Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

sveikos,
aš jau projektuką turiu ir kitą sav atiduosiu gamybai, liko TIK spalvas ir plokštę išsirinkti.

Pasidalinkute savo patirtimi. Kas praktiškiau- šviesūs, tamsūs paviršiai? Blizgūs, matiniai? Lygūs ar grublėti, rievėti?

Dėkui!
Atsakyti
As tai jau ir sutarti pasirasiau ir avansa sumokejau ir sustabdziau. Niekaip del spalvu neapsispredziu, tai noriu moka apacia, sviesus virus doh.gif tai jau noriu blizgios sviesios su medzio imitacijos stalvirsiumi, tai dar va pamaciau viena plokste realiai ir labai man patiko, tik kad medis ten tinka toks biski pilksvesnis ir noriu ji daryti ir ant sienos, tai bijau, ar nebus per niuru.

Ir dar norejau paklausti, mes su gipsu nuleidome lubas, viduje paspeltas gartraukio vamazdis, bet slepem tik vamzdi kazkaip, o dabar kai pagalvojau, jei virtuve 254 kazkur liko, o spintrles 230 daryti, tai gofra matytis doh.gif norejau daryti iki lubu, bet tada mano spinteliu dizainas netinka, nes noriu tokiu ilgu su blum avensis pakelimu. Nebent daryti tokia ta lentute virs spinteles, bet kad pilnai atsidarytu virsutines reikia 20cm bent jau. salonuose yra pavydziai ir kur maziau man nepatinka, nes pakimba tos dureles ir nepatogu ilistii pacia virsutine, bet tas 20cm plotis mane gasdina, ar nebus griozdas toks, jei dar ir nebalta virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 01 12, 14:12)
Kadangi pas mus šildomos grindys ir po spintelėmis, tai cokolyje prašiau įdėti kelias ventiliacines groteles. Įstatė mažytes, apvalias, kokių 5cm skersmens. Pilnai pakanka.

Keli žodžiai apie šildomas grindis ir spinteles. Jeigu yra šildymas ir po spintelėmis, tai jokių ypatingų pastangų, kad ta šiluma iš po spintelių išeitų į kambarį, nereikia. Tarp spintelių apačios ir spintelių grindjuostės ir taip lieka tarpelis apie 5 mm. Ir to pakanka. Jeigu lieka ir dar mažesnis irgi pakanka. Šilumą, kaip ir vandenį, sulaikyti užstačius spintelę sunku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2015 - 14:50
QUOTE(odes @ 2015 01 21, 10:27)
Aciu uz nuomone  4u.gif  kazkur giliai tikejausi, kad galbut, bet protas irgi sako, kad galiu po to kankintis, o tarnauti namams tikrai nesinori  schmoll.gif teks ieskoti kazko draugiskesnio  smile.gif

aš irgi norėčiau daryti ąžuolinį stalviršį vienoje vietoje (kur bus praplatinta palangė, nes ji gaunasi žemiau už visus stalviršius, tad gal būtų gražiau iš nevienodos medžiagos g.gif ). Alyvą dėčiau tokios pat spalvos kaip ir grindų.

bet irgi prisibijau priežiūros. Nors kriauklės toje vietoje nebus, ten bus pagrindinis pjaustymo stalviršis...

kol užsisakysiu virtuvę, dar turbūt 3 kartus persigalvosiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mano virtuve jau irgi procese: projektas padarytas, spalvas, fakturas dar rinksimes, pries pridavima gamybai. Taciau bus balta, blizgaus MDF su medzio imitacijos stalvirsiu. Buitine technika juodai sidabrine. Radau idomu varianta del stalo-baro sedejimui, kaip manote, ar praktiska, gal kazkas panasaus turite? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metine: 23 sausio 2015 - 13:08
Aš vis paskaitau temas šias. bet čia dedatės visos tokias prabangias virtuves ax.gif
o mane domina labai labai ekonomiškas variantas į nuomuojamą butą.
esu mačius pas draugę, kaip ji pirko spinteles (išsimatavo kokių reikia), jas susistatė, susikabino, o tada užsisakė stalviršį bendrą.

Gal kas nors taip darėt? Gal patartumėt kaune kur ieškot tokių dalykų?

Nes virtuvė laaabai maža. Spintelių linija tik 2,2. o dar čia dujinė pastatoma ir indaplovė. tai realiai tik kelios spintėlės ir belieka + pakabinamos.

