Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Dodže @ 2015 01 12, 22:10)
Nesimato matmenų tai surašysiu spintelės eilėje prie šaldytuvo apatinės nuo kampo 

Parašysiu, tik kas man kliūna ir kaip aš nedaryčiau:
1. Indaplovės į kampą nekiščiau, o kelčiau į kitą kriauklės pusę , kur daug vietos ir žinoma rinkčiausi 60cm pločio. ir šiaip bandyčiau spintelių pločius kuo labiau suvienodinti.
2. nekabinčiau tos spintelės su stiklais prie lango, ne į temą ji ten vienišą.
3. Keisčiau vietomis orkaitės spintą su šaldytuvu (jei jis bus įmontuojamas).
Atsakyti
Dodže kazkaip cia sudetingai darai, o ne galima tiesiog 1.24 padalinti pusiau ir gaunasi po 62 cm ir manau nelabai matysis skirtumas nuo kaitlentes spinteles. Ir virsui padalinti i dvi, o ne tris dalis. O ir virs indaploves irgi daryti 45 spintele, kad vienodai butu, o link kampo jau kiek gaunasi, viena didele arba dvi po 43 cm.
Atsakyti
Ačiū už pastebėjimus panos.
O virs indaplovės langas, na taip gal reikės dar kairiau perstumti, ir indaplove ir kriaukle tuo labiau kad kairiau ir vandentiekis padarytas.
Coco5. Ten ta spintelė tai šiaip norėjau dar kur nors viena tokia įdėt bet nesugalvojau ar man jos reikia. Tai ir palikau kolkas, kad netrinti, nes vargau kol nupaišiau.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 11, 15:37)
Ai nežinau, man grožis ir jaukumas šiuo atveju virš visko rolleyes.gif Ir jo, po basom kojom plytelės labai nemalonu, be to, vaikams minksčiau ant medžio kraičiot, o jie kai laksto, tai ne kartą juk krenta visuose namuose.

Jegu nešildomos grindys virtuvės zonoje - tai tikrai dėkit laminatą kaip ir kambaryje. Pas mane buvo virtuvėje laminatas ir jokių problemų. 8 metai nei tarpai išdidėję nei ką. Ir dar kiek kriauklė yra skandinusi kartų - išdžiuvo ir vėl gerai.

Plytelės dedamos kur šildomos grindys. Plytelės plytelėm nelygios. Kai kurios tikrai šaltos ir nemalonios. Yra tokios kokybės, kad gali glostyti ir glostyti . Bet jau kaina didesnė.
Atsakyti
Čia turbūt ne man skirta, mes apie laminatą negalvojam smile.gif
Atsakyti
Baiginejam deliot detailes, gavau projekteli, dar reiketu ji patobulinti, sulyginti spinteliu ploti. Kokiu turite pastebejimu? Liko paskutines dieneles iki pridavimo gamybai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 13 sausio 2015 - 18:25
QUOTE(isds @ 2015 01 11, 15:50)
Sveikos, su savo brangiausiuoju nesutariame, kokias grindis deti i virtuve.As noriu plyteliu vyras pries , nori laminato tokio paties kaip ir kambaryje. Noreciau isgirsti Jusu argumentus. Kalbejome su pardaveju jis pries laminata virtuveje, bet mano br tai neitikina.

na pas mane laminatas, bet aukstos patvarumo klases, kur tinka ir visuomeninimas pastatams. tai man tai pliusu daug. silta, vaizdas vientisas su valgomuoju (sujungta), laminato zymiai paprastesnis valymas, nereikia tarpu kaip tarp plyteliu valyti o ir plyteles ne visos gerai valosi. nukrite indai dazniausiai nesuduzta, na pas mane visi luminarc, jie maziau duztantys, bet drauge ant plyteliu luminarcu visa komplekta jau per 2 metus issidauze, be to ant laminato ir tyliau viskas krenta jei ka. minusas, kad jei peilis nukrito, gali likti iknobimas, yra keliose vietose tokie bakstelejimai. dregmes tai nebijo, jei tikrai geras laminatas. katina anksciau turejom, tai budavo vaikas prilaisto vandens is jo dubenelio ar kambaryj ant to paties laminato vaikau geles perlieja ir isbega, kol pamatom, po puse dienos gal ten ispilta jau telkso- ir nieko. gyvenam jau 9 metai su tuo laminatu.
Atsakyti
Sveiki,

