Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Razul @ 2014 12 14, 20:12)
Sapokliaka, rasei kad gyvai buvote tik pora kartu susitike, ar as sapnuoju? blink.gif 
Jei nesapnuoju, tai apie kokia buiti ir konkrecius planus kalba? Nebent virtualiai jus labai realybe aplenke?  g.gif
Bendrai sakyciau "gyvenimas parodys", nieko labai smarkiai neisbursi.
Tik akis atverti butina. Ir apsvietima pakankama isijungti.  ax.gif

Jusu cituota Rutos laida tai pyypt pyyypt ir pyyyyyyypt.
Cia rimtai taip buna?  blink.gif

Kad apie buitį nieks ir nekalba smile.gif Ir apie konkrečius planus ne. Va, apie susitikimą dar vieną - taip. Mūsų pokalbiuose vis praeina mintis, kad nieko nesuplanuosi, reikiia žiūrėti, kaip gaunasi natūraliai. Nėra taip, kad mes non-stop bendraujam. Daugiau kaip tik - bendraujam savaitę, paskui dvi nebendraujam išvis. Be jokių susitarimų ir oficialių nutraukimų.

Čia dabar man šūdas užvirė, nes turėjom šį savaitgalį susitikti. Priežastis, kurią įvardino penktadienį - nu nežinau, koks turėtų svolačius būti, kad tokį melą sugalvoti. Tai linkusi tikėti. Kita vertus... ai, nebežinau, reikia mesti iš galvos jį. Jei bus tai bus, jei pabėgs - tegul pabėga. Kaip bus, taip, vadinasi, ir turi būti. Taip ir yra geriausia, tokia pono D. valia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 20:22)
Zaksui anksti, bet ar ieškai zmogaus, ar neieškai, reikia jau žinoti. O jei ieskai kada nors, kur nors, kaip nors , dėl ko nors kažką tai nuveikti...tai neieškok dar, kol apsispręsi.
As tai Šapokliakos vietoj paklausčiau tiesiai, nelaikytų ma nervai lotuliukas.gif
Reik dedą imt ant trumpo. Jei patinka. biggrin.gif

O tai ką jis turi po dviejų pasimatymų pasipiršt, arba nutraukt bendravimą?
Juk mes pačios teigiam, kad norim geriau pažinti žmogų, rasti kažką bendro, pamatyti įvairiose situacijose. O čia, po poros pasimatymų bac: myli nemyli arba nerašinėk. Draugystę reikia puoselėti ir užsiauginti. Na, gerai. Šapokliaka jo nesudomino tiek, kad užsidėjęs sombrero serenadas po balkonu kvarktų. Žaibas nenutrenkė, kojos nesulinko. Net jeigu jis tarp darbų namų ir vaikų dar randa laiko susirašyt su kitomis moterimis, tai tik pradinė pažinties stadija. Turi savaime jį labiau sudomint, užimt daugiau jo minčių, jo laiko, tai kitos ir nubirs savaime. O dabar buldozerio principu, spaudžiam mes jį prie sienos. Ką jis jai skolingas? Kad bendrauja. Kad nori kažkokių santykių, bet, dėl skaudžios patirties, laiko užtraukęs stabdį. O ko nori Šapokliaka? Trečio pasimatymo, viso labo.
Juk pati sakei, kad vyrai mąsto kitaip. tai mes, moterys, jau per pirmą pasimatymą matuojamės, ar jis mums tiks senatvėj prie tapetų spalvos. o jis tik geria su mumis kavą ir mėgaujasi tuo laiku su mumis.
Atsakyti
ir išvis, nenoriu nei keiktis, nei chujaiktis. Darbą reikia rašyti, o aš sėdžiu prie kompo ir dėl diedo džiūnu. Kai jis tuo metu išvis neaišku, ką veikia. Bet ryškiai nedžiūna. Atrodo, metų yra, o proto negausiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 19:22)
Na, bet ir mes, dažniausiai, ne kitaip elgiamės ax.gif

Tai joa, aš pagal save ir pasakiau, ką galvoju.
Atsakyti
Ką paprašyt telefono laiko nėr? Parašyt prieš miegą kelias žinutes laiko nėr? Visą savaitę laiko neranda??? Jei žmogus patinka? Nejuokinkit.
Šapokliaka jam yra nebloga moteris. Bet ne wau. Jis nėra ja susižavėjęs.
Paklausčiau jo, ar beverta susitikti, kadangi iš jo pusės susidomėjimo didelio nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 gruodžio 2014 - 19:36
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 20:30)
O tai ką jis turi po dviejų pasimatymų pasipiršt, arba nutraukt bendravimą?
Juk mes pačios teigiam, kad norim geriau pažinti žmogų, rasti kažką bendro, pamatyti įvairiose situacijose. O čia, po poros pasimatymų bac: myli nemyli arba nerašinėk. Draugystę reikia puoselėti ir užsiauginti. Na, gerai. Šapokliaka jo nesudomino tiek, kad užsidėjęs sombrero serenadas po balkonu kvarktų. Žