Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 15, 09:28)
Man tai įdomu ką atrašys jis, ar išvis atrašys. Tie išmetimai- priėmimai ir man vaikiškai atrodo, jei mane būtų ištrynę, nei lįsčiau daugiau, nei ką.

Bet gal tas vyras - jos laimė? Moterys dar ne taip kovoja - ir rašo, ir skambina, ir prie darbo laukia. O čia tik parašė ir palinkėjo sėkmės smile.gif Man tai nieko nenormalaus nesimato.
Nors aš irgi nerašyčiau. Mane vienas buvo išmetęs (kaip apmaudu buvo, nemoku pasakyti, nes "skyrybos" nutiko iš giedro dangaus), bet po kažkiek laiko vėl pridėjo. Atseit, dėl kompo perinstaliavimo išsitryniau biggrin.gif Tiesa, pati nerašiau, nors buvo mintis paskambinti, išvadinti debilu ir liepti atgal pridėti, bet susilaikiau tąkart. Ne dėl savigarbos, o dėl savo ramybės. Po kažkiek laiko bendravimas nutrūko, bet iki šiol netrina biggrin.gif

žavesėli, nea, tema nevystoma, tai ir neužniežtėjo tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 09:37)
Bet gal tas vyras - jos laimė? Moterys dar ne taip kovoja - ir rašo, ir skambina, ir prie darbo laukia. O čia tik parašė ir palinkėjo sėkmės smile.gif Man tai nieko nenormalaus nesimato.
Nors aš irgi nerašyčiau. Mane vienas buvo išmetęs (kaip apmaudu buvo, nemoku pasakyti, nes "skyrybos" nutiko iš giedro dangaus), bet po kažkiek laiko vėl pridėjo. Atseit, dėl kompo perinstaliavimo išsitryniau biggrin.gif Tiesa, pati nerašiau, nors buvo mintis paskambinti, išvadinti debilu ir liepti atgal pridėti, bet susilaikiau tąkart. Ne dėl savigarbos, o dėl savo ramybės. Po kažkiek laiko bendravimas nutrūko, bet iki šiol netrina biggrin.gif

Gal laimė, o gal ir ne, aš nerašyčiau, jei bendravomo tik pati pradžia būtų, kai dar žmogaus gerai nepažįsti, ištrintų ir na... pasiųsčiau mintyse, lai pats ieškosi paskui jei būtų noras. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 15, 10:25)
oho 8 mėnesius, tai jis su tavim tik arbata geria, o su kita (om) sukrenta i lovas, garantuoju 4u.gif
Metai aišku patys gražiausi, bet nei pas vyrus nei pas moteras pelenai dar nebyra, arba pas jį ypač žemas libido g.gif Nu aišku ir tu velniškai kantri, ką reikia mąstyti geriant arbatą 8 mėn... g.gif 

evuxiene. ne 8 menesius, o metus ir 8 menesius. biggrin.gif
bet tai ne esme. nebyra pas ji jokie pelenai. ir su libido viskas gerai turbut.
tai tiesiog gyvenimo prieskoniai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ką, perskaitė ir iškart atrašė. Nepasiuntė, neatsisveikino, nieko nesiteisino ir nieko neaiškino. Nu aišku, aš parašiau paskutinėje žinutėje, kad jis neprivalo nieko aiškintis man, ir kad čia tik mano abejonės, kurias aš išleidau į orą. Žodžiu, jo žinutė apie nieką, nors ir gana šiltai skambanti.

Manau, vėliau kažką parašys. Nu arba ne biggrin.gif

Bet va dabar, tai tikrai man reikia sustoti ir neberašyti. Čia jau suvokiu protu, kad dabar turi būti jo žingsnis arba tegul jis eina kur toliau. Tikrai pasių(u)siu, jei niekaip daugiau ir nesureaguos.

Nu bent jau jaučiuos temą atskiedus. Visoms gi labai patinka narstyti svetimas situacijas tongue.gif (man taip pat wink.gif)

Updatinsiu situaciją, jei bus ką.
Atsakyti
Jei man būtų tokia situacija, kaip šapokliak, tai laukčiau ir nieko daugiau nedaryčiau, jei jis vėl š..maltų, tada pasakyčiau, kad mums nepakeliui ir t.t. Jei jau toks užimtas ir neturi laiko, kam išvis jam tada kąnors ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 15, 10:58)
Jei man būtų tokia situacija, kaip šapokliak, tai laukčiau ir nieko daugiau nedaryčiau, jei jis vėl š..maltų, tada pasakyčiau, kad mums nepakeliui ir t.t. Jei jau toks užimtas ir neturi laiko, kam išvis jam tada kąnors ieškoti.

tai taip ir gresia, kad bus smile.gif Na, iš vienos pusės, žinosiu, kad padariau viską, kad nenurašiau žmogaus dėl vieno spontaniško poelgio. Bet dabar surašiau labai viską aiškiai ir daugiau pridurti nieko neturiu. Kad neparašė daug nieko, tai nevertinu niekaip, nors viduje ir pikta. Tačia suprantu, kad pirmadienį, dirbant ten kur dirba jis, tikrai ne laiškus mergom rašinėti laikas.

