Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 22:23)
Dabar aš galvoju, kad man svarbu, jog man nemeluotų - nu vėl apsisuku ir galvoju, kad jis man kelia pasitikėjimą, neatmetu varianto, kad jis ne vienas, bet nu netikiu tuom. Tiesiog sudėlioju mintyse visą mozaiką ir šeštas jausmas sako, kad jis yra vienišas. Tik va, kažkokia problema.

Man niekada nepasitaikė meluojantis apie savo šeiminę padėtį.
Ne visi žmonės pripranta, prisiriša, bendrauja vienodu tempu. Aš jau minėjau, kad kai mane nepasiruošusią paspausdavo, dėdavau į kojas. Nemėgdavau kažko spręsti, kol tam nepribręsdavau. Jis tiesiog bendrauja savo tempu ir tiek. Tai arba deriniesi prie jo tempo, arba lankstai pagal save ir... rizikuoji likti be nieko smile.gif

Ne į temą. O kaip galima pašierinti savo ekraną kalbantis skaipu?
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 23:30)
Ačiū, stengiuosi 4u.gif
Tai gal tikėk juo, nes jis žino savo šeimyninę padėtį geriau, nei mes čia visos kartu sudėjus. ax.gif Jei būtų vedęs, taip ir sakytų, kad ieško meilužės. O kad nepuola į naujus santykius stačia galva, kad užimtas, kad turi būgštavimų, skaudžios patirties, kad nespėjo tavęs pažint ir negriebia tokio lobio, tai gerai, o tai mums čia nuobodu bus be tavęs. biggrin.gif Iš kur jam žinot, kokia tu verta, juk visos pažinties pradžioj katytės.
Kantrybės. Arba užsiauginsit draugystę, arba ne. Žinoma, gali rodyti simpatiją, pagirti, pasakyti, kad norėtum pamatyti dar kartelį. Tik nespausk. Negražu. ax.gif

pioneer.gif pioneer.gif Klausau, vykdau.

Nu ką, rytoj rytą perskaitys mano pamąstymus šiandieninius smile.gif *****, sugadinau žmogui pirmadienį gal biggrin.gif Nors mano tokie atviri monologai jau ne pirmą kartą. Po pirmojo jis man sakė, kad labai imponuoja mano atvirumas - nebėgo į krūmus, o viską paaiškino, kas mane neramino tuo metu.

Visų detalių negaliu čia atskleisti.

Beje, jo Linkedine yra keli atsiliepimai apie jį kaip apie verslo žmogų. Tai visi pabrėžia jo didžiulį patikimimumą, kad jis žodžio žmogus, kurių šiuo metu labai mažai.

Mane tai labai užkabino ir automatiškai aš patikėdavau viskuo, ką jis man sakė. Tai ir galvoju, ar žmogaus patikimumas versle reiškia jo patikimumą ir asmeniniame gyvenime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 23:32)
Ne visi žmonės pripranta, prisiriša, bendrauja vienodu tempu. Aš jau minėjau, kad kai mane nepasiruošusią paspausdavo, dėdavau į kojas. Nemėgdavau kažko spręsti, kol tam nepribręsdavau. Jis tiesiog bendrauja savo tempu ir tiek. Tai arba deriniesi prie jo tempo, arba lankstai pagal save ir... rizikuoji likti be nieko smile.gif

Mes dar nežinom, ar jų norėsim, o jie turėtų norėti mūsų ir pulti griūdami. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 23:37)

Beje, jo Linkedine yra keli atsiliepimai apie jį kaip apie verslo žmogų. Tai visi pabrėžia jo didžiulį patikimimumą, kad jis žodžio žmogus, kurių šiuo metu labai mažai.

Mane tai labai užkabino ir automatiškai aš patikėdavau viskuo, ką jis man sakė. Tai ir galvoju, ar žmogaus patikimumas versle reiškia jo patikimumą ir asmeniniame gyvenime  unsure.gif

Seklys morka bigsmile.gif
Geriau jau pasitikėti žmogumi ir nusivilti, nei įtarinėti kiekvienam žingsny. rolleyes.gif
Gal dar prisek nuorodą, koks čia kvorumas susirinko, koks balsavimas vyro, kiek įtarimų paberta. lotuliukas.gif
Na nemėgstu kiekvienam žingsny pastipusios žiurkės matyt. Jei žmogus ir verslą turi, tai neturi jis to laiko tau, pilypui iš kanapių išdygusiai. Ale baisiai sunku su tuo susitaikyt, kad nesi pats svarbiausias. Juk nesi. Juk vos susipažinot. Juk iki tavęs ne vakuume gyveno. Bendravo su kažkuo, gulėjo su kažkuo, gal ir dabar dar su kokia "bičiule" sugula vardan sveikos prostatos. biggrin.gif
Papildyta:
Metas miegot. Romantiškų sapnų. Jūsų žavesėlis 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 23:32)

