Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

Labai noriu patarimu, nes niekaip neapsisprendziam, kurioj pusej ta virtuve daryt doh.gif doh.gif .
Tai seno namo rekonstrukcija, todel reikia derintis prie esamu atraminiu sienu.

Pagal musu gyvenimo buda noriu bendros erdves virtuves-valgomojo ir svetaines. Tik klausimas kur ka isdeliot. Ten kur terasa yra vakarai, palei isilgine bendrojo kambario siena yra pietus, o pagrindinis iejimas i nama is rytu. Katiline ir vonia siaures puseje.
Esminis klausimas kur ir kaip padaryt duris patekimui i didiju kambari ir kurioje kambatio puseje ir kaip isdestus virtuve su valgomojo stalu ir svateines.
Durys i didiji kambari gal logiskiau kaip pirmame variante, ty mazdaug i kambario viduri, bet bijom, kad laiptai i 2 aukste tuomet tame 'hole' netilps g.gif

labai laukiu nuomoniu.....
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 02, 11:45)
Mes į 3 metrus talpinsim, man visko visiškai užtenka smile.gif Tik mikrobangės nebus, bet čia toks nedidelis daiktas, ne bėda turbūt, galima rasti sprendimą.

Ir kiek Jums darbastalio lieka? g.gif
Mano virtuvė irgi 3, vos vos be šaldytuvo tilpo (kaitlentė/orkaitė, indaplovė, kriauklė). Ir tai norėčiau didesnio darbastalio.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2015 01 05, 21:39)
Ir kiek Jums darbastalio lieka?  g.gif
Mano virtuvė irgi 3, vos vos be šaldytuvo tilpo (kaitlentė/orkaitė, indaplovė, kriauklė). Ir tai norėčiau didesnio darbastalio.

2 po 60 cm, man užteks smile.gif Dabar panašiai turim, tik kampinė virtuvė, tai nelabai man ji patinka...
Atsakyti
Sveiki,

As tokiu praktiniu klausimu. Kadangi noriu baltos, blizgios (glossy) virtuves, kas turite gal galite pasakyti kaip su praktiskumu, ar reikalauja daug prieziuros.
Atsakyti
Gal kuri patars, kur ieskoti tokios plautuves? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif
O man dabar labai aktuali tema yra orkaite su kaitlente.. noriu priklausomo komplekto kad is orkaites reguliuotusi kaitlente.. ir noriu nebrangiai, nes zinote kaip suvalgo pinigus statybos.. sad.gif
Gal kas turite kokiu pastebejimu pasiulymu.. kokios firmos, kur pirkti..
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 01 05, 22:04)
Labai  noriu patarimu, nes niekaip neapsisprendziam, kurioj pusej ta virtuve daryt doh.gif  doh.gif .
Tai seno namo rekonstrukcija, todel reikia derintis prie esamu atraminiu sienu.

Pagal musu gyvenimo buda noriu bendros erdves virtuves-valgomojo ir svetaines. Tik klausimas kur ka isdeliot. Ten kur terasa yra vakarai, palei isilgine bendrojo kambario siena yra pietus, o pagrindinis iejimas i nama is rytu. Katiline ir vonia siaures puseje.
Esminis klausimas kur ir kaip padaryt duris patekimui i didiju kambari ir kurioje kambatio puseje ir kaip isdestus virtuve su valgomojo stalu ir svateines.
Durys i didiji kambari gal logiskiau kaip pirmame  variante, ty  mazdaug i kambario viduri, bet bijom, kad laiptai i 2 aukste tuomet tame 'hole' netilps g.gif

labai laukiu nuomoniu.....
user posted image

user posted image

Virtuve matau su salonu kartu didziausiame kambaryje, ir duru kazkaip nesinoretu man o is holo arkinio plataus laisvo iejimo i ja..
Atsakyti
Ateinu su klausimu - ar patiko, ar pasiteisino, ar patogu? Laukiami atsiliepimai apie šiuos tris daiktus:
user posted image
arba
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 09, 15:16)

trečias daiktas tai kas?
ir koks kl. dėl viengubos plautuvės?
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2015 01 09, 15:50)
trečias daiktas tai kas?
ir koks kl. dėl viengubos plautuvės?

Trečias daiktas - ištraukiama galvutė (su šlanga tokia) smile.gif
Dėl plautuvės - ar patogu tokios kriauklės? Vienguba ir dviguba geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 09, 16:55)
Trečias daiktas - ištraukiama galvutė (su šlanga tokia) smile.gif
Dėl plautuvės - ar patogu tokios kriauklės? Vienguba ir dviguba geriau?
user posted image

Ištraukiama galvutė yra patogu, kai jums reikia pvz.: prisipilti vandens į kokį kibirą, ar puodą, kurio nenorite kelti į kriauklę ar jis netelpa. O šiaip daugiau jos panaudojimo galimybių nelabai ir yra...

Dėl plautuvės, tai į dvigubą telpa daugiau nešvarių indų smile.gif , tačiau jeigu turėsite indaplovę, tai dviguba nelabai verta dėti. Nebent jeigu norėsite, vienoje galės būti sudėti nešvarūs indai, o kitoje dar galite susidėję plauti daržoves ar pan... Bet šiaip tai jeigu turėsite indaplovę, tai nerekomenduočiau dvigubos.
Atsakyti
QUOTE(Laukutis @ 2015 01 10, 15:05)
Ištraukiama galvutė yra patogu, kai jums reikia pvz.: prisipilti vandens į kokį kibirą, ar puodą, kurio nenorite kelti į kriauklę ar jis netelpa. O šiaip daugiau jos panaudojimo galimybių nelabai ir yra...

Dėl plautuvės, tai į dvigubą telpa daugiau nešvarių indų  smile.gif , tačiau jeigu turėsite indaplovę, tai dviguba nelabai verta dėti. Nebent jeigu norėsite, vienoje galės būti sudėti nešvarūs indai, o kitoje dar galite susidėję plauti daržoves ar pan... Bet šiaip tai jeigu turėsite indaplovę, tai nerekomenduočiau dvigubos.

Mane labiau domina ar patogu tokios formos kriaukle-lyginant su standartinemis istatomomis. Del dydzio tai jau nusprenddziau kad vienguba.
Atsakyti
Kokios firmos patartumete rinktis plautuve ir maisytuva vituvei?
Atsakyti