Sveikos, virtuvių ekspertės
Su naujaisiais ir naujomis virtuvėmis!
Kažkur anksčiau buvo rašyta, kiek cm turi būti numatyta kėdei prie stalo, gal kuri žinote ir galėtumėt brūkštelti?
Suabejojau, ar patogiai įsitalpins valgomojo stalas Dar ne visos vidinės sienos yra, todėl galiu nedaryti sandėliuko ir taip turėti didesnę virtuvės-valgomojo erdvę, bet sandėliuko labai norėjau.... Būsiu dėkinga, jeigu pasidalinsite savo nuomone
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 04, 15:42)
ačiū, Freke Paprastutė mūsų virtuvėlė kaip anksčiau minėjau (Baldenė su lenkiškom plokštėm daugiau būtų užsiprašiusi). Kai atitarnaus neįmontuojamas šaldytuvas MB pažadėjo pakeisti fasadines dureles
Ikea virtuvės ir man
O lange mūsų Romka, šuns ir katino hibridas
Ikea virtuvės ir man
O lange mūsų Romka, šuns ir katino hibridas
Dureles manau nesunku bus pakeist.
Ikejoj radau ta savo vizija G formos virruve. Vienoj sienoj spinta. Orkaite ir saldytuvas. Dar Mb pamate blizgias plokstes. Bet vis gincyjames del siuksliadezes stalciaus. Ir aplamai stalciu...
Grazus tas Romka. as saviskio niekaip neprikalbinu katinukui...
QUOTE(Freke @ 2015 01 04, 16:44)
Dureles manau nesunku bus pakeist.
Ikejoj radau ta savo vizija G formos virruve. Vienoj sienoj spinta. Orkaite ir saldytuvas. Dar Mb pamate blizgias plokstes. Bet vis gincyjames del siuksliadezes stalciaus. Ir aplamai stalciu...
Ir Eugenijus sakė be problemų nuvežtų tiems kas filinguoja. Turėjom ir mes minčių spintą (šluotom, mikrobangei ir pan.) daryti prie šios sienos...
Aš už stalčių šiukšliadėžei, pasiskaičius šioj temoj irgi užsimaniau, labai džiaugiuosi kaip ir visais kitais stalčiais
MB irgi nejautė simpatijų (čia švelniai sakant) katinams bet kaimynė gimtadienio proga man padovanojo ir teko priimti MB labiausiai džiaugiasi kad gamtinius reikalus bėga į lauką daryti, sėdi prie durų ir laukia kada išleisim )
kai nori tai l. geras
radau googlėj buvusių šeimininkų skelbimą su nuotraukom tai galiu parodyti kaip prieš tai atrodė virtuvė
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 04, 17:43)
radau googlėj buvusių šeimininkų skelbimą su nuotraukom tai galiu parodyti kaip prieš tai atrodė virtuvė
oho kiek daigtu visokiu
QUOTE(viljana @ 2015 01 04, 18:00)
oho kiek daigtu visokiu
čia tik maža dalelė du mėnesius kraustėsi senoliai (bobulė pilna arogancijos mūsų pagalbos atsisakė)
o kaip susideliot viska i 5 kvadratus taigi jau klausiau , ar imanoma imontuot orkaite virs saldytuvo
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 04, 18:43)
Aš už stalčių šiukšliadėžei, pasiskaičius šioj temoj irgi užsimaniau, labai džiaugiuosi kaip ir visais kitais stalčiais
MB irgi nejautė simpatijų
MB irgi nejautė simpatijų
as visur po stalvirsiu stalcius suplanavus aisku Juodai neperspjausiu ju kiekiu bet kaip patogu. Pasisuki uzpakaliu pastumi ir prisitraukia tas stalcius ikalbesiu vistiek.
Na zinok taviskio nemeile pilnai suprantu.... turejom laiptinej toki kaciu myletoja.... tai daug dezuciu su kitekatu budavo po taviskio balkonu prideliota... man pasiseke labiau as 5 aukste gyvenau. Dabar po rudenines invazijos peliu buvau sumascius apie katina. Jau ir veisle issirinko ir skelbimu ziurinejos. Bet.... garazo durys uzsidare ir psio baiges jo sutikimai..... nieko auginsiu garaze labaratorines pelytes teks katuka vistiek itaisyt pavydi matyt kad bus lovoj sildytuvas kai jo nebus
Jezusmarija... .. va cia tai talentas taip uzsigriozdot
as niekaip nemoku is programeles sweet home 3D ikelti cia kaip paveiksliuka, kad parodyti normaliai savo patalpu plana, kad padetumet apsisprest del virtuves.
nes nieks nepakomentavo ir nepatare del mano plano
nes nieks nepakomentavo ir nepatare del mano plano
Aš tai kažkaip neprisėdu prie kompo paskutiniu metu, kad normaliai planus pakomentuot... tai šventės, tai po švenčių, tai sekmadienis prieš darbo savaitę... . Telefonu tik seku temą ir kokį sakinuką surezgu, jei turiu ką atsakyt...