Ne į temą. Dabar jau nebeatsimenu per kur ėjau, bet kažkaip žinojau, kad yra tokia funkcija, tai ir radau. Dabar negaliu pažiūrėti, nes tam reikia būti su kažkuo video call'e, bet gal kažkaip per view ėjau.

Užbaigimui parašiau jam reziumuojančią žinutę, iš kur tokie pamąstymai mano ir abejonės ir kad jis man nieko neskolingas, kita vertus, aš irgi turiu teisę reaguoti taip kaip reaguojasi smile.gif Nu gražiai mano manymu, viską surašiau smile.gif Palinkėjau gražaus pirmadienio ir geros savaitės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 23:48)

Seklys morka bigsmile.gif
Geriau jau pasitikėti žmogumi ir nusivilti, nei įtarinėti kiekvienam žingsny. rolleyes.gif
Gal dar prisek nuorodą, koks čia kvorumas susirinko, koks balsavimas vyro, kiek įtarimų paberta. lotuliukas.gif
Na nemėgstu kiekvienam žingsny pastipusios žiurkės matyt. Jei žmogus ir verslą turi, tai neturi jis to laiko tau, pilypui iš kanapių išdygusiai. Ale baisiai sunku su tuo susitaikyt, kad nesi pats svarbiausias. Juk nesi. Juk vos susipažinot. Juk iki tavęs ne vakuume gyveno. Bendravo su kažkuo, gulėjo su kažkuo, gal ir dabar dar su kokia "bičiule" sugula vardan sveikos prostatos. biggrin.gif
Papildyta:
Metas miegot. Romantiškų sapnų. Jūsų žavesėlis 4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

*****, tu sakai mano mintis - visada taip sakydavau. Kad geriau pasitikėti ir nusivilti, negu nepasitikėti visai iš eilės smile.gif Nu suabejojau, paklausiau, atsakys ir nebekelsiu to klausimo.

Ne, verslo jis neturi, jis dirba versle smile.gif Bet dirba tikrai labai daug.

Realiai tai ir nesitikiu, kad dabar viską mes ir skirs visą savo laisvą laiką man, tokiai nepakartojamai biggrin.gif Nors būtų labai miela smile.gif

Nu žodžiu, jaučiuos šiandien išgyvenusi tikrą dramą - pati susipykau, pati susitaikiau. Nu bet ką - jei tas jį išgasdins, tai išgasdins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 23:00)
Ne į temą. Dabar jau nebeatsimenu per kur ėjau, bet kažkaip žinojau, kad yra tokia funkcija, tai ir radau. Dabar negaliu pažiūrėti, nes tam reikia būti su kažkuo video call'e, bet gal kažkaip per view ėjau.

Užbaigimui parašiau jam reziumuojančią žinutę, iš kur tokie pamąstymai mano ir abejonės ir kad jis man nieko neskolingas, kita vertus, aš irgi turiu teisę reaguoti taip kaip reaguojasi smile.gif Nu gražiai mano manymu, viską surašiau smile.gif Palinkėjau gražaus pirmadienio ir geros savaitės smile.gif

jau susiradau ir išbandžiau; ačiū už idėją smile.gif

Bandysiu spėti, ką atrašys: esi emocingas, atviras ir šiltas žmogus, esi verta gero vyro. Bet tau reikia kažko kito, nes aš tau negaliu duoti to, ko tu esi verta. Manau, kad mums reikia skirtis, o tau linkiu sutikti tavęs vertą žmogų.

