Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

Šapokliaka, daugiau savigarbos! Mane nurašiusiam, ištrynusiam neberašyčiau...Koks tiklsas? Siūloma prekė pigi...Todėl ir žaidžia dbr, tampo tave...Neturi kas veikt-parašo tau, bet pirmenybė teikiama kitoms moterims, kurias reikia užkariaut. Nesupyk, čia tik mano numonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2014 12 15, 08:38)
Šapokliaka, daugiau savigarbos! Mane nurašiusiam, ištrynusiam neberašyčiau...Koks tiklsas? Siūloma prekė pigi...Todėl ir žaidžia dbr, tampo tave...Neturi kas veikt-parašo tau, bet pirmenybė teikiama kitoms moterims, kurias reikia užkariaut. Nesupyk, čia tik mano numonė 4u.gif

Ji nesakė, kad ją nurašė. O jei ištrynimas iš skype (ar kažkur) Jums yra kriterijus apie nurašymą ar, dar įdomiau, nepagarbą, tai Jums turbūt toli gražu dar ne 40 ir/arba Jūs esate sėkmingai susituokusi smile.gif
Nei jis kariauja ten už kažką, nei jis ją nurašė.
Manau, kad Šapokliaka turi priežasčių jam rašyti, jei jau rašo. Gal jų pokalbiai buvo tokie gilūs ir atviri, kad kažkoks emocingas ištrynimas iš kažkur neturi jokios reikšmės. Ištrynė - pridėjo, koks skirtumas. O savigarba čia išvis ne prie ko.
Atsakyti
Šapokliaka, man patiko, kaip tu vakar tvarkeisi. biggrin.gif
Aš taip pat iščiustiju visus pašalius iš nervų. Gaila, kad retai pykstu. ax.gif
Šįryt įsikišau bananą į kišenę, suvalgysiu važiuodama. Užeinu vienur kitur, įsėdu į mašiną, žiū, kotas kyšo. Tada supratau, ko ta kaimynė nužiūrėjo taip mane. Galvojo gal duosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 14, 13:56)
Nu ir kame cia judvieju privalumas?  lotuliukas.gif
Galima pagalvot, kad sexo partneriu skaicius praeityje labai kazka ateiciai reiskia. Tikrai ne, mitas tai. Nebent gali reikst kad esi sexualiai suvarzytas ir sexas tau purvinas ir gedingas reikalas.

Ne gėdingas, bet tikrai ne pirmu, ne antru, ir net ne trečiu smuiku grojantis. Kur kas toliau. Iki sekso dar kitų dalykų reikia.
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 14:44)
Niekada niekada... neprisispjaukite sau į šulinį  mirksiukas.gif

Net ir čia, tarp keturiasdešimtmečių, "šventuolės" nosį riečia biggrin.gif  Man tai atrodo didelis trūkumas, jei 40ties - ir tik du meilužiai. Rimtai. Nors, aišku, vertinant savo partnerį tai nebūtų svarbiausias kriterijus, bet iš dviejų vienodų 40+ rinkčiausi daugiau partnerių turėjusį, daugiau patyrusį, labiau išmanantį moterų seksualinius poreikius ir, tikėtina, mažiau naujų nuotykių ieškosiantį.

Ne į temą. Vakar buvau dideliame bičiulių vakarėlyje ir naktiniame bare. Pirmajame absoliučiai nieko, antrajame susipažinau su ~50mečiu užsieniečiu verslininku. Smagiai pabendravome, jis buvo linkęs pratęsti pažintį kitu metu kitoje aplinkoje, bet ot tas mano protas - išėjau nedavus/nepaėmus nei telefono, nei meilo, nei feisbuko kontakto. Nežinau, kodėl. Durnė.

Nei aš šventuolė, nei ką riečiu. Tokie mano įsitikinimai. Man privalumas dar didesnis būtų tik vienas partneris. O jei daug - labai didelis minusas, vadinasi, žmogus nepastovus, neištikimas, nebrandus. Bet tai tik mano požiūris, kitiems neprivalomas.
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 15, 09:20)
žodžiu tas diedas jau nurašytas

Aha. Vynuogės rūgščios. Ir dar su dviem kauliukais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 09:47)
Ji nesakė, kad ją nurašė. O jei ištrynimas iš skype (ar kažkur) Jums yra kriterijus apie nurašymą ar, dar įdomiau, nepagarbą, tai Jums turbūt toli gražu dar ne 40 ir/arba Jūs esate sėkmingai susituokusi

jei šimtą kartų priimti/pakviesti/išmesti iš skype nėra vaikiškumo požymis, tai aš Anglijos karalienė tada. biggrin.gif
yra toks vienas ex simpatija, su kuriuo prieš ~5 metus susipažinom, nesusitikinėjam jau seniai, anas užsieny, bet per skype parašo kas porą mėnesių ir tai vis priima, tai išmeta iš skype. na juokinga kažkaip tie žaidimai.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 15, 08:57)
jei šimtą kartų priimti/pakviesti/išmesti iš skype nėra vaikiškumo požymis, tai aš Anglijos karalienė tada.  biggrin.gif
yra toks vienas ex simpatija, su kuriuo prieš ~5 metus susipažinom, nesusitikinėjam jau seniai, anas užsieny, bet per skype parašo kas porą mėnesių ir tai vis priima, tai išmeta iš skype. na juokinga kažkaip tie žaidimai.

