Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Aimeja @ 2014 12 08, 11:07)
Teroriste, na nejaugi tavo artimas žmogus, tiksliau vyras, taip tave riboja, su juo tau kaip ir negerai, kad tokia laimė kai jo nėra? Turėtų būti sunku tada gyventi kartu.  g.gif Aš savaitgalį ir knygą skaičiau ir TV žiūrėjau, ir dariau ką noriu, va tik prie kompo nebuvau, nesuprantamas man reiškinys savaitgalį kompas  schmoll.gif , gaila laiko, neįdomu, beprasmybė, nebent prie vaiko kompo  prisėdu ir dainų paklausau, tik tiek, ir vyras visam tam netrukdo niekaip.  smile.gif

O pirmadienio rytą nei gaila laiko, nei beprasmybė ir visai įdomu? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 10:05)

... ir tas "darau ką noriu" ilgainiui virsta į tai, kad "nenoriu daryti ko nenoriu". Ir tada ieškome vyro tik laisvalaikiui...

tikrai taip.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 10:07)
SOS-2 klausimas.

spinta reikia del saves pirkt, ne del vyru. Ir joks cia ne apsijuokimas, kai daiktai dezese, nagi moteris ruosiasi ja pirkt, kas cia keisto? Svarbu, kad siaip svaru butu. Kad jei vyras vyno buteli atsines, ne suskilusias stiklines duotut, o taures. Va tai yra daug svarbiau uz spinta.

QUOTE(Aimeja @ 2014 12 08, 10:07)
Teroriste, na nejaugi tavo artimas žmogus, tiksliau vyras, taip tave riboja, su juo tau kaip ir negerai, kad tokia laimė kai jo nėra? Turėtų būti sunku tada gyventi kartu.  g.gif Aš savaitgalį ir knygą skaičiau ir TV žiūrėjau, ir dariau ką noriu, va tik prie kompo nebuvau, nesuprantamas man reiškinys savaitgalį kompas  schmoll.gif , gaila laiko, neįdomu, beprasmybė, nebent prie vaiko kompo  prisėdu ir dainų paklausau, tik tiek, ir vyras visam tam netrukdo niekaip.  smile.gif

ne, na nera jis toks tironas biggrin.gif . Bet kai namie buna, tai daznai pats kompa uzima, kuri tik viena turim. Arba kokiu darbu uzsiima ir vis manes praso padet, kas atvirai pasakius - ir erzina, ir trugdo, nes tikrai atsuktuva gali ir pats pasiimt, tam antro zmogaus nereikia. Na, ir gaminu maista kai vyras yra, su sriubom, antrais patiekalais ir desertu. Siaip, tai ir pati tai megstu daryt (megciau, jei kas po manes viska tvarkytu blush2.gif ), bet kartais ir nuo to pailset reikia. Va ir puiki proga pailset nuo kasdienybes ir rutinos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 11:17)
O pirmadienio rytą nei gaila laiko, nei beprasmybė ir visai įdomu? thumbup.gif

Na pirmadienio ryta aš būnu ne namuose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 11:16)
Neturiu nė vienos spintos, anei stalo (dirbu su kompu ant kelių arba ant taburetės) ir mano butas be remonto. Vis neprisiruošiu tam. Bet dėl to nesijaučiu savęs nemylinti.
Žinot ką, žavesėli, Jūsų saviironija puiki ir kabinanti. Esu tikra, kad mylite save ir to pasitikėjimo savimi netrūksta, tik atrodo, kad po tuo į save nukreiptu jumoru kažką norite paslėpti, arba, tiksliau, nuolat šaipydamasi iš savęs nutylite kažką tikrai skausmingo. Vis tiek manau, kad tai puiki saviraiška, kurią ir skaityti įdomu.

4u.gif Ačiū, anciana. Nelabai aš jau ką nuslepiu. rolleyes.gif Ir labai džiaugiuosi, kad yra dar kas nors be manęs, kas neturi spintos, rašomojo (nes vaikai išsivežė), stalas tik virtuvėj. ir vistiek mudvi visai nieko, ane. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 08, 11:18)

ne, na nera jis toks tironas biggrin.gif . Bet kai namie buna, tai daznai pats kompa uzima, kuri tik viena turim. Arba kokiu darbu uzsiima ir vis manes praso padet, kas atvirai pasakius - ir erzina, ir trugdo, nes tikrai atsuktuva gali ir pats pasiimt, tam antro zmogaus nereikia. Na, ir gaminu maista kai vyras yra, su sriubom, antrais patiekalais ir desertu. Siaip, tai ir pati tai megstu daryt (megciau, jei kas po manes viska tvarkytu  blush2.gif ), bet kartais ir nuo to pailset reikia. Va ir puiki proga pailset nuo kasdienybes ir rutinos  thumbup.gif

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 11:05)
Tai aš po darbo penktadienio vakarą plunksnas irgi pasikedenu. Šeštadienio irgi. Beje, mano darbai ir savanoriška veikla tokie, kad tenka daug bendrauti su žmonėmis. Yra iš ko rinktis. Tik vis nepataikau.
... ir tas "darau ką noriu" ilgainiui virsta į tai, kad "nenoriu daryti ko nenoriu". Ir tada ieškome vyro tik laisvalaikiui...

