Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(rionka @ 2014 12 16, 10:28)
sveiki.gal kas zino,kur Vilniuje iekot tokio klasikinio  tipo dujines virykles su dujine orkaite.Imontuojamos netinka
user posted image

Klauskite elektromarket ar senukus, jie uzsako ir nestardatinius gaminius is to pacio gami tojo. Jums uzsakytu, jeigu tikrai imsite.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 16, 10:09)
kiek iš viso mokėjote už virtuvę? ir kiek metrų palei sieną spintelės eina?  4u.gif

Pas mane ir spinteles ir aukstos spintos ir komoda su stiklais ir auksta spinta indam su stiklais. Saldytuvas ir saldiklis montuotas. Ir fasai tokie kaip aiskino daug meistru, kad neiseis jiem taip padaryt... Kaina, reik eit dokumentus kelt, nes tikrai bijau pameluot....
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2014 12 16, 11:46)
Klauskite elektromarket ar senukus, jie uzsako ir nestardatinius gaminius is to pacio gami tojo. Jums uzsakytu, jeigu tikrai imsite.

o be siu parduotuviu kur dar buna,norisi ir gyvai apziuret,paciupinet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 12 16, 11:46)
o be siu parduotuviu kur dar buna,norisi ir gyvai  apziuret,paciupinet blush2.gif

Kodėl man atrodo, kad jų daug kur yra. O pvz ermitaže kokiam? Tuose pačiuose seniuose tai irgi turėtų būti, pačiupinėt irgi manau galima mirksiukas.gif
Bet gal aš blogai įsivaizduoju, mat manęs dujinės nedomina, nemoku jomis naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia Jūsų patarimo iš praktinės pusės dėl virtuvės apšvietimo. Kur geriau montuoti apšvietimą - po pakabinamomis spintelėmis, ar po balkonėliu, kuris išsikiš dar apie 20 cm nuo pakabinamų spintelių?
Atsakyti

Po pakabinamomis spintelėmis.
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2014 12 16, 16:24)
Sveikos, reikia Jūsų patarimo iš praktinės pusės dėl virtuvės apšvietimo. Kur geriau montuoti apšvietimą - po pakabinamomis spintelėmis, ar po balkonėliu, kuris išsikiš dar apie 20 cm nuo pakabinamų spintelių?

jei funkciškai reikia, kad apšviestų darbastalį, tada po pakabinamomis spintelėmis. jei ne, norite tik akcentiškai, tada žiūrėčiau, kaip likęs interjeras atrodys.
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2014 12 15, 22:52)

Mazute virtuvyte bet idomi su durelem o ne stalciais. Kaip madinga dabar smile.gif
Led juosta po spintelem paklijuota o ner isfrezavimo jai? Neakina taip pakabinta?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 12 18, 00:34)
Mazute virtuvyte bet idomi su  durelem o ne stalciais. Kaip madinga dabar smile.gif
Led juosta po spintelem paklijuota o ner isfrezavimo jai? Neakina taip pakabinta?

Yra ir keli stalciai wink.gif
O sviesos tai idetos tiesiai i profiliuka kuris po spintelemis, kuris atstoja rankenas...neakina visiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelee: 18 gruodžio 2014 - 22:28
QUOTE(rionka @ 2014 12 16, 11:46)
o be siu parduotuviu kur dar buna,norisi ir gyvai  apziuret,paciupinet blush2.gif

googlinkite, manau rasite 4u.gif mums dar toli iki technikos cool.gif
Atsakyti
Po ilgu pajesku, ziurejimu ir skaiciavimu visgi apsistojom ant Ikejos virtuves.......snd parsivezem jau.
Kruva deziu dezukciu doh.gif deliosim kaip lego : lotuliukas.gif
Tikiuos kad nenusivilsim ax.gif
Atsakyti
Šiais metais man dovanų nebereikia... Dar dažais kvepianti mano virtuvikė:

user posted image
Atsakyti