Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(isds @ 2015 01 11, 16:06)
Sutinku, kad medines grindys tikrai turbut pacios jaukiausios ir pacios maloniausios, bet turbut brangiai kainuoja ? ax.gif  smile.gif

Kainų tiek medinių grindų, tiek plytelių, tiek laminato yra labai skirtingų. Bet, tarkim, sukabinamas parketlentės galima pačiam susidėt, o plytelių klijavimo paslauga yra ganėtinai brangi.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 05, 23:10)
2 po 60 cm, man užteks smile.gif Dabar panašiai turim, tik kampinė virtuvė, tai nelabai man ji patinka...

Nėra galimybės padaryti vieno 1.2?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2015 01 11, 17:03)
Nėra galimybės padaryti vieno 1.2?

Dabar jau ne, nes jau niša suformuota su visais įvadais, bet aš nenorėjau kaitelntės prie sienos, dabar pas mus taip yra ir man labai nepatogu, kai keptuvės rankena netelpa. Be to, dviese gaminant geriau du stalviršiai, nei šiknatrinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2015 01 11, 10:13)
turiu šią kriauklę ir šį maišytuvą. laaabai man patinka  thumbup.gif kriauklėj puikiai išplaunu skardas, maišytuvas su šlangele aplamai gėris, prasieinu visą kriauklę, nuskalauju, pripilt į puodą, kuris stovi ant spintelės irgi labai patogu. žodžiu super daiktai  thumbup.gif

Buciau labai dekinga jei imestumet savo foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isds @ 2015 01 11, 15:32)
Na man irgi nera labai grazu plyteles virtuveje, be to esu megeja vaikscioti be tapkiu , tai dar ir salta bus.Bet apie plyteles galvoju is praktiskumo puses.

as ir be tapkiu vaikstau bet grindys sildomos ,tai tikrai silta biggrin.gif ir virtuvej ,koridoriuj sudetos plyteles ,nes manau kad laminatas greit susideves ir noresis keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 01 11, 18:22)
as ir be tapkiu  vaikstau  bet  grindys sildomos ,tai  tikrai  silta  biggrin.gif  ir  virtuvej  ,koridoriuj  sudetos plyteles  ,nes manau  kad laminatas  greit  susideves  ir noresis keisti  g.gif

as turiu klausima is kitos puses. zinoma plyteles praktiskiau, bet... pasidareme sildomas grindis, pasekmeje nenaudojame del iskarto padidejusiu elektros islaidu. dabar galvoju, gal name detis i vonia mediens lentas, juk realiai ten neturetu buti visada slapia g.gif ka? gal kas turite voniose medines grindis??? g.gif

del tu baltu plautuviu. atrodi idomaiia, bet toks akcentas, jeigu nori akcento, ko, bet as noreciau paslepti, tai imciau akmens mase su lieta kriaukle. imontuojama franke sviesa jau atsivalgiau doh.gif ACE voneles butinos karta i 2 sav.

istraukiama krana turejau 10 metu, sudylo zarna po kriaukle, atsirado bala doh.gif kur svorelis, tai teko keisti visa krana, nes prie zarnos pakeitimo, reiketu dar galvute keisti nes uzkalkejo negyvai, tai pagal kaina panasiai kaip nauja krana franke, tik be navarotu.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 11, 17:42)
Buciau labai dekinga jei imestumet savo foto smile.gif

na rytoj nebent, nes dabar pilna indų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes gal galit man padeti apsispresti Ka dedate tarp kabinamu spinteliu ir stalvirsio? Plyteles, dekoruota stikla ar plokste?
Atsakyti
Mes turime thumbup.gif Kiek buvo sneku del tu grindu ...taigi vonia...taigi dregme... Taip atrodo,kad turintys plyteles prilasejusi vandeni palieka,ir stovi visokios balos... doh.gif Sutvarkau po saves ar ten,ar ten... O tos grindys tai kaifas....siltos visada, nes medis,visada basi vaikstom.Kolkas minusu jokiu nematom,ir uz elektra kaina nedideja smile.gif Ir visi skeptikai ateje i svecius jau tyli ax.gif
http://www.part.lt/i...7279bc8a163.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oblina: 12 sausio 2015 - 07:04
O kokios konkrečiai čia grindys? smile.gif Atrodo tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2015 01 12, 08:01)
Mes turime  thumbup.gif  Kiek buvo sneku del tu grindu ...taigi vonia...taigi dregme... Taip atrodo,kad turintys plyteles prilasejusi vandeni palieka,ir stovi visokios balos... doh.gif  Sutvarkau po saves ar ten,ar ten... O  tos grindys tai kaifas....siltos visada, nes medis,visada basi vaikstom.Kolkas minusu jokiu nematom,ir uz elektra kaina nedideja smile.gif  Ir visi skeptikai ateje i svecius jau tyli  ax.gif
http://www.part.lt/i...7279bc8a163.JPG

kiek laiko naudojatės šiomis grindimis?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 12, 11:03)
O kokios konkrečiai čia grindys? smile.gif Atrodo tai wub.gif

Paprasciausios lietuviskos impregnuotos lentos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coco5 @ 2015 01 12, 11:10)
kiek laiko naudojatės šiomis grindimis?

Manau tuoj gausime barti,ilinde ne i ta tema ax.gif
Konkreciai vonios kambaryje sudetos pries gera pusmeti, bet visame name jau senokai. Ir kolkas patenkinti, suprantame,kad po kurio laiko reikes nuslifuoti,ir vel bus kaip naujos .
Vaizdas dukros kambaryje
http://www.part.lt/i...80850f91032.JPG
Atsakyti