QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 23:32)
Man niekada nepasitaikė meluojantis apie savo šeiminę padėtį.
Ne visi žmonės pripranta, prisiriša, bendrauja vienodu tempu. Aš jau minėjau, kad kai mane nepasiruošusią paspausdavo, dėdavau į kojas. Nemėgdavau kažko spręsti, kol tam nepribręsdavau. Jis tiesiog bendrauja savo tempu ir tiek. Tai arba deriniesi prie jo tempo, arba lankstai pagal save ir... rizikuoji likti be nieko
Ne į temą. O kaip galima pašierinti savo ekraną kalbantis skaipu?
Ne į temą. Dabar jau nebeatsimenu per kur ėjau, bet kažkaip žinojau, kad yra tokia funkcija, tai ir radau. Dabar negaliu pažiūrėti, nes tam reikia būti su kažkuo video call'e, bet gal kažkaip per view ėjau.
Užbaigimui parašiau jam reziumuojančią žinutę, iš kur tokie pamąstymai mano ir abejonės ir kad jis man nieko neskolingas, kita vertus, aš irgi turiu teisę reaguoti taip kaip reaguojasi
Nu gražiai mano manymu, viską surašiau
Palinkėjau gražaus pirmadienio ir geros savaitės
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 23:48)
Seklys morka
Geriau jau pasitikėti žmogumi ir nusivilti, nei įtarinėti kiekvienam žingsny.
Gal dar prisek nuorodą, koks čia kvorumas susirinko, koks balsavimas vyro, kiek įtarimų paberta.
Na nemėgstu kiekvienam žingsny pastipusios žiurkės matyt.
Jei žmogus ir verslą turi, tai neturi jis to laiko tau, pilypui iš kanapių išdygusiai. Ale baisiai sunku su tuo susitaikyt, kad nesi pats svarbiausias. Juk nesi. Juk vos susipažinot. Juk iki tavęs ne vakuume gyveno. Bendravo su kažkuo, gulėjo su kažkuo, gal ir dabar dar su kokia "bičiule" sugula vardan sveikos prostatos.
Papildyta:
Metas miegot. Romantiškų sapnų. Jūsų žavesėlis
*****, tu sakai mano mintis - visada taip sakydavau. Kad geriau pasitikėti ir nusivilti, negu nepasitikėti visai iš eilės
Nu suabejojau, paklausiau, atsakys ir nebekelsiu to klausimo.
Ne, verslo jis neturi, jis dirba versle
Bet dirba tikrai labai daug.
Realiai tai ir nesitikiu, kad dabar viską mes ir skirs visą savo laisvą laiką man, tokiai nepakartojamai
Nors būtų labai miela
Nu žodžiu, jaučiuos šiandien išgyvenusi tikrą dramą - pati susipykau, pati susitaikiau. Nu bet ką - jei tas jį išgasdins, tai išgasdins