O kokia savanoriška veikla užsiimat? Norėjau ir aš ką nors naudingo nuveikt, bet išskyrus savanoriavimą su gyvūnais nieko nesugalvoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 08, 11:18)

spinta reikia del saves pirkt, ne del vyru. Ir joks cia ne apsijuokimas, kai daiktai dezese, nagi moteris ruosiasi ja pirkt, kas cia keisto? Svarbu, kad siaip svaru butu. Kad jei vyras vyno buteli atsines, ne suskilusias stiklines duotut, o taures. Va tai yra daug svarbiau uz spinta.

doh.gif O ne doh.gif
Net pagalvojau, kad laikinai, kol prisiruošiu, tas dėžes galiu gobelenu apmušt ir bus stiliova. biggrin.gif
Bet...Stiklines turiu krištolo. Iš jų geriu pieną. biggrin.gif Aš neturiu taurių, taurelių. doh.gif Jei jos kaip nors atsiranda, pastovi pabūna padulka ir išmetu, nes jos pas mane be paskirties. Aš alko visai nevartoju ir savo svečius vaišinu arbata iš puikių puodelių ax.gif Ir visai nepageidauju, kad kažkas pas mane su buteliu atsibogintų. schmoll.gif
Žinau žinau, kandidatų ratas laaabai susiaurėja, na, bet neperlipsi per save. unsure.gif Aš nesakau, kad jie negali to kažko vartot kitu laiku, bet pas mane kviečiami tik arbatos.

Turiu ir daugiau trūkumų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 10:33)
O kokia savanoriška veikla užsiimat? Norėjau ir aš ką nors naudingo nuveikt, bet išskyrus savanoriavimą su gyvūnais nieko nesugalvoju. smile.gif

Oj, pajudinote tą temą, kurios aš žadėjau neplėtoti, nes čia be galo. Parašysiu vėliau Jums asmeniškai smile.gif O šiaip taigi galima prisidėti prie "Maisto banko" (rūšiuoti maistą, rinkti paramą, prisidėti dalijant maistą ir t.t.), "Maltos ordino" (ši vieta - pagalba senukams - man labai jautri), galima vesti pamokas mokiniams ar kitaip su jais užsiimti, jeigu domina kultūros ar sporto sritys - galima savanoriauti teatruose, muziejuose, varžybose. Galima prisidėti prie politinės partijos veiklos. Dabar kaip tik ir Kalėdos, ir rinkimai - darbo apstu. Ir labai daug sričių egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 08, 10:24)
Na pirmadienio ryta aš būnu ne namuose... biggrin.gif

o darbdavys ar zino lotuliukas.gif

QUOTE(Idem @ 2014 12 08, 10:33)

va va ir man idomu pasidare, kur jau cia toks zmoniu/vyru antpludis g.gif . As savanoriavima isivaizduoju tik su gyvunais ir pagyvenusiais zmonem, tai vyro paieskom nera itint tinkama.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 08, 10:35)
Bet...Stiklines turiu krištolo. Iš jų geriu pieną. biggrin.gif Aš neturiu taurių, taurelių. doh.gif 

Aš nesakau, kad jie negali to kažko vartot kitu laiku, bet pas mane kviečiami tik arbatos.

tai jei su vyno buteliu niekas pas jus neateis, tai nafik tada tos taures ir reikalingos. As viena gyvendama irgi nei stikliuku, nei alko namie neturejau. Svarbu, kad arbata ne mazuose stiklainiukuose moteris vyrui pateiktu, o spintos trukumas jo tikrai neisgasdins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 08 gruodžio 2014 - 11:04
QUOTE(anciana @ 2014 12 08, 11:49)
Oj, pajudinote tą temą, kurios aš žadėjau neplėtoti, nes čia be galo. Parašysiu vėliau Jums asmeniškai smile.gif O šiaip taigi galima prisidėti prie "Maisto banko" (rūšiuoti maistą, rinkti paramą, prisidėti dalijant maistą ir t.t.), "Maltos ordino" (ši vieta - pagalba senukams - man labai jautri), galima vesti pamokas mokiniams ar kitaip su jais užsiimti, jeigu domina kultūros ar sporto sritys - galima savanoriauti teatruose, muziejuose, varžybose. Galima prisidėti prie politinės partijos veiklos. Dabar kaip tik ir Kalėdos, ir rinkimai - darbo apstu. Ir labai daug sričių egzistuoja.

Dėkui, davėt minčių.

QUOTE(Terroriste @ 2014 12 08, 11:49)
va va ir man idomu pasidare, kur jau cia toks zmoniu/vyru antpludis g.gif .

Vyrų daug tikriausiai politinėse partijose. biggrin.gif Mane labiau sudomino darbas su vaikas ir kultūrinė sritis.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 08, 11:49)
tai jei su vyno buteliu niekas pas jus neateis, tai nafik tada tos taures ir reikalingos. As viena gyvendama irgi nei stikliuku, nei alko namie neturejau. Svarbu, kad arbata ne mazuose stiklainiukuose moteris vyrui pateiktu, o spintos trukumas jo tikrai neisgasdins.

thumbup.gif Širdis atsigavo, o tai maniau, pasipils,- ką tu sau manai, kokio vyro tu nori, jei net vyno negali su juo išgert, kas ten pas tave lankysis, vandens kiekvienas ir namie gali atsigert..
Buvo toks pasirašinėjimas su, rodos, padoriu žmogumi, viską draugiškai, bet kai išsiaiškino, kad pas mane sausai svečiuojamasi, tai ir dingo su visais galais. Taip ir likau it musę kandus. Neatrodė, kad jis ten koks chronis būtų buvęs, bet gal neįsivaizduoja, ką dar galima veikti su moterim be vyno taurės?doh.gif
Atsakyti
su vynu paprasčiau galvą apsukt ,jei kitaip nemoki... hihihi.gif
Atsakyti