QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 12 07, 23:50)
Gartraukiu pvz:
Cokolis - apatine dalis po spintelem ir stalciai, ten kur kojos pasikisa? Paklauskit koks bus paliktas aukstis? jei 91 stalvirsio aukstis, greiciausiai jums atsakys 15 cokolis, o as nematau prasmes tiek aukstai kelti, geriau didesnius stalcius ir spinteles tureti.. O tada jie prades aiskint apie indaplves montavima.. ir viska jus toliau pati isgrisit
Dar pamastymui ir diskusijoms:
ar patogu butu taip imontuota orkaite? ar visgi butu neprotinga tokia vieta?
Jo, paskui ir pagalvojau apie tokius gartraukius, tikrai nelabai atrodo, bet iš tiesų man beieškant pavyzdžių labiau į akis krito lygiai su plokšte gartraukis, gal todėl, kad taip iš pirmo žvilgsnio gražu atrodė ir į kitus net nežiūrėjau
Dėl cokolio supratau, tikrai gražiau ir protingiau mažesnį daryt
O orkaitė man nepasirodė patogiau, dabar bandau įsvaizduoti, kaip skardą kišu ir atrodo gana sudėtinga šonu perskirkeipus taip daryt
QUOTE(it's not me @ 2014 12 08, 08:31)
Tai klausimas- ar bus gražu jei visa virtuvė horizontaliu raštu, o didysis šonas vertikaliu? Ar geriau viską daryt vertikaliai?
Man apskritai horizontaliai daug gražiau, ypač, jai spintelės iki lubų bus, tai dar to vizualaus pailginimo tikrai nereikia, o dėl šaldytuvo, tai žiūrint, kurioj jis vietoj ir ar labai į akis kris. O baldžiai vizualizacijos su ale tokiu raštu negali padaryt?
Aš dar su klausimu gavau visai gerą vienų baldžių pasiūlymą, rašo, kad plokštės ir stalviršis Egger bus, gera jų kokybė?