Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 21:23)
O mano emocijos dviprasmiškos. Ir juokinga, ir  truputį liūdna, kai taip naudojamasi moters bejėgiškumu, kuris kyla iš tos nepakeliamos vienatvės.
Bet taip, šito artisto klausausi visada, kai jaučiuosi kaip Šapokliaka. Pralinksmina iki negalėjimo.

Yra du variantai. Arba gailėtis savęs, arba iš savęs pasijuokti. Na, aš jau gailėjausi pakankamai. ax.gif
Dabar skaitau D. Carnegi, kuris tvirtina:
"Savigaila yra ne tik energijos švaistymas, bet ir pats blogiausias iš visų įpročių".
Aš juo tikiu, ir likusius 40+ nutariau veikti ką nors kita. ax.gif
Papildyta:
Merginos, kurių nic`učiai apačioj, labai kviečiu paplepėti su mumis apie tuos anuos, kaip jie ten... vyrus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2014 12 14, 21:21)
turi kitą... unsure.gif

Statau, kad neturi. ax.gif Bent jau neturi žmonos ar sugyventinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 14 gruodžio 2014 - 20:30
Šapokliaka, gal jis ir nevedęs, bet tai nereiškia, kad jis neturi, nemyli, netrokšta kokios kitos moters. Manau, kad tu jai atsarginis variantas. Vyrai kovoja dėl trokštamos moters, bijo, kad kitas jos greičiau nesumedžiotų
Papildyta:
Keista, kad dar nepaprašė jos telefono nr. Ir kaip reikėjo susitikt nesusiskambinus??
Atsakyti
sapokliaka o tai kiek laiko veiksmas vykstas, menesi du, ir kiek kartu susitike buvot? as tai taip mastau, jei zmogus viens kitam patinka, gi ir telefonais apsikeicia, zinutem susirasineja, gi jei neturi laiko prisesti prie pc ar siaip laiko, parasyti labanaktis gi nesunku g.gif ir siaip po menesio tokiam amziui jau kaip reiktu i lovas sukristi, o cia lyg ir laukiama kazko...nu gal zmogui pusmecio tam reikia, kaip paauglysteje lotuliukas.gif
Atsakyti
Matomai, jis turi su kuom sukrist...
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 14, 22:04)
sapokliaka o tai kiek laiko veiksmas vykstas, menesi du, ir kiek kartu susitike buvot? as tai taip mastau, jei zmogus viens kitam patinka, gi ir telefonais apsikeicia, zinutem susirasineja, gi jei neturi laiko prisesti prie pc ar siaip laiko, parasyti labanaktis gi nesunku g.gif ir siaip po menesio tokiam amziui jau kaip reiktu i lovas sukristi, o cia lyg ir laukiama kazko...nu gal zmogui pusmecio tam reikia, kaip paauglysteje lotuliukas.gif

Kokie mes nekantrūs. Esu minėjusi, kad su bičiuliu metus ir 8 mėn. tik arbatas ir gėrėm. Ir nelabai dėl to apgailestauju. Buvo visai miela. ax.gif Tik dabar dievagojasi, kad ant "tik arbatų" nebepasirašytų. biggrin.gif Na, jis neprašė, aš nesisiūliau. rolleyes.gif
o kokie jau tie metai? patys gražiausi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 14, 21:04)

drinks_cheers.gif nu rimtai, tel numeriais tai nesunku apsikeist, nebent nieko rimto negalvoja ir nenori, kad rašinėtų smsus, internetu paprasčiau gali ir neprisijungt arba pasidaryt nematomu skype, arba dvi savaitęs jokių žinių iš jo, negi jau tiek užimtas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 21:15)
Kokie mes nekantrūs.  Esu minėjusi, kad su bičiuliu metus ir 8 mėn. tik arbatas ir gėrėm. Ir nelabai dėl to apgailestauju. Buvo visai miela. ax.gif Tik dabar dievagojasi, kad ant "tik arbatų" nebepasirašytų. biggrin.gif  Na, jis neprašė, aš nesisiūliau. rolleyes.gif
o kokie jau tie metai? patys gražiausi. mirksiukas.gif

Oho net ir šitaip būna, matyt nelabai ir norėjot vienas kito? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 22:15)
Kokie mes nekantrūs.  Esu minėjusi, kad su bičiuliu metus ir 8 mėn. tik arbatas ir gėrėm. Ir nelabai dėl to apgailestauju. Buvo visai miela. ax.gif Tik dabar dievagojasi, kad ant "tik arbatų" nebepasirašytų. biggrin.gif  Na, jis neprašė, aš nesisiūliau. rolleyes.gif

o tai nacher tas biciulis tada?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 14, 22:19)
drinks_cheers.gif  nu rimtai, tel numeriais tai nesunku apsikeist, nebent nieko rimto negalvoja ir nenori, kad rašinėtų smsus, internetu paprasčiau gali ir neprisijungt arba pasidaryt nematomu skype, arba dvi savaitęs jokių žinių iš jo, negi jau tiek užimtas?  g.gif
Papildyta:

Oho net ir šitaip būna, matyt nelabai ir norėjot vienas kito?  biggrin.gif

Nepabandęs nežinai, ar yra ko norėt. biggrin.gif
Aš jam parašiau, kad jei ir būtų visiškas nevėkšla visais kitais rakursais, aš jį pasilaikyčiau vien dėl to. biggrin.gif Jis atsakė, kad ir mane tąjį anąjį dėl to verta pasilaikyt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 14, 22:24)
o tai nacher tas biciulis tada?

Čia tai klausimas blink.gif
o kam reikalingi draugai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 21:34)
Merginos, kurių nic`učiai apačioj, labai kviečiu paplepėti su mumis apie tuos anuos, kaip jie ten... vyrus. 4u.gif

nežinau, kodėl man įdomi ši tema ir ją seku, man 25, esu su sau pirmu vyru jau 5 su viršum metukų. Jis išsiskyręs, 8 metais vyresnis. Pasitaikę su kitais progų kažką pradėt, bet niekad nepasirašiau, toli iki manojo blush2.gif Ir draugas.lt bei darnipora.lt buvau užsiregistravusi, kai vienišavau, buvau su vienu susitikusi keliskart, neprilipo biggrin.gif Bet va draugė viena susirado internete rimtą draugą, reiškias įmanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digse: 14 gruodžio 2014 - 21:36
QUOTE(Digse @ 2014 12 14, 22:34)
nežinau, kodėl man įdomi ši tema ir ją seku, man 25, esu su sau pirmu vyru jau 5 su viršum metukų. Jis išsiskyręs, 8 metais vyresnis. Pasitaikę su kitais progų kažką pradėt, bet niekad nepasirašiau, toli iki manojo blush2.gif Ir draugas.lt bei darnipora.lt buvau užsiregistravusi, kai vienišavau, buvau su vienu susitikusi keliskart, neprilipo biggrin.gif Bet va draugė viena susirado internete rimtą draugą, reiškias įmanoma smile.gif

Sveikute 4u.gif Seniai tave pastebiu skaitant, ir galvoju, kaip tu.
Mano dukra, jai 22 metukai, šiuo metu jau gyvena su draugu. Prieš tai taip pat draugą turėjo, bet ir anketą draugas.lt, fermom užsiėmus labai buvo. biggrin.gif O pasiūlymai tai tik visokie "masažai", net moterys siūlė tokius "verslo planus". blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 22:40)
Sveikute 4u.gif Seniai tave pastebiu skaitant, ir galvoju, kaip tu.
Mano dukra, jai 22 metukai, šiuo metu jau gyvena su draugu. Prieš tai taip pat draugą turėjo, bet ir anketą draugas.lt, fermom užsiėmus labai buvo. biggrin.gif O pasiūlymai tai tik visokie "masažai", net moterys siūlė tokius "verslo planus".  blink.gif

Na ir aš panašaus amžiaus apsigyvenau, mamai tik po pusmečio pasisakiau biggrin.gif (nežinau kodėl). Mano mamai 47, nugyveno su vienu vyru nuo 19-os, nors daug kartų norėjo skirtis, bet taip ir neišsiskyrė. Provincijoje gyvena, kilusi iš kaimo, požiūris toks, kad jau kaip ir nebeverta kažką keist g.gif

Na nieko sau verslo planai bigsmile.gif
Atsakyti
Ar bičiulis - tai draugas, su kuriuo nemiegama g.gif ?
Atsakyti