QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 18:13)
Aš statau, kad pasimatymas ar pasimatymų dar bus, bet kontrolė liks vyro rankose, nebus abipusiu kompromisu rastas laikas ir nebus leidžiamas abipusis kontaktas, bendravimas, kai kuriam nors norisi. Bendraujama bus tada, kada norėsis vyriškiui, kai jis jau neturės visai jokio kito užsiėmimo. Rimtų santykių nebus. Depiliacijos irgi, jaučiu, galima nebesidaryti. Jei jį ištiks badas, paims ir be depiliacijos. Bet nėra jis labai alkanas.
Čia iš serijos "metų horoskopas"
Vaje, koks nekoks horoskopas išpuolė Ką daryyyyyyt?????
Aš tikiuosi geresnio
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 18:26)
Šapokliaka, o jūs su juo tame pačiame mieste gyvenat?
Tam pačiam - tik aš mieste, jis užmiestyje
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 17:28)
Tai horoskopai dažnai nesipildo
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 17:32)
Tai horoskopai dažnai nesipildo
Nekreipkit dėmesio į horoskopus iš viso, kliedesiai tie horoskopai, žiūrėkit į žmogu . Na, tikrai, linkiu sėkmės nuo visos širdies, bandant rasti savo antrą puselę
Smagi temutė gavosi. Ačiū visoms už kompaniją.
Nuklausiau, ką darbe kalba vyrai. (Juk mes tai apie juos ir tik apie juos). Girdžiu, kažkokie ten juokeliai: Štirlicas chacha Štirlicas. Tai ir pagalvojau, - daugiau nė minties apie juos. Sekanti tema bus Štirlicas.
Nuklausiau, ką darbe kalba vyrai. (Juk mes tai apie juos ir tik apie juos). Girdžiu, kažkokie ten juokeliai: Štirlicas chacha Štirlicas. Tai ir pagalvojau, - daugiau nė minties apie juos. Sekanti tema bus Štirlicas.
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 17:13)
Aš statau, kad pasimatymas ar pasimatymų dar bus, bet kontrolė liks vyro rankose, nebus abipusiu kompromisu rastas laikas ir nebus leidžiamas abipusis kontaktas, bendravimas, kai kuriam nors norisi. Bendraujama bus tada, kada norėsis vyriškiui, kai jis jau neturės visai jokio kito užsiėmimo. Rimtų santykių nebus. Depiliacijos irgi, jaučiu, galima nebesidaryti. Jei jį ištiks badas, paims ir be depiliacijos. Bet nėra jis labai alkanas.
Depiliacija butina darytis , vis gi nezinai kas taves laukia ....
nu...nebūtinai visiem nuskabytos patinka ...Pažįstu tokį stačioką dėdę,tai tas pastoviai depiliuotas babses per dantį traukia... tipo jausmas kaip vaiką čiupinėt... va,kai panardini ranką į krūmus-tai žinai,kad moterišką turi...
QUOTE(lututė @ 2014 12 15, 18:31)
nu...nebūtinai visiem nuskabytos patinka ...Pažįstu tokį stačioką dėdę,tai tas pastoviai depiliuotas babses per dantį traukia... tipo jausmas kaip vaiką čiupinėt... va,kai panardini ranką į krūmus-tai žinai,kad moterišką turi...
Jusu dede tikras gurmanas.
Taigi gali buti ir daline depiliacija kaip sakoma " na vkus i sviet druzei niet "
Ajai, paskutinė žinutė. O taip noriu, o visai neturiu ką pasakyti