ne, nu šimtą tai taip biggrin.gif
o šiaip tai mūsų jaunystėje nebuvo jokio skaipo ir jokių socialinių tinklų. Iš kur mums (ir mūsų vyrams) žinoti, kokia ta internetinio bendravimo kultūra. Kaip reikia daryti. Kaip nereikia. Kaip elgtis, kai nusibosta ar susipyksti.
Juk iš telefono, kai susipyksti, irgi būdavo, trindavom numerius. Arba tiesiog išplėši lapą iš užrašų knygutės, kur numeris įrašytas. Tik to, velnias, niekas nematydavo biggrin.gif
O šiaip tai mane tas "turėk savigarbos" alergiškai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 10:02)
O šiaip tai mane tas "turėk savigarbos" alergiškai veikia biggrin.gif

Pradedi kasytis? biggrin.gif
Atsakyti
na aš jei jau ištrindavau numerį, reiškia viskas, schmoll.gif dabar panašiai ir su kitom bendravimo programėlėm elgiuosi. išties, tai gan naujas bendravimo būdas, bet faktas tas, kad tai nieko gero nereiškia - išmetinėjimai, blokavimai ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 15 gruodžio 2014 - 09:18
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 22:15)
Kokie mes nekantrūs.  Esu minėjusi, kad su bičiuliu metus ir 8 mėn. tik arbatas ir gėrėm. Ir nelabai dėl to apgailestauju. Buvo visai miela. ax.gif Tik dabar dievagojasi, kad ant "tik arbatų" nebepasirašytų. biggrin.gif  Na, jis neprašė, aš nesisiūliau. rolleyes.gif
o kokie jau tie metai? patys gražiausi. mirksiukas.gif

oho 8 mėnesius, tai jis su tavim tik arbata geria, o su kita (om) sukrenta i lovas, garantuoju 4u.gif
Metai aišku patys gražiausi, bet nei pas vyrus nei pas moteras pelenai dar nebyra, arba pas jį ypač žemas libido g.gif Nu aišku ir tu velniškai kantri, ką reikia mąstyti geriant arbatą 8 mėn... g.gif

šapokliaka laukiam, žinių iš tavo padangės g.gif neveltui paklausiau kiek laiko Jūs bendraujat, jei nuo rugsėjo mėn, nieks nevyksta tai čia man jau darosi panašu į žavesėlio 8 mėn. arbatos gėrimą, čia grynai iš tos serijos ne kitaip g.gif `
Atsakyti
Man tai įdomu ką atrašys jis, ar išvis atrašys. Tie išmetimai- priėmimai ir man vaikiškai atrodo, jei mane būtų ištrynę, nei lįsčiau daugiau, nei ką.
Atsakyti
Oj panos panos, kiek interpretacijų nuo pačio ryto biggrin.gif

Nei jis 100 kartų mane trynė, nei iš skype, nei mes susipažinom per internetines pažinčių svetaines smile.gif Nei aš jo nurašysiu.

Trynė jis mane/save toje sistemoje, kurioje mes susipažinom ir susirašinėjom. O ten jei ištrina, nematai, ar žmogus išsitrynė ar tik tave ištrynė. Tai buvo emocinis žingsnis - nu panašiai, kaip su durų trenkimu smile.gif Tada, žinoma užpykau ir nurašiau. Paskui nusprendžiau, kad per daug man kirbės ir surašiau viską, ką apie tai galvoju. Jeigobu, galvojau, kad neatrašys, arba atrašys, panašiai kaip anciana rašė - "tu šiltas, geras žmogus, aš tavęs nevertas, blablaba" Bet va, atrašė visai kitaip, kažkaip natūraliai ir šiltai.

Žinoma, aš nepatinku jam taip, kad dainuotų serenadas ir darytų dėl manęs kokius nors žygius. Jei priimant tai ką sako už tiesą, jis vienas augina du mokyklinio amžiaus vaikus, ir jie gyvena užmiestyje, tai man atrodo logiška, kad sunku įterpti santykius.

Žodžiu, aš jo nei teisinu, nei nurašau, nei dievinu, nei smerkiu. Man jis yra patrauklus ir įdomus vyras. Bet ne jis pirmas, ir, greičiausia, ne paskutinis.

O su metais išmoksti vieno dalyko - žiūrėti į reiškinius paprasčiau. Nors galvos pametimas nesiskiria nuo 16-etės, tačiau viso to vertinimo iš šalies yra visai kitoks smile.gif

p.s. rodo, kad jis dar neperskaitė mano vakarykščių rašinėlių smile.gif Bet nieko nesigailiu. Bus kaip bus wink.gif
Atsakyti