Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:51)

Va, kokiam nuostabiam chaose yra dabar mano galva.  doh.gif Mano durna, lyg ir protingos šiaip gyvenime 40-etės, dirbančios rimtą darbą, įkibusios į rimtus mokslus, galva....

Praktiškai, kvieskite daktarą biggrin.gif

doctor.gif
diagnozė: Šapokliaka įsikliopino.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 19:55)
doctor.gif
diagnozė: Šapokliaka įsikliopino.

praeis
Atsakyti
Su vonia tai ten viskas gerai. seniai reikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 19:56)
Su vonia tai ten viskas gerai. seniai reikėjo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooo, pakliopinai, Anciana g.gif g.gif g.gif

Pažėk, gal ir šaldytuvą prieš Kalėdas reiktų... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 gruodžio 2014 - 20:01
Dabar turėsiu rimtą dviejų valandų pokalbį skype. Ir *****, jaučiu ryškiai tuo momentu prisijungs, perskaitys ir aš apsividuriuosiu iš smalsumo. Bet jei pradėsiu skaityti, tai mano rimtas pokalbis nueis nerimtai šuniui ant uodegos. Nu vienu žodžiu doh.gif

Šiaip tai biški juokinga. Žinau, kad praeis. Vieną kartą jau buvau taip papsichavusi sau tyliai, paskui praėjo, o paskui jis vėl atsirado ir vėl nuo pradžių viskas.

Nu viskas, einu rimtai kalbėti, o jūs toliau panagrinėkit, kas ten man gresia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:00)
Dabar turėsiu rimtą dviejų valandų pokalbį skype. Ir *****, jaučiu ryškiai tuo momentu prisijungs, perskaitys ir aš apsividuriuosiu iš smalsumo. Bet jei pradėsiu skaityti, tai mano rimtas pokalbis nueis nerimtai šuniui ant uodegos. Nu vienu žodžiu  doh.gif

Šapokliaka, surimtėkite. Pirmiau darbai, po to - diedai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciana: 14 gruodžio 2014 - 20:04
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 20:55)

be abejo.
Mano pirmas pasimatymas su kandžiu iš draugas.lt irgi išvirto į visokius gražių horizontų piešinius. Šeima, dar vaikelis, nes jis norėjo, param taram. Metus buvau vyro neragavus. Bet, parazitas, kietas, nedavė. Su kietu, storu vaikštinėjo, sėdėjo, kalbėjo, bet sakė, nėra kur skubėti, pirma jisai skyrybų dokumentus susitvarkys:D Tai neužilgo gavau iš kito, o jau smegenis spaudė, haliucinacijos vos ne buvo. biggrin.gif
Dabar kada prasilenkiam netyčia kur, galvoju, ką aš tame gnomike mačiau. doh.gif
Tai gal ir šičia hormonai? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 21:00)
Jooo, pakliopinai, Anciana g.gif  g.gif  g.gif

Pažėk, gal ir šaldytuvą prieš Kalėdas reiktų... hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O spintą, (jei turi bigsmile.gif ), atitraukei? Ten, paprastai, dulkės kaupiasi. o už sofos žiūrėjai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 21:03)
Šapokliaka, surimtėkite. Pirmiau darbai, po to - diedai  biggrin.gif

Kas čia per kalbos. darbas tau senatvėj stiklinės protezams susidėt, nepaduos, liūdinčios nepaguos, juolab, nepamyluos doh.gif
Atsakyti
Šapokliakai ir mums visoms:
https://www.youtube....h?v=UJ9bmBkGN5M
(jau buvo kažkurioj temoj, bet primenu)
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 21:00)

Nu viskas, einu rimtai kalbėti, o jūs toliau panagrinėkit, kas ten man gresia biggrin.gif

ech, nespėjom paprašyt jo skype kontakto. Būtume per tas dvi valandas konferenciją surengę, viską išsiaiškinę, kas ir kaip, ir Šapokliakai "apdirbtą", "apdorotą" būtume pateikusios. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 21:11)
Šapokliakai ir mums visoms:
https://www.youtube....h?v=UJ9bmBkGN5M
(jau buvo kažkurioj temoj, bet primenu)

Ačiū, pralinksminai, šitos nebuvau mačius. biggrin.gif
Va taip, kažkaip panašiai su ta moters savigarba ir būna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:29)
Kad apie buitį nieks ir nekalba smile.gif Ir apie konkrečius planus ne. Va, apie susitikimą dar vieną - taip. Mūsų pokalbiuose vis praeina mintis, kad nieko nesuplanuosi, reikiia žiūrėti, kaip gaunasi natūraliai. Nėra taip, kad mes non-stop bendraujam. Daugiau kaip tik - bendraujam savaitę, paskui dvi nebendraujam išvis. Be jokių susitarimų ir oficialių nutraukimų.

Čia dabar man šūdas užvirė, nes turėjom šį savaitgalį susitikti. Priežastis, kurią įvardino penktadienį - nu nežinau, koks turėtų svolačius būti, kad tokį melą sugalvoti. Tai linkusi tikėti. Kita vertus... ai, nebežinau, reikia mesti iš galvos jį. Jei bus tai bus, jei pabėgs - tegul pabėga. Kaip bus, taip, vadinasi, ir turi būti. Taip ir yra geriausia, tokia pono D. valia smile.gif

turi kitą... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 20:19)
Ačiū, pralinksminai, šitos nebuvau mačius. biggrin.gif
Va taip, kažkaip panašiai su ta moters savigarba ir būna. ax.gif

O mano emocijos dviprasmiškos. Ir juokinga, ir truputį liūdna, kai taip naudojamasi moters bejėgiškumu, kuris kyla iš tos nepakeliamos vienatvės.
Bet taip, šito artisto klausausi visada, kai jaučiuosi kaip Šapokliaka. Pralinksmina iki negalėjimo.
Atsakyti