Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Freke @ 2015 01 04, 21:43)
Mes rusio irgi neturim. Bet gi kaiminystej grudu sandelys. Tai medziotoju nemazai. Lape, keli katukai vietiniai prasalaiciai. Ale reik ka panesiot ilgiau i garaza( kad ir tinko maisus kai krove) tai ir isprunka pasisildyt wink.gif

Nea mes buvom Vilniuj plyteliu tarpeliu glaisto pirkt tai sumastem ikea apziuret, nors as ten daznai viena uzsuku... Patiko masyvo stalvirsiai. Vyrui blizgi plokste. Paskui uzmaciau butent ta virtuves isplanavima. Anksciau pralekdavau ir neziuredavau. Galvojom gal voniai kokiu baldu rasim. Bet patiko tik keli akcentai. Patys baldai ne. Tai kai jau gaminsimes kopijuosim ikejos idejas. Vistiek mastau privatininkus rinktis. Ir turbut kaimyna jusu. Maciau jo darbu. Tai patiko. Ir virtuviniai ir spintos ir lentynos

MB bute virtuvinį gaminosi pas kitą privatininką, rezultatu, kokybe buvo labai patenkintas bet laukti reikėjo beveik metus savo užsakymo ir kainos atitinkamai didesnės todėl dabar rinkomės paprastesnį variantą ax.gif
O kokios spintų kainos pas Eugenijų? Nes ta kurią MB parsivežęs iš buto nors ir labai talpi man schmoll.gif
Kai pravažiuojam vis dairausi kur tas jūsų namukas blush2.gif Pas mus priklydusi katė su dviem vaikučiais, širdis neleidžia nepašerti blush2.gif
Vonios baldus jau greitu metu užsisakinėsit? (mačiau foto kitoj temoj) smile.gif
Man vis dar reikia tos medinės, pastatomos džiovyklės indams... jei važiuotumėt kada į Ikea ir pamatytumėt šaukit 4u.gif Nes mes į Kauną dažniausiai važiuojam kai reikia kažko namams, labai kuklus asortimentas Jonų krašte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 04, 23:42)
MB bute virtuvinį gaminosi pas kitą privatininką, rezultatu, kokybe buvo labai patenkintas bet laukti reikėjo beveik metus savo užsakymo ir kainos atitinkamai didesnės todėl dabar rinkomės paprastesnį variantą  ax.gif
O kokios spintų kainos pas Eugenijų? Nes ta kurią MB parsivežęs iš buto nors ir labai talpi man schmoll.gif 
Kai pravažiuojam vis dairausi kur tas jūsų namukas  blush2.gif Pas mus priklydusi katė su dviem vaikučiais, širdis neleidžia nepašerti  blush2.gif
Vonios baldus jau greitu metu užsisakinėsit? (mačiau foto kitoj temoj) smile.gif
Man vis dar reikia tos medinės, pastatomos džiovyklės indams... jei važiuotumėt kada į Ikea ir pamatytumėt šaukit  4u.gif Nes mes į Kauną dažniausiai važiuojam kai reikia kažko namams, labai kuklus asortimentas Jonų krašte  verysad.gif

Mama triju duru su stumdomom durim stalciais dares nebepamena kiek bet lyg apie 1200 mokejo. Kitas draugas lyg 800 mokejo bet nedidele ten buvo. Paklaust neber kaip.. vasara palaidojom verysad.gif
Metus laukt po uzsakymo nenoreciau. Bet kol kas euru nebeliko. Bet kitiems metams galvoju jau apie virtuve. Turbut kaledu senio reiks prasyt biggrin.gif O kas nepatiko? Terminai kokybe ar siaip kokie kabliukai?
Vonios baldu irgi nebus dar. Sudetinga viska nuo 0 susipirkt.
Jei is jusu vaziuojant link musu tai mes prie tu bokstu kur po desine. Nuo isukimo is pagrindinio kelio jau matos pilkas namas ant kalno. Su vyru juokemes kad nudazysim kokia floresencine spalva. Bus orentyras geras lotuliukas.gif svyturys lotuliukas.gif