QUOTE(saulute40 @ 2015 01 22, 10:26)
sveikos,
aš jau projektuką turiu ir kitą sav atiduosiu gamybai, liko TIK spalvas ir plokštę išsirinkti.

Pasidalinkute savo patirtimi. Kas praktiškiau- šviesūs, tamsūs paviršiai? Blizgūs, matiniai? Lygūs ar grublėti, rievėti?

Dėkui!

o kur gaminate.

aš šiek tiek iš patirties: geriausiai stalviršis toks ne vienos spalvos. na kaip kad būną nelygaus rašto. nežinau kaip išsireikšti, bet pvz:
user posted image
user posted image

Stalviršiui grublėti paviršiai vienas vargas. Pas mus stalas grublėtas. tai tikrai sudėtingiau nei lygus paviršius.
Atsakyti
Na, mes jau į pabaigą su projektavimu smile.gif
Mūsų planelis smile.gif
user posted image
Iš kairės nuo šaldytuvo cargo krepšys, kriauklės spintelė, indaplovė, stalčių blokas su dviem giliais stalčiais (juose bus stovas lėkštėm), orkaitė/kaitlentė su įrankių stalčiumi, siauras cargo. Stalviršio aukštis 91 cm.
Toj spintelėj, kuri nugara atsukta - du gilių stalčių blokai. Kairėj - vyninė, kurios priėjimas bus iš valgomojo (balkono) kairėj. Ji bus padėta ant sienos, kur seniau buvo langas ir palangė į balkoną. Vyninę planuojam tam, kad sulygintume stalviršių aukštį (planely tik jos skirtingam aukšty atrodo). Tarpe tarp jų radiatorius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 23 sausio 2015 - 13:31
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 23, 14:30)
Toj spintelėj, kuri nugara atsukta - du gilių stalčių blokai. Kairėj - vyninė, kurios priėjimas bus iš valgomojo (balkono) kairėj.

O kam tarp tų diejų spintučių darėt tokį nediduką tarpą? Arba sujunkit, arba darykit, kad galima būtų praeiti.
Įdėkit kitu rakursu planelį, gal kitaip yra nei dabar atrodo.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 01 23, 15:08)
O kam tarp tų diejų spintučių darėt tokį nediduką tarpą? Arba sujunkit, arba darykit, kad galima būtų praeiti.

O bandėt perskaityt iki galo? Siūlau pamėgint smile.gif
Kitu kampu dabar neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2015 01 23, 14:13)
Aš vis paskaitau temas šias. bet čia dedatės visos tokias prabangias virtuves  ax.gif
o mane domina labai labai ekonomiškas variantas į nuomuojamą butą.
esu mačius pas draugę, kaip ji pirko spinteles (išsimatavo kokių reikia), jas susistatė, susikabino, o tada užsisakė stalviršį bendrą.

Gal kas nors taip darėt? Gal patartumėt kaune kur ieškot tokių dalykų?

Nes virtuvė laaabai maža. Spintelių linija tik 2,2. o dar čia dujinė pastatoma ir indaplovė. tai realiai tik kelios spintėlės ir belieka + pakabinamos.
o kur gaminate.

aš šiek tiek iš patirties: geriausiai stalviršis toks ne vienos spalvos. na kaip kad būną nelygaus rašto. nežinau kaip išsireikšti, bet pvz:
user posted image
user posted image

Stalviršiui grublėti paviršiai vienas vargas. Pas mus stalas grublėtas. tai tikrai sudėtingiau nei lygus paviršius.

as irgi nusiziurejau spinteles, o laikui begant uzsidesiu bendra stalvirsi, tik nezinau is kur,bet manau issikvietus is firmeles ismatuos ir padarys bendra stalvirsi-nes nerealias sumas kainuoja uzsakyos virtuves
Atsakyti
Patarkit: virtuveje deti laminata ar plyteles?
Daug negaminu, grybu ir uogieniu neverdu, virtuve sujungta su koridorium ir svetaine. Grindys nesildomos.
Domina ir nuomones kainos atzvilgiu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 23, 15:13)
O bandėt perskaityt iki galo? Siūlau pamėgint smile.gif
Kitu kampu dabar neturiu.

Dėkui už pasiūlymą. Manau Jūs gausit daug naudingų patarimų
Atsakyti