolatos.
Mano išskaičiuoti minusai plytelėms virtuvėje, lyginant su laminatu:
- brangiau,
- sudėtingesnis sudėjimas,
- mūsų atveju tiesiog negražu būtų buvę išskirti virtuvės zoną plytelėmis, jeigu derinti jas su kita danga, apie sujungimo juosteles net nekalbu... doh.gif ... nors yra rodę merginos gražius sudūrimus ir be juostelių,
- lėkštė kris - garantuotai suduš,
- vaikas kris - gumbas didesnis.
Antruose namuose turiu laminatą virtuvėje ir jokių minusų nematau schmoll.gif . Ankščiau turėjom pigų variantą, dabar brangesnį, 4 atsparumo klasės.
Vienas keblumas - kris peilis, išmuš duobutę, nes jis būtinai kris smaigaliu žemyn... bet nuo to turbūt neapsaugota nė viena danga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 sausio 2015 - 20:48
QUOTE(laumzirge @ 2015 01 23, 20:25)
Kaip Jūs sprendėte šitą vietą?.. Kažkurioje temoje tikrai buvo diskutuota, bet dabar jau nebeatrenku kur unsure.gif

Mes va taip išsprendėm, baldžiai sutiko smile.gif Ačiū kažkam SM, kas parodė šią nuotrauką smile.gif Tik baldžiai sakė, gali būti nepatogu naudotis, bet aš galvoju, man tai jokio skirtumo.

Šiandien užsakėm virtuvę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 23, 22:12)
Mes va taip išsprendėm, baldžiai sutiko smile.gif Ačiū kažkam SM, kas parodė šią nuotrauką smile.gif Tik baldžiai sakė, gali būti nepatogu naudotis, bet aš galvoju, man tai jokio skirtumo.

O labai graziai atrodo tas stiklas kitoj sienoj, nei langas. Uzsaet ji atskirai, ar tie patys baldziai gamins?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 01 23, 21:15)
O labai graziai atrodo tas stiklas kitoj sienoj, nei langas. Uzsaet ji atskirai, ar tie patys baldziai gamins?

Aš tik dėl indaplovės šitą pavyzdį įdėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 23, 22:12)

labai ačiū, išsisaugojau foto blush2.gif
sveikinu užsisakius virtuvę 4u.gif kol dar pradės gaminti mano virtuvę, tai gali būti, kad ir išgirsiu iš Jūsųatsiliepimus, patogu naudotis, ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 01 23, 22:16)
labai ačiū, išsisaugojau foto  blush2.gif
sveikinu užsisakius virtuvę  4u.gif kol dar pradės gaminti mano virtuvę, tai gali būti, kad ir išgirsiu iš Jūsųatsiliepimus, patogu naudotis, ar ne  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

Mes kovo pirmą savaitę turėtumėm turėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2015 01 23, 20:25)
plytelės + nešildomos grindys = tikras blogis.

Pas mus bus blogis... unsure.gif Šildomos bus tik vonioje. Bet virtuvėje, kiek save pagaunu, mažiau basa lakstau, o be to vyrai mano ne tie kur kruopščiai paskui save susitvarko, jei prisitaško biggrin.gif Tai ir grįžus iš darbo galiu koki kliocka nuo jų "šeimininkavimo" rast biggrin.gif Labai dvejojau ką pasirinkt, nežinau ar gerai pasirinkom, nesu tikra, ar gražu bus tas grindų padalinimas, bet.. tikiuosi greit pamatysiu ir išgyvensiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2015 01 24, 07:53)
Pas mus bus blogis...  unsure.gif  Šildomos bus tik vonioje. Bet virtuvėje, kiek save pagaunu, mažiau basa lakstau, o be to vyrai mano ne tie kur kruopščiai paskui save susitvarko, jei prisitaško biggrin.gif  Tai ir grįžus iš darbo galiu koki kliocka nuo jų "šeimininkavimo" rast biggrin.gif Labai dvejojau ką pasirinkt, nežinau ar gerai pasirinkom, nesu tikra, ar gražu bus tas grindų padalinimas, bet.. tikiuosi greit pamatysiu ir išgyvensiu smile.gif

Turiu laminata virtuveje 10metu, dejom kokybiska nepigu, bet toki su grioveliais aplink lenta g.gif Tai vienintelis minusas tie grioveliai lotuliukas.gif Virtuveje jie apsinesa ir juos sunkiau isplauti. Taip, kad nieko tam laminatui virtuveje neatsitiks, tik nedekite labai pigaus t.y. zemos klases. Naujuose namuose deejom plyteles, bet ten sildomos grindys ir jos nesijungia su svetaines grindimis. Jei vistiek pasirenksite plyteles, tai sujungimas gali buti be jokiu "plintusiuku", paskutine lenta klijuoja labai arti plyteliu ir silikonina 4u.gif
Atsakyti