Ikejoj geriausia internetu apziuret. Bet kada galesim palekt wink.gif penktadieni vaikai po valdiskas istaigas diena. Vakare pas mociutes pasidalina. O as su mazaja ant gastroliu lotuliukas.gif visokiu dar sudeliaku reik is tos ikejos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 04 sausio 2015 - 22:59
QUOTE(Blumchen123 @ 2015 01 04, 23:14)
Sandėliukas sutinku yra patogu, tačiau mano akimis žiūrint kai užsidaro sienos valgomojo erdvė gaunasi truputėlį siauroka, net ne dėl to kad aplink kėdes mažai vietos, tiesiog toks ilgas koridorius gaunasi. Aš turbūt atsidaryčiau erdvę ir nesusismulkinčiau į daug mažų kambariukų, juolab kad iš svetainės zonos virtuvės nesimatys. Primečiau kelis variantus, aišku nebūtinai tie pusbariai ar sala, bet kažkaip daugiau "oro" tokiuose variantuose. Pvz.:

Ačiū, kad nepatingėjote net kelis variantus papiešti bigsmile.gif
Va ir mane gasdina tas koridorius, bet virtuvės noriu kompaktiškos g.gif turiu per porą mėnesių apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 01 04, 22:58)
Mama triju duru su stumdomom durim stalciais dares nebepamena kiek bet lyg apie 1200 mokejo. Kitas draugas lyg 800 mokejo bet nedidele ten buvo. Paklaust neber kaip.. vasara palaidojom verysad.gif
Metus laukt po uzsakymo nenoreciau. Bet kol kas euru nebeliko. Bet kitiems metams galvoju jau apie virtuve. Turbut kaledu senio reiks prasyt biggrin.gif O kas nepatiko? Terminai kokybe ar siaip kokie kabliukai?
Vonios baldu irgi nebus dar. Sudetinga viska nuo 0 susipirkt.
Jei is jusu vaziuojant link musu tai mes prie tu bokstu kur po desine. Nuo isukimo is pagrindinio kelio jau matos pilkas namas ant kalno. Su vyru juokemes kad nudazysim kokia floresencine spalva. Bus orentyras geras lotuliukas.gif svyturys lotuliukas.gif

Ikejoj geriausia internetu apziuret. Bet kada galesim palekt wink.gif penktadieni vaikai po valdiskas istaigas diena. Vakare pas mociutes pasidalina. O as su mazaja ant gastroliu lotuliukas.gif  visokiu dar sudeliaku reik is tos ikejos doh.gif  lotuliukas.gif

užjaučiu dėl draugo verysad.gif
aš tokios norėčiau:

user posted image

o turim nesurinktą (nepatinka man tos stumdomom durim ir šiaip ji ne mano skonio blush2.gif ):

user posted image

Dėl šūdeliakų Ikėjon ir aš norėčiau bet irgi po švenčių piniginė verkia. Jei darysit pas kaimyną virtuvinį tai vyras lai paaukoją dieną ir pastovi už nugarų kol nepabaigs montuoti baldų. MB prašė pareguliuoti visas dureles kad tarpai vienodi būtų tai pirmas atsakymas buvo: jūsų sienos kreivos, neįmanoma g.gif . O po orkaite stalčiuko negalima pareguliuoti nes klibės rankenėlė ... užmušė galutinai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visgi MB nenusileido ir stebuklingai viską idealiai sureguliavo. Dar buvo šiokių tokių lepsusų (vyrukai matyt labai namo skubėjo visgi 23d. buvo).

Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 05, 00:54)

aš tokios norėčiau:

user posted image

o kur tokia pasidaryti gal kas zino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 05, 00:54)

Dėl šūdeliakų Ikėjon ir aš norėčiau bet irgi po švenčių piniginė verkia. Jei darysit pas kaimyną virtuvinį tai vyras lai paaukoją dieną ir pastovi už nugarų kol nepabaigs montuoti baldų. MB prašė pareguliuoti visas dureles kad tarpai vienodi būtų tai pirmas atsakymas buvo: jūsų sienos kreivos, neįmanoma  g.gif . O po orkaite stalčiuko negalima pareguliuoti nes klibės rankenėlė ... užmušė galutinai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Visgi MB nenusileido ir stebuklingai viską idealiai sureguliavo. Dar buvo šiokių tokių lepsusų (vyrukai matyt labai namo skubėjo visgi 23d. buvo).