Jungiuosi į Jūsų būrį 4u.gif Mūsų buto remontai dar neprasidėjo, bet turime bent jau sugalvoti, kur kaip gi ta virtuvė stovės. Reikėtų pasibraižyti su programėle, nes niuansų tikrai nemažai doh.gif Gal patartumėte kokią paprastenę ir iš kur galima būtų atsisiųsti?
Dar klausimas - ar renkatės virtuvėms dažytas plokštes? Jei taip, kokios firmos? Kokie privalumai?
Dėkui!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 17 sausio 2015 - 18:40
Merginos,

galbūt kuri nors turite medžio masyvo stalviršį? Kaip su juo sutariate? ax.gif Labai norėčiau tokio stalviršio ir sienelės, bet baldininkas sako, kad nelabai praktiška, sunku prižiūrėti doh.gif bet gal nieko jis nežino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odes @ 2015 01 20, 22:14)
Merginos,

galbūt kuri nors turite medžio masyvo stalviršį? Kaip su juo sutariate? ax.gif  Labai norėčiau tokio stalviršio ir sienelės, bet baldininkas sako, kad nelabai praktiška, sunku prižiūrėti doh.gif  bet gal nieko jis nežino biggrin.gif

Jei lakuosite, tai po kurio laiko vargas bus, nes visgi ant stalvirsio ir maista gaminsite ir dregmes daugiau ir t.t. Jei alyvuosit, tai esant reikalui galesite tik reikiamus plotelius pasitaisyti. Kaip ten bebutu, jei tai visiskai darbinis stalvirsis tikrai nesirinkciau masyvo, nebent turit laiko ji pastoviai priziureti. Pas mane pusbaris azuolo masyvo, bet darbinis stalvirsis paprastas.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2015 01 21, 10:05)
Jei lakuosite, tai po kurio laiko vargas bus, nes visgi ant stalvirsio ir maista gaminsite ir dregmes daugiau ir t.t. Jei alyvuosit, tai esant reikalui galesite tik reikiamus plotelius pasitaisyti. Kaip ten bebutu, jei tai visiskai darbinis stalvirsis tikrai nesirinkciau masyvo, nebent turit laiko ji pastoviai priziureti. Pas mane pusbaris azuolo masyvo, bet darbinis stalvirsis paprastas.

Aciu uz nuomone 4u.gif kazkur giliai tikejausi, kad galbut, bet protas irgi sako, kad galiu po to kankintis, o tarnauti namams tikrai nesinori schmoll.gif teks ieskoti kazko draugiskesnio smile.gif
Atsakyti
O koki stalvirsi dedat virtuvej, mums siulo akmens mases su islieta kriaukle. Tik nzn niekad tokios neturejus kaip prieziura?
Papildyta:
QUOTE(SunGuru @ 2015 01 07, 19:27)
Sveiki,

As tokiu praktiniu klausimu. Kadangi noriu baltos, blizgios (glossy) virtuves, kas turite gal galite pasakyti kaip su praktiskumu, ar reikalauja daug prieziuros.

Pas mano tevus balta glossy, tai mama nesiskundzia. Jau 3 m jai bet atrodo kaip vakar padaryta, neapsimesus nieko:)
Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2014 12 20, 15:06)
Šiais metais man dovanų nebereikia... Dar dažais kvepianti mano virtuvikė:

user posted image

Mes panasia daromes, gal vos didesne tai mum paskaiciavo 14tukst. Kazkaip daugokai, sako kad frezavimas daug kainuoja, ir tt. g.gif Jei nepaslaptis kiek mokejot? 4u.gif
Atsakyti