Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 16:02)
Oj dėl trukdymo, tai matau aš kitus vyrus ir nesijaučiu, kad reikėtų kažkokią tai mistinę ištikimybę jam saugoti wink.gif O dėl pasimatymo - dabar jis turi padaryti žingsnį, nes aš parašiau, kada galiu susitikti. Dėl to daugiau rašyti ir nebegaliu wink.gif Dabar jo eilė. Ne tai ne, tikrai ne paskutinis dieda žemėje wink.gif

nu bliam,lauksim rezultatų drinks_cheers.gif

pamenu,buvo tokia tema,merginos emigrantės sukurta...turėjo ji panašų veikėją-tai suko suko ratais,atsiranda-dingsta,vėl atsiranda...nežinau,kuo ten baigės,bet įtariu-niekaip g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 15, 16:14)
nu bliam,lauksim rezultatų  drinks_cheers.gif

pamenu,buvo tokia tema,merginos emigrantės sukurta...turėjo ji panašų veikėją-tai suko suko ratais,atsiranda-dingsta,vėl atsiranda...nežinau,kuo ten baigės,bet įtariu-niekaip g.gif ...

Įdomu, ane? mirksiukas.gif O man kaip įdomu, kaip ten viskas baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 16:23)
Įdomu, ane?  mirksiukas.gif O man kaip įdomu, kaip ten viskas baigsis  lotuliukas.gif

nu tai aišku biggrin.gif iškart 20 metų pajaunėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šapokliaka nu va nusidepiliavai, o ans liks nepamatęs, nežino ką praranda lotuliukas.gif
jergau man tai plaukai šiaušiasi kiek čia tų subtilybių kabinant tuos diedus, reik kam susėti kokia knygą parašyti maždaug "Kabinimo menas " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 15, 16:31)
nu tai aišku  biggrin.gif  iškart 20 metų pajaunėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va, iškart gyvybės atsiranda, kai pradedi tokias problemas nagrinėti wink.gif
Atsakyti
Aš tai siūlau nelaukt kol plaukai atžels ir paieškot kokio kito įdomaus objekto. Iškada gi.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 15:38)
Aš tai siūlau nelaukt kol plaukai atžels ir paieškot kokio kito įdomaus objekto. Iškada gi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

čia žavesėlis mums rašys taisykles kaip diedus kabint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra...: 15 gruodžio 2014 - 15:40
QUOTE(lututė @ 2014 12 15, 15:55)
gal jis tau trukdo kitų galimybių turėt  mirksiukas.gif

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 16:02)
Oj dėl trukdymo, tai matau aš kitus vyrus ir nesijaučiu, kad reikėtų kažkokią tai mistinę ištikimybę jam saugoti

Akys kitus mato, smegenys supranta, kad esi laisva, bet sirdele nori sito, kuri visaip gini. ax.gif
O mes tau geeeeero norim ax.gif , norim tave ant sofos su popkornais murkiancia "matyti", todel saudom i balionelius, kurie, musu, kritikiu, galvelem, tave tolyn nuo tos sofos skraidina.

Nors siaip ir man labai idomu, kokios tikros tokio elgesio priezastys. g.gif
Gal jis su zmona skiriasi-taikosi?
Gal kokius vaistus geria, kenkiancius bananams? Nori baigti juos gerti pries skirdamas pasimatyma, nes trecias visgi, bijo kad uzversi ji ir blogai baigsis? g.gif

Sapokliaka, atsiprasau uz balionelius, bet sutik, kad labai intriguojantis tavo atvejis.
Atsakyti
hahahaha...baikit mergos,viešoj vietoj dirbu...bananai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 16:38)

Ai nieko, jau ne karto atžėlę buvo biggrin.gif Galim statymus daryti, ar bus pasimatymas ar nebus lotuliukas.gif

Ar panaudos Šapokliaka savo depiliuotąją pagal paskirtį? Ar iš tiesų nevedęs Šapokliakos lyrinis herojus? Kiek balų nuo 1 iki 10 jam patinka Šapokliaka? Kodėl lyrinis herojus stabdo? Ir dar daug intrigų, klausimų ir atsakymų artimiausioje ateityje. Neperjunkite kanalo!
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 16:54)
Galim statymus daryti, ar bus pasimatymas ar nebus  lotuliukas.gif

As statau uz "bus". ax.gif

Mano drauge irgi turi labai originalu gerbeja. O buvo taip... ax.gif

Ji jam patiko is pirmo zvilgsnio. Vyrukas nartus, eme ja atakuoti zvilgsniais, balso pavirpinimais visokiais.
O drauge istekejusi, padori, pasimete truputi, nustero gal net kazkiek.
Kol ji maste ka dabar daryti, gerbejui truko kantrybe ir jis supyko.

Papyko kiek, paskui nusiramino. Tapo geras, paslaugus, demesingas, bet jau proto ribose (jie su reikalais reguliariai matydavosi).

Drauge pamazu eme manyti, kad jis visai fainas vyrukas.
Pilnas energijos toks, labai gyvas, svytintis, beveik charizmatiskas.
Pabande, nepavyko, suvirskino, pasalino, ramu.
Kokia branda!

Eme jinai jam sypsotis, pajuokaudavo, net pasitaikydavo bananiniu minciu. ax.gif

Deja, veliau suprato, kad jis ja manipuliuoja, kad, kerstaudamas uz "atstumima" pasakoja, kad va, pakibinau kiek, o ta sutirpo, meilinasi dabar, neber kur detis nei kaip atsikratyt!

Drauge labai supyko, padejo kryziu ant visos bananines gimines!

Paskui spilkavosi jie kuri laika. gun_bandana.gif

Paskui drauge irgi suvirskino, uzverte lapa, eme bendrauti su juo lyg nieko niekada nebutu ivyke, tik mandagiai ir tik dalykiskai.
Galvojo, jei tikrai prisisvaigau, bus patenkintas, bet jeigu zaidzia - sugris.

Spekit ar grizo?

Grizo.
Meilinasi vel, dovaneles visokias dovanoja kiekviena proga, stengiasi kuo dazniau susitikti.

Va taip va. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 15 gruodžio 2014 - 16:21
nu bet jei diedas visiem pasakoja,kad nežino,kaip atsikratyt-nafig.Supykčiau nebeatpykstamai lotuliukas.gif ta draugė labai geros dūšios biggrin.gif
Atsakyti