QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 12:47)
Jums viskas turi būti trach- babach. Buvo ir tų trach- babach. Kuo prasidėjo, tuo ir pasibaigė. O bičiulis vis dar mano draugas. Ir jam su viskuo viskas gerai, nesijaudinkit.
Nesakau, kad visos su visais 20 mėnesių iki lovos turit arbatas pliumpt. Man buvo taip.
Bet gi jie bendrauja, susirašinėja, po truputį pažįsta vienas kito vidų. Gal tas žmogus ne lakstytojas, gal Šapokliaka jam trečia lovoj tebus, o mes baisiai pavydim? Jei jis nebėga paskui jos sijoną tik pašvilptas, tai gal ir paskui visus iš eilės- ne. Nelipa ant šapokliakos ketvirtas mėnuo, tada kas? Brudas paskutinis?
O iš skype ištrynė kartą, o ne šimtą kartų. Iš musės dramblių kaimenę čia jūs sukergėt. Paaiškino priežastis. Jei šapoliaka ir ponas dievas atleido, tai jau čia nulinčiuotas iki ui.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 15, 12:52)
Na nebus taip, kad visi ir visos mąstys, darys vienodai, kiekviena(s) yra skirtingi ir savo nuomones išsakėm kas ką galvoja ir kaip darytų. Manau viskas gerai čia, o Šapokliaka vistiek darys kaip jai geriau. Tam čia ir esam, kad didkutuot.
Tai va, ir savęs pažinimui čia labai geras dalykas
Nes prieš kokius penkis metus, tai būčiau labai aršiai diskutavusi ir puolusi jį (o tiksliau, save) ginti. O dabar žinau, kad iš detalių sudėliotas paveiksliukas nėra toks, koks yra iš tikrųjų. Jis turi savo tiesą, motyvus ir baimes, aš turiu savo. Iš to gaunasi kas gaunasi. Man pačiai kaskart atrodo skirtingai ta situacija, tai ko tikėtis, kad yra kažkoks matymas teisingas situacijos joje nedalyvaujantiems žmonėms. Čia diskusija, kuri yra linksma, šiek tiek paterapina, šiek tiek duoda minčių ir viskas. Nes gyvenimas yra gyvenimas ir nieks nežino - nei kaip yra iš tikro, nei kaip bus ateity. Visi variantai yra įmanomi.
Tik labai dažnai mes linkę vertinti situacijas stereoptipiškai - tą pasakė, vadinasi tas ir tas, pasakė/padarė tą - vadinasi toks ir anoks. Ir labai greitos priimti sprendimus - aš tai daryčiau tą ir tą. Ne mielosios, jūs darytumėte tai, ką tuo metu norėtųsi daryti. Bent jau linkėčiau jums - neturėti išankstinių nuostatų, o elgtis pagal situaciją
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 15, 13:02)
Šiaip tai geras vaizdelis iš šono - vienas nesiteikia net žinutės sumaigyt, kita tikrinasi, ar depiliacija padaryta ir namai sutvarkyti, nes o gal
Oj, aš gi nežinau, kokios jo mintys - gal lyrinis herojus visą sekmadienį kamavosi su mintimis, tik užrašyti jų nepuolė, nes nėra toks emocionaliai nestabilus kaip lyrinė herojė
Ir jis gi nežino, kad aš depiliaciją pasidariau šviežiai
Čia tik ponas D. galėtų atsakyti į tuos klausimus, o tikrai ne SM mergų taboras