Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 13:12)
Oj, aš gi nežinau, kokios jo mintys - gal lyrinis herojus visą sekmadienį kamavosi su mintimis, tik užrašyti jų nepuolė, nes nėra toks emocionaliai nestabilus kaip lyrinė herojė  tongue.gif  Ir jis gi nežino, kad aš depiliaciją pasidariau šviežiai biggrin.gif Čia tik ponas D. galėtų atsakyti į tuos klausimus, o tikrai ne SM mergų taboras wink.gif

thumbup.gif Kol nepasakysi, tai ir nežinos. Jei parašei, kad jo nespaudi, kad buvo malonu su juo bendraut ir būtų miela pamatyti dar kartelį. Kad vertini rimtus santykius ir ištikimybę, pridėk P.S. bikini depiliacija pasidariau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 12:07)
Kai "žindomi" studentai ir katinas namie, dzin man viso pasaulio diedai. ax.gif

Taip, tiksliai taip. Dzin. Nes yra didelis skirtumas tarp viso pasaulio diedų ir vieno į akį ar net širdį kritusio, ypatingo diedo. Arba vienos sudominusios moters.
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 12:18)
Taip, tiksliai taip. Dzin. Nes yra didelis skirtumas tarp viso pasaulio diedų ir vieno į akį ar net širdį kritusio, ypatingo diedo. Arba vienos sudominusios moters.

O dar sako, kad mūsų kartelė per aukštai biggrin.gif

Tai jeigu spjaudytume į kiekvieną padorų keturiasdešimtmetį, kuriam iš karto nekritom į širdį, tai tikimybė kažką susirasti sumažėtų iki niekingo minimumo.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 12:28)
O dar sako, kad mūsų kartelė per aukštai biggrin.gif

Tai jeigu spjaudytume į kiekvieną padorų keturiasdešimtmetį, kuriam iš karto nekritom į širdį, tai tikimybė kažką susirasti sumažėtų iki niekingo minimumo.

Aš tai supratau, kad per ketvirtį metų, o ne iš karto.

Papildyta:
Atsiribojant nuo atvejo - jums kaip fainiau, ar "padorus" (ką čia tiksliai reiškia?) ir nepasiekiamas (taip apytiksliai visiškai - net pazvanyt negali), ar toks puspadoris, bet prieinamas?
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 13:40)

Papildyta:
Atsiribojant nuo atvejo - jums kaip fainiau, ar "padorus" (ką čia tiksliai reiškia?) ir nepasiekiamas (taip apytiksliai visiškai - net pazvanyt negali), ar toks puspadoris, bet prieinamas?

Patikslinus, bananai,- papuvę, bet čia buvę, ar nunokę, bet Maroke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 15 gruodžio 2014 - 12:45
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 13:40)

Papildyta:

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 13:43)
Patikslinus, ar bananai papuvę, bet ant stalo, ar nunokę, bet Maroke lotuliukas.gif

Man tai fainiausia - patrauklus (man) ir įdomus vyras, rodantis man pakankamą dėmesį. Ir prinokę bananai ant stalo biggrin.gif Bet jei to nėra, tai žiūriu, ką galima daryti. Tik va, kad imčiau nelabai man patinkantį, bet labai dėmesį rodantį (visos jaučiu, tokių turim) - tai schmoll.gif Aš jau geriau pasvaigsiu dėl to tobulojo biggrin.gif A maž ir prisisvaigsiu cool.gif
Atsakyti
Badu nemirsi, bet malonu žinot, kad dar kažkur yra toookių bananų ax.gif
Papildyta:
Merginos, kurių nic`ai apačioj, lipkit į viršų, balsuojam. mirksiukas.gif
Mums reikia šviežio požiūrio ir nuomonių. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 15 gruodžio 2014 - 12:51
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 12:40)

Papildyta:

"padorus" - tinkamas smile.gif Na atitinkantis pačius pirminius išorinius reikalavimus - išsilavinęs, apsirūpinęs, gal simpatiškas (kam tai svarbu), ir t.t.

Man pirmiau "padorus", po to jau prieinamumą žiūrėčiau. Kad ir koks prieinamas kažkada apibūdintas "Viršuliškių gyventojas" man nebus fainiau smile.gif
bet taip, norisi, kad būtų visokeriopai fainas - ir tuos pirminius reikalavimus atitiktų, ir bendravimas nekeltų problemų.

Čia Šapokliakai ir mums visoms priminimas - jei su vyrų bendrauti yra sudėtingiau, nei su juo nebendrauti, tai... gal iš tiesų nebereikia tęsti tokių santykių. smile.gif

Žavesėlis savo stiliumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 13:54)

Žavesėlis savo stiliumi smile.gif

Ačiū, miela. Tik kažin, ar mano darbdavys tai įvertins. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 12:59)
Ačiū, miela. Tik kažin, ar mano darbdavys tai įvertins. biggrin.gif

Tekėk už jo. Tada bus dzin, kaip vertins.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 13:59)
Tekėk už jo. Tada bus dzin, kaip vertins.

Kai priims patogų dvigubos pilietybės įstatymą, tada mes su jais ir apie dvipatystę pakalbėsim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 13:54)

Merginos, kurių nic`ai apačioj, lipkit į viršų, balsuojam. mirksiukas.gif
Mums reikia šviežio požiūrio ir nuomonių. ax.gif

ai,pastoviai seku šitą smagią kompaniją biggrin.gif ir amžius +- tinka,ir geras jumoro jausmas.Nieko naujo nepasakysiu,tik man irgi nerimtai Šapokliakos "apolonas" atrodo.Nes nors ir yra diedų-stabdžių,bet ne ant tiek rolleyes.gif Tam turėtų būt priežastis-gal pernelyg flegma (greit nusibos biggrin.gif), gal turi ką slėpti.
Na,jei tikrai ans rūpi,tai reik paskirt pasimatymą. Ir viskas bus aišku-arba mesi per tvorą,arba ne.Ir daugiau jokių nervų tongue.gif
Atsakyti