Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Šapokliaka, o jūs su juo tame pačiame mieste gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 18:13)
Aš statau, kad pasimatymas ar pasimatymų dar bus, bet kontrolė liks vyro rankose, nebus abipusiu kompromisu rastas laikas ir nebus leidžiamas abipusis kontaktas, bendravimas, kai kuriam nors norisi. Bendraujama bus tada, kada norėsis vyriškiui, kai jis jau neturės visai jokio kito užsiėmimo. Rimtų santykių nebus. Depiliacijos irgi, jaučiu, galima nebesidaryti. Jei jį ištiks badas, paims ir be depiliacijos. Bet nėra jis labai alkanas.

Čia iš serijos "metų horoskopas"  lotuliukas.gif

Vaje, koks nekoks horoskopas išpuolė biggrin.gif Ką daryyyyyyt????? g.gif

Aš tikiuosi geresnio wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 18:26)
Šapokliaka, o jūs su juo tame pačiame mieste gyvenat?

Tam pačiam - tik aš mieste, jis užmiestyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 17:28)
Vaje, koks nekoks horoskopas išpuolė biggrin.gif Ką daryyyyyyt?????  g.gif

Aš tikiuosi geresnio wink.gif

Tai horoskopai dažnai nesipildo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kurkite kas nors nauja tema. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 17:32)
Tai horoskopai dažnai nesipildo  lotuliukas.gif

Nekreipkit dėmesio į horoskopus iš viso, kliedesiai tie horoskopai, žiūrėkit į žmogu smile.gif. Na, tikrai, linkiu sėkmės nuo visos širdies, bandant rasti savo antrą puselę 4u.gif
Atsakyti
Smagi temutė gavosi. Ačiū visoms už kompaniją. 4u.gif

Nuklausiau, ką darbe kalba vyrai. (Juk mes tai apie juos ir tik apie juos). Girdžiu, kažkokie ten juokeliai: Štirlicas chacha Štirlicas. blink.gif Tai ir pagalvojau, - daugiau nė minties apie juos. Sekanti tema bus Štirlicas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 15 gruodžio 2014 - 18:07
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 17:13)
Aš statau, kad pasimatymas ar pasimatymų dar bus, bet kontrolė liks vyro rankose, nebus abipusiu kompromisu rastas laikas ir nebus leidžiamas abipusis kontaktas, bendravimas, kai kuriam nors norisi. Bendraujama bus tada, kada norėsis vyriškiui, kai jis jau neturės visai jokio kito užsiėmimo. Rimtų santykių nebus. Depiliacijos irgi, jaučiu, galima nebesidaryti. Jei jį ištiks badas, paims ir be depiliacijos. Bet nėra jis labai alkanas.

Čia iš serijos "metų horoskopas"  lotuliukas.gif

Depiliacija butina darytis , vis gi nezinai kas taves laukia ....
Atsakyti
nu...nebūtinai visiem nuskabytos patinka tongue.gif ...Pažįstu tokį stačioką dėdę,tai tas pastoviai depiliuotas babses per dantį traukia... biggrin.gif tipo jausmas kaip vaiką čiupinėt... doh.gif va,kai panardini ranką į krūmus-tai žinai,kad moterišką turi... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 15, 18:31)
nu...nebūtinai visiem nuskabytos patinka  tongue.gif ...Pažįstu tokį stačioką dėdę,tai tas pastoviai depiliuotas babses per dantį traukia... biggrin.gif  tipo jausmas kaip vaiką čiupinėt... doh.gif  va,kai panardini ranką į krūmus-tai žinai,kad moterišką turi... hihihi.gif

Jusu dede tikras gurmanas. biggrin.gif
Taigi gali buti ir daline depiliacija bigsmile.gif kaip sakoma " na vkus i sviet druzei niet " lotuliukas.gif
Atsakyti
Ajai, paskutinė žinutė. O taip noriu, o visai neturiu ką pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti