QUOTE(isds @ 2015 01 11, 15:50)
Sveikos, su savo brangiausiuoju nesutariame, kokias grindis deti i virtuve.As noriu plyteliu vyras pries , nori laminato tokio paties kaip ir kambaryje. Noreciau isgirsti Jusu argumentus. Kalbejome su pardaveju jis pries laminata virtuveje, bet mano br tai neitikina.
na pas mane laminatas, bet aukstos patvarumo klases, kur tinka ir visuomeninimas pastatams. tai man tai pliusu daug. silta, vaizdas vientisas su valgomuoju (sujungta), laminato zymiai paprastesnis valymas, nereikia tarpu kaip tarp plyteliu valyti o ir plyteles ne visos gerai valosi. nukrite indai dazniausiai nesuduzta, na pas mane visi luminarc, jie maziau duztantys, bet drauge ant plyteliu luminarcu visa komplekta jau per 2 metus issidauze, be to ant laminato ir tyliau viskas krenta jei ka. minusas, kad jei peilis nukrito, gali likti iknobimas, yra keliose vietose tokie bakstelejimai. dregmes tai nebijo, jei tikrai geras laminatas. katina anksciau turejom, tai budavo vaikas prilaisto vandens is jo dubenelio ar kambaryj ant to paties laminato vaikau geles perlieja ir isbega, kol pamatom, po puse dienos gal ten ispilta jau telkso- ir nieko. gyvenam jau 9 metai su tuo laminatu.