Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Pasikišau po nosim "Parkinsono liga. Ką turi žinoti pacientai ir jų artimieji". Ir temą išmaniuoju iš įpročio šalia. Žvengiu jus skaitydama. biggrin.gif Močiutė nesupranta, ko ta liga man taip juokinga. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 12 08, 17:18)
pirmasis bent ferarį turi, o antrasis?  g.gif  biggrin.gif

Antrasis ferrario neturi. Tuo jie ir skiriasi. mirksiukas.gif
Nors, vienuolis, kuris pardavė ferrari ir išėjo į dykumą.. g.gif
Atsakyti
Bet tas pirmasis(jei čia apie Kiguolį) labai moteris mėgsta, nuolat paskui jas lakstydavo, berods tai ir buvo skyrybų priežastis. Be to, bijočiau, kad lieptų silikoninius (.)(.) įsidėt. Rinkčiausi verkiantį, tas bent jau išvaizdus. O apie tą iš Viršuliškių geriau nepasakokit, negadinkit nuotaikos. biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif susivokiau.
Vienas turi ferrari.
Antras neturi ferrari ir niekada neturės, net jei norės.
Vienuolis, kuris pardavė ferrari, turėjo kol norėjo, neturi, nes nenori ( o ne negali) turėti. Tai čia kaip aš su spinta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 17:38)
doh.gif susivokiau.
Vienas turi ferrari.
Antras neturi ferrari ir niekada neturės, net jei norės.
Vienuolis, kuris pardavė ferrari, turėjo kol norėjo, neturi, nes nenori ( o ne negali) turėti. Tai čia kaip aš su spinta. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bliam,žavesėli...turėk sąžinės taip juokint...aš gi darbe sėdžiu,tenka kojas suspaust,kad neapsi...žt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai rinkčiausi Liesį.
Tas meras begyvendamas išminties nė gramo neįgijo. Jeigu 50-mečiui svarbiausia moteryje pailgas veidas ir nežemiška aistra, tai atsiprašau. Aš ne prieš aistrą , bet tokie svaičiojimai, kaip 16- kinio manęs nežavi...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 18:51)
Tikrai rinkčiausi Liesį.
Tas meras begyvendamas išminties nė gramo neįgijo. Jeigu 50-mečiui svarbiausia moteryje pailgas veidas ir nežemiška aistra, tai atsiprašau. Aš ne prieš aistrą , bet tokie svaičiojimai, kaip 16- kinio manęs nežavi...

Tai čia visos apie merą kalbėjot, ne apie Kiguolį? Supaisysi tas moteris mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 13:53)
Kritikės jūs!  biggrin.gif  Ir amžius tinkamas, ir materialinė padėtis, ir "pabuvusi" jam tinka. Viskas negerai jums. Lieknos, pailgo veido, ieškančios aistros ir šeimos, greitai rašote jam laiškus. Adresas: Druskininkų savivaldybės merui.

Veidai ištįsta iš nuostabos. tai reikia tik gerai nustebint ir bet kuri apskritaveidė tiks. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 08, 16:29)
aha  lotuliukas.gif  Aš manyčiau, dar daugelio bėda yra, nebūtinai žymių asmenų: padidintas išrankumas, taip sakant, pernelyg aukštai iškelta kartelė. Savęs laikymas pačių pačiausia -(iausiu). Juk idealų tai nėra.

thumbup.gif Idealių nėra. Išskyrus, mus čia, saujelę susirinkusias. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 15:10)
užpainioji, žavesėli, čia mus. ne mylėdama save tapsi pižone, o būdama pižonė (plika, aptukusi) vis tiek turi mylėti save biggrin.gif Jei šalia to dar turėsi turto ir valdžios, tai vyrą susirasi iki šio vakaro aštuonių.

Ops, liko 75 minutės susikrauti turtus, užimti valdžią ir turėsiu vyrą ax.gif
Atsakyti

Vo, ką išknisau biggrin.gif

http://www.alfa.lt/i...ozu-vyru-akimis
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 19:49)

Parašyta tarsi apie mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 08, 17:06)
aš susilaikau... galiu pati pasiūlyti 44 metų vyrą gyvenantį pas tėvus, turi puikias rankas, juvelyras, su pinigais nelabai, su tvarka irgi...užtat geras pašnekovas, švelnus, žodžiu kojas nuplaus ir dar vandenį išgers lotuliukas.gif

Jamam, jei tik to vandens negers thumbup.gif
Atsakyti
Agirdž, Evuxiene, mano kolegei tokio reik... g.gif Ryt papasakosi, kas ir kaip nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 08 gruodžio 2014 - 18:55
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 17:00)
Man jau geriau verksnys, praradęs viską, bet dar nepraradęs vilties pradėjęs nuo nulio atsikurti savo gyvenimą smile.gif O dar geriau ambicingas milijonierius bile kokios išvaizdos, žiūrintis į kitus šiek tiek iš aukšto.

g.gif O ne baugu, kad ir į tave žiūrės iš aukšto?
Aš jau geriau tą verksnį, uostyčiau-glostyčiau. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 08, 19:49)

ax.gif Taigi visos mes čia tokios ir ne kitokios. thumbup.gif
Atsakyti