Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(BonusGirl @ 2015 01 09, 13:26)

Virtuve matau su salonu kartu didziausiame kambaryje, ir duru kazkaip nesinoretu man o is holo arkinio plataus laisvo iejimo i ja..

Na kad virtuve su svetaine toje dideleje is dvieju kambariu sujungtoje erdveje taip taip. Didysis klausimas kurioje puseje virtuve, kurioje svetaine. Niekaip nenusprendziam, nes abiem atvejais yra ir pliusu, ir minusu ir kol kas ne vienas nera akivaizdziai nusveriantis. tai viena diena atrodo taip, kitakitaip. doh.gif doh.gif
tai kazkaip idomu kitos nuomones ir pasiulymai, gal as kazko nedagalvoju, kad apsisprest negaliu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 09, 15:16)
Ateinu su klausimu - ar patiko, ar pasiteisino, ar patogu? Laukiami atsiliepimai apie šiuos tris daiktus:

user posted image

user posted image

turiu šią kriauklę ir šį maišytuvą. laaabai man patinka thumbup.gif kriauklėj puikiai išplaunu skardas, maišytuvas su šlangele aplamai gėris, prasieinu visą kriauklę, nuskalauju, pripilt į puodą, kuris stovi ant spintelės irgi labai patogu. žodžiu super daiktai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit tokį maišytuvą? Būčiau dėkinga už atsiliepus smile.gif Arba gal dar kokį galit rekomenduoti už panašią kainą ir panašaus dizaino?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 01 08, 21:51)
Gal kuri patars, kur ieskoti tokios plautuves? rolleyes.gif

mastau.gif niekas niekur tokios nemate?

QUOTE(Justesea @ 2015 01 11, 13:02)
Gal kas turit tokį maišytuvą? Būčiau dėkinga už atsiliepus smile.gif Arba gal dar kokį galit rekomenduoti už panašią kainą ir panašaus dizaino?

dabar pas mus toks stovi, bet net nezinau ka pasakyti, paprastas eilinis maisytuvas, patogus naudoti siaip.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 01 11, 13:26)
dabar pas mus toks stovi, bet net nezinau ka pasakyti, paprastas eilinis maisytuvas, patogus naudoti siaip.

Tai ir gerai, svarbu nieko neigiamo negalima pasakyt biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, su savo brangiausiuoju nesutariame, kokias grindis deti i virtuve.As noriu plyteliu vyras pries , nori laminato tokio paties kaip ir kambaryje. Noreciau isgirsti Jusu argumentus. Kalbejome su pardaveju jis pries laminata virtuveje, bet mano br tai neitikina.
Atsakyti
Na pas mus tai parketlentės bus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tik medines grindys, kaip ir visur kitur. Negrazu man plyteles, as net vonioje planuoju greiciausiai deti spec apdorotas medines grindis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2015 01 11, 15:18)
Pas mus irgi tik medines grindys, kaip ir visur kitur. Negrazu man plyteles, as net vonioje planuoju greiciausiai deti spec apdorotas medines grindis rolleyes.gif

Mano vonia nedidelė, tai jau kaip nors apsieisim su plytelėm, bet dėsiu medžio imitacijos hihihi.gif Negražus man daiktas tos plytelės iš principo ir tiek. Skonio reikalas, aišku smile.gif
Atsakyti
Na man irgi nera labai grazu plyteles virtuveje, be to esu megeja vaikscioti be tapkiu , tai dar ir salta bus.Bet apie plyteles galvoju is praktiskumo puses.
Atsakyti
Ai nežinau, man grožis ir jaukumas šiuo atveju virš visko rolleyes.gif Ir jo, po basom kojom plytelės labai nemalonu, be to, vaikams minksčiau ant medžio kraičiot, o jie kai laksto, tai ne kartą juk krenta visuose namuose.
Atsakyti
Sutinku, kad medines grindys tikrai turbut pacios jaukiausios ir pacios maloniausios, bet turbut brangiai kainuoja ? ax.gif smile.gif
Atsakyti