Tai jei darbas neipareigoja ir nebus ziemos netiketos galim kada pasiplanuoti wink.gif nes vistiek vaziuot galvoju tai kompanija praverstu, kad nebutu liudna smile.gif bet ne sia ir ne kita savaite.

Aha man tie surinkejai ir nepatiko kai maciau. Ale rezultatas visai nieko gavos. Mamai gerai tai man ir gerai.

O spinta man rodos gi nepriklauso nuo duru. Stumdomos dar brangiau nes gi begeliai ir t.t. o su varcia pigiau turetu but g.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 05, 01:10)

Vilniuj medzio centre lyg buvo baltai dazytu duru g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif perskaiciau desimt temu, pagaliau pribrendo reikalas kreiptis i jus pagalbos. gyvenom kuri laika su uosviais bendrai, dabar planuojam atsiskirt ir isirengsim antram aukste savo "buteli". siuo metu virsuj yra trys kambariai ir vonia-wc. busima virtuve dabar tarnauja kaip kompiuterio-sveciu kambarys, o busima svetaine kol kas dar tik balkonas, pavasari dastatysim sienas ir sildomas grindis. vietos ne per ypatingai, didziausias klausimas buvo del svetaines: ar vadinama valgomaji talpint virtuvej, ar geriau ji padaryt buvusiam balkone, taciau tokiu atveju netenkam svetaines (lieka du kambariai - miegamasis ir vaiku). arba spaustis spinteliu saskaita, ir stala italpint pacioj vituvej.
2. tooobula butu spinteles daryt ilgas palei ta siena su langu, o stala prie trumposios sienos, taciau butent prie jos irengtos visos komunikacijos, lupt grindis ir perkelinet vamzdzius nelabai vilioja.
3. darant dvi spinteles + saldytuva, galvoju, saldytuvas lieka gana toli nugrustas, ir iki kriaukles toloka.. gal ji atkelt arciau ir megint italpint kampine spintele?...
4. tarp orkaites ir kriaukles bus indaplove. dabar ten papaisyta 80 cm spintele, kazina geriau kriaukle kelt arciau duru (det 60cm +60 cm spinteles) ar geriau det indaplove 60 cm ir palikt vietos minimaliai 20 cm spintutei?..

aaaaciu is anksto uz kantrybe is patarimus (kaip matot, Skech Up'o igudziai minimalus ) smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

variantas su kampinem spintelem:
user posted image
Atsakyti
Aš dar dėl aukšto stalviršio ir mažo cokolio turiu klausimą. Kažkada kažkas dėjo nuotrauką, kur matėsi, kad indaplovė tokiu atveju yra įmontuota žemiau. Parodžiau tą nuotrauką baldžiams ir jie pasakė, kad daro taip, bet paskui klientai skundžiasi, kad nepatogu valdyti indaplovę, kai jis valdymo skydelis žemiau už plokštės viršų. Jei kas taip turit, pasidalinkit patirtim, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 05, 01:10)

senukuose pilna įvairių dydžių nedažytų tokių durų (nuo mini iki kažkur 2500 aukščio, pločio irgi įvairaus).
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2015 01 05, 11:53)

Kadangi nelabai ką galima keisti, tai trumpąją sieną aš išnaudočiau, kad kuo daugiau stalviršio būtų. Kažkas tokio
user posted image
O antrąją sieną turbūt daryčiau aukštas spintas, tame tarpe ir šaldytuvas, nežinau ar pas jus bus įmontuotas. Stalą norėtųsi sukti horizontaliai, kad nebūtų taip atsikišęs ant praėjimo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2015 01 05, 11:53)
sveikos smile.gif
2. tooobula

Man tobula buti irenginet virtuve is balkono blush2.gif kaipsuprantu ten sienu (o ir langu) ner, tai esat laisvi sitoj vietoj biggrin.gif tik va su vamzdziais na kas, jei perkelinet...
Ir i svetaine nereikes sveciu vest per virtuve, ir virtuve kampu galima susideliot.

Arba dabartinio projekto duris kilstelt per metra i sona, kad virtuve maziau pereinanti buti, o galima butu daryt L formos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 05 sausio 2015 - 17:43
Aciu uz atsakymus del duru 4u.gif
Atsakyti