QUOTE(Freke @ 2015 01 04, 19:16)
as visur po stalvirsiu stalcius suplanavus aisku Juodai neperspjausiu ju kiekiu bet kaip patogu. Pasisuki uzpakaliu pastumi ir prisitraukia tas stalcius ikalbesiu vistiek.
Na zinok taviskio nemeile pilnai suprantu.... turejom laiptinej toki kaciu myletoja.... tai daug dezuciu su kitekatu budavo po taviskio balkonu prideliota... man pasiseke labiau as 5 aukste gyvenau. Dabar po rudenines invazijos peliu buvau sumascius apie katina. Jau ir veisle issirinko ir skelbimu ziurinejos. Bet.... garazo durys uzsidare ir psio baiges jo sutikimai..... nieko auginsiu garaze labaratorines pelytes teks katuka vistiek itaisyt pavydi matyt kad bus lovoj sildytuvas kai jo nebus
žinok jie priemenėj antrą virtuvę buvo pasidarę kiek mašinų buvo išvežta, laužai negęso kol užgyvento (palikto) turto atsikratėm
MB pasakojo apie tą katinų mylėtoją, matydavau nakčiai paliktas, pravertas laiptinės duris kad katukai užeitų
Pas mus peliukų (tfu tfu tfu) nėra gal kad rūsio neturim, kaimynė turi katiną bet spąstukai veiksmingesni. Patys matėm ramiai šmirinėjančius kambary
Juodai virtuvė tikrai Aš irgi stalčius užpakaliu, keliais uždarau kai rankos užimtos Durelės tik kampe kur karuselė ir prie įėjimo nes nenorėjau jokių atvirų lentynų.
O jūs Ikėjoj galvojat pirkti virtuvinį ar gamintis pas privatininkus?
QUOTE(saridon'e @ 2015 01 04, 20:54)
Pas mus peliukų (tfu tfu tfu) nėra gal kad rūsio neturim, kaimynė turi katiną bet spąstukai veiksmingesni. Patys matėm ramiai šmirinėjančius kambary
O jūs Ikėjoj galvojat pirkti virtuvinį ar gamintis pas privatininkus?
Mes rusio irgi neturim. Bet gi kaiminystej grudu sandelys. Tai medziotoju nemazai. Lape, keli katukai vietiniai prasalaiciai. Ale reik ka panesiot ilgiau i garaza( kad ir tinko maisus kai krove) tai ir isprunka pasisildyt
Nea mes buvom Vilniuj plyteliu tarpeliu glaisto pirkt tai sumastem ikea apziuret, nors as ten daznai viena uzsuku... Patiko masyvo stalvirsiai. Vyrui blizgi plokste. Paskui uzmaciau butent ta virtuves isplanavima. Anksciau pralekdavau ir neziuredavau. Galvojom gal voniai kokiu baldu rasim. Bet patiko tik keli akcentai. Patys baldai ne. Tai kai jau gaminsimes kopijuosim ikejos idejas. Vistiek mastau privatininkus rinktis. Ir turbut kaimyna jusu. Maciau jo darbu. Tai patiko. Ir virtuviniai ir spintos ir lentynos
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2015 01 04, 17:11)
Sveikos, virtuvių ekspertės
Kažkur anksčiau buvo rašyta, kiek cm turi būti numatyta kėdei prie stalo, gal kuri žinote ir galėtumėt brūkštelti?
Suabejojau, ar patogiai įsitalpins valgomojo stalas Dar ne visos vidinės sienos yra, todėl galiu nedaryti sandėliuko ir taip turėti didesnę virtuvės-valgomojo erdvę, bet sandėliuko labai norėjau.... Būsiu dėkinga, jeigu pasidalinsite savo nuomone
Sandėliukas sutinku yra patogu, tačiau mano akimis žiūrint kai užsidaro sienos valgomojo erdvė gaunasi truputėlį siauroka, net ne dėl to kad aplink kėdes mažai vietos, tiesiog toks ilgas koridorius gaunasi. Aš turbūt atsidaryčiau erdvę ir nesusismulkinčiau į daug mažų kambariukų, juolab kad iš svetainės zonos virtuvės nesimatys. Primečiau kelis variantus, aišku nebūtinai tie pusbariai ar sala, bet kažkaip daugiau "oro" tokiuose variantuose. Pvz.: