QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 20:32)
O dabar SOS.
Paskambino vienas kaip ir draugas, iš draugas.lt išrastas prieš keletą metų. Pasiūlė susitikt savaitgalį. Paklausiau, kur ir ką nuveiktume, atsakė, nesvarbu, pas tave-mane, kad tik lova būtų. Pasakiau, kad seksas kas pusmetį menka paguoda, tolyg tokiu dažniu išgerti vitaminą ir tikėtis teigiamo poveikio. O ką tokio kitokio pasiūlyt nuveikti taip greit nesumojau, netyčia atjungiau pokalbį ir nebeperskambinau. Taip ir likau "laukti santechniko"
Klausimas. Čia panašu, kad aš jau save myliu Ir gerbiu ?
Paskambino vienas kaip ir draugas, iš draugas.lt išrastas prieš keletą metų. Pasiūlė susitikt savaitgalį. Paklausiau, kur ir ką nuveiktume, atsakė, nesvarbu, pas tave-mane, kad tik lova būtų. Pasakiau, kad seksas kas pusmetį menka paguoda, tolyg tokiu dažniu išgerti vitaminą ir tikėtis teigiamo poveikio. O ką tokio kitokio pasiūlyt nuveikti taip greit nesumojau, netyčia atjungiau pokalbį ir nebeperskambinau. Taip ir likau "laukti santechniko"
Klausimas. Čia panašu, kad aš jau save myliu Ir gerbiu ?
Meskit velniop tokius, sutaupysit ir laiko, ir nervų.
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 22:02)
na nezinau nezinau... Ir nesikuklinu, man asmeniskai atrodo, kad vyrai iki pilnos laimes visai nera reikalingi Gal as jau feministe ir to net nezinau
Sugalvojau tiesiog kiekviena proga skelbt "gyvenimo tiesa": visi vyrai kiaules.
....Ir neturiu kuo apsirengt.....
Sugalvojau tiesiog kiekviena proga skelbt "gyvenimo tiesa": visi vyrai kiaules.
....Ir neturiu kuo apsirengt.....
Jūs nelabai suvokiat, kas yra feminizmas. Klystat manydama, kad feministėms nereikalingi vyrai.
QUOTE(anciana @ 2014 12 07, 23:42)
Aš tai jau raportavau, kad buvau naktiniam klube, kur pradėjau mokytis leisti mane vaišinti ir leisti labiau kalbėti vyrui, girti jį. Vyriškiai nelabai, bet treniruotėms tiko.
Ir dar dirbau. Visas savaitgalio dienas.
Ir dar dirbau. Visas savaitgalio dienas.
Pavydžiu jums energijos ir veiklumo.