Nu viskas, reikia dirbti, o ne apie diedus svaigti smile.gif Nors visai smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 10:33)
"tu šiltas, geras žmogus, aš tavęs nevertas, blablaba"

jau kai taip rašo, tai tikrai taip negalvoja irnesakyk.gif bailiai taip sako, kurie bijo prisiimti atsakomybę už kitam žmogui sukeltus nemalonius jausmus. arba laiko tave nuobodžia , "per gera".

QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 10:37)
Bet gal tas vyras - jos laimė? Moterys dar ne taip kovoja - ir rašo, ir skambina, ir prie darbo laukia.

nesąmonė. g.gif
Atsakyti
Nu taip, dabar belieka laukti jo kito žingsnio, jūs viską padarėt iš savo pusės. O jeigu jis atrašys, aš irgi nesubėčiau atsakyt, atceit užsiėmus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 15, 10:27)
jau kai taip rašo, tai tikrai taip negalvoja irnesakyk.gif  bailiai taip sako, kurie bijo prisiimti atsakomybę už kitam žmogui sukeltus nemalonius jausmus. arba laiko tave nuobodžia , "per gera".

Nesupratau, MM, iš kur paėmei tą Šapokliakos citatą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 10:33)
Jeigobu, galvojau, kad neatrašys, arba atrašys, panašiai kaip anciana rašė - "tu šiltas, geras žmogus, aš tavęs nevertas, blablaba" Bet va, atrašė visai kitaip, kažkaip natūraliai ir šiltai.

QUOTE(*MM* @ 2014 12 15, 11:27)
jau kai taip rašo, tai tikrai taip negalvoja irnesakyk.gif  bailiai taip sako, kurie bijo prisiimti atsakomybę už kitam žmogui sukeltus nemalonius jausmus. arba laiko tave nuobodžia , "per gera".
nesąmonė.  g.gif

Taip kad taip ir nerašė biggrin.gif Čia anciana taip spėjo, kad gali parašyti ir aš galvojau anksčiau, kad jis taip parašys. Labai būdinga vyrams gražiai atsifutbolinti smile.gif Aš irgi taip rašau, kad vyras šiaip gan fainas, bet manęs netraukia biggrin.gif

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 15, 11:29)
Nu taip, dabar belieka laukti jo kito žingsnio, jūs viską padarėt iš savo pusės. O jeigu jis atrašys, aš irgi nesubėčiau atsakyt, atceit užsiėmus.  wink.gif

O taip smile.gif Aš ir būsiu užsiėmusi. Ne atseit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 10:34)
Taip kad taip ir nerašė biggrin.gif Čia anciana taip spėjo, kad gali parašyti ir aš galvojau anksčiau, kad jis taip parašys. Labai būdinga vyrams gražiai atsifutbolinti smile.gif Aš irgi taip rašau, kad vyras šiaip gan fainas, bet manęs netraukia biggrin.gif
O taip smile.gif Aš ir būsiu užsiėmusi. Ne atseit wink.gif

a va. Nemačiau tos tokios ilgos žinutės. Nes jau galvojau, kad dievaži pataikiau biggrin.gif
O šiaip tai bile nuėmė tą nerimą. Ir bile dirbt gali.
Man tai šiuo metu niekas širdies negraužia ir minčių neužima. Nebežinau, privalumas čia ar trūkumas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 11:40)
a va. Nemačiau tos tokios ilgos žinutės. Nes jau galvojau, kad dievaži pataikiau biggrin.gif
O šiaip tai bile nuėmė tą nerimą. Ir bile dirbt gali.
Man tai šiuo metu niekas širdies negraužia ir minčių neužima. Nebežinau, privalumas čia ar trūkumas biggrin.gif

Kartais man taip ramu, kai nėr nei vieno objekto svaigtino smile.gif Tada ramiai gyveni, užsiimi savo reikalais ir ramiai miegi biggrin.gif Nors tas svaigimas turi savo privalumu - jaučiuosi labai gyva biggrin.gif Ypač, kai svaigimas būna su teigiamais intarpais. Ir šiaip, svarbu į viską žiūrėti kaip į žaidimą biggrin.gif Nes gyvenimas toks trumpas, kad smagiau, kai jame kas nors vyksta daugiau, negu tik darbas-draugai-namai wink.gif

Kažkaip galvoju, kad susitiksim mes. Nepaisant visų mano išsišokimų. Čia toks šeštas jausmas kužda, nors visi faktai byloja priešingai. Laukti liko (ne)daug. Sekite mūsų reklamą biggrin.gif
Atsakyti