Šiaip suprantu, kodėl ir ką tu jam sakai, bet man tokie atviravimai nepasiteisino sad.gif Neseniai išgyvenau dvi panašias situacijas. Arba tiesiog žmonės buvo ne tie, arba vyrams iš tiesų reikia dozuoti atvirumą.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 15, 00:07)
Realiai tai ir nesitikiu, kad dabar viską mes ir skirs visą savo laisvą laiką man, tokiai nepakartojamai biggrin.gif Nors būtų labai miela smile.gif

Nu žodžiu, jaučiuos šiandien išgyvenusi tikrą dramą - pati susipykau, pati susitaikiau. Nu bet ką - jei tas jį išgasdins, tai išgasdins smile.gif

Mes kokios 12 tai galėjom tau skirti visą savo laiką šįvakar, o jis, nenaudėlis, mat, nė minutės. blink.gif
Drama. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinoma. Kam tau reikalingas bailys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 15, 00:10)
jau susiradau ir išbandžiau; ačiū už idėją smile.gif

Bandysiu spėti, ką atrašys: esi emocingas, atviras ir šiltas žmogus, esi verta gero vyro.  Bet tau reikia kažko kito, nes aš tau negaliu duoti to, ko tu esi verta. Manau, kad mums reikia skirtis, o tau linkiu sutikti tavęs vertą žmogų.

Šiaip suprantu, kodėl ir ką tu jam sakai, bet man tokie atviravimai nepasiteisino sad.gif Neseniai išgyvenau dvi panašias situacijas. Arba tiesiog žmonės buvo ne tie, arba vyrams iš tiesų reikia dozuoti atvirumą.

Nu visko gali būti biggrin.gif Nuspėjami tie vyrai, ką dabar wink.gif

įdomumo dėlei, mes pirmą kartą susitikom rugsėjo pradžioj wink.gif Paskui po mėnesio "išsiskyrėm" "oficialiai" - tiksliau jis mane "paliko", t.y. ištrynė biggrin.gif. Tai paskui po kokių dviejų savaičių aš jam parašiau kitu kanalu, ką apie jį galvoju ir palinkėjau sėkmės. Tada jis man pradėjo teisininis ir aiškintis, kodėl taip pasielgė, susitarėm, kad jei ką, galim kada kavos nueiti. Bet paskui vėl kažkoks ratas užsisuko, kalbos apie santykių poreikį, foto siuntinėjimai ir susitikimo planavimai.
Blebma, parašiau ir toks vaikų darželis atrodo iš šalies doh.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 15, 00:15)
Mes kokios 12 tai galėjom tau skirti visą savo laiką šįvakar, o jis, nenaudėlis, mat, nė minutės. blink.gif
Drama. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Žinoma. Kam tau reikalingas bailys. ax.gif

Esu be galo dėkinga wink.gif Taip gyvenime ir būna, kad moterys mane nuvilia labai retai smile.gif Ko nepasakyčiau apie vyrus...

Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 23:26)
Blebma, parašiau ir toks vaikų darželis atrodo iš šalies  doh.gif

Oi... Tikrai kad darželis. Gal ir gerai, kad parašei tuos tekstus, nes atrodo, kad nėra ką prarasti smile.gif
Atsakyti
Sapokliaka, tas tavo diedas koks tai mazvaikis, dingsta, istrina is kontaktu..., paskui vel tesia bendravima. doh.gif Man tai labai keista, kad jus telefonu nebendraujate, nes vyrai dazniausiai is kart praso tel. nr. blush2.gif

P.S Mano nuomone per daug iniciatyvos rodai, vyrus tas atbaido ( dauguma). Gal reikia nustot rasyti ir laukti kol pats apsireiks.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 23:26)
Nu visko gali būti biggrin.gif Nuspėjami tie vyrai, ką dabar wink.gif

įdomumo dėlei, mes pirmą kartą susitikom rugsėjo pradžioj wink.gif Paskui po mėnesio "išsiskyrėm" "oficialiai" - tiksliau jis mane "paliko", t.y. ištrynė biggrin.gif. Tai paskui po kokių dviejų savaičių aš jam parašiau kitu kanalu, ką apie jį galvoju ir palinkėjau sėkmės. Tada jis man pradėjo teisininis ir aiškintis, kodėl taip pasielgė, susitarėm, kad jei ką, galim kada kavos nueiti. Bet paskui vėl kažkoks ratas užsisuko, kalbos apie santykių poreikį, foto siuntinėjimai ir susitikimo planavimai.
Blebma, parašiau ir toks vaikų darželis atrodo iš šalies  doh.gif

Versija, kad ne taip jam ir patinki, pasidarė dramblio dydžio.
Atsakyti
Nuo rugsejo tik 2 susitikimai?Seniai buciau ji nurasiusi.Jei neprisijunges,tai dar nereiskia,kad jo ten nera,galima kelias anketas tuteti.
Atsakyti
žodžiu tas diedas jau nurašytas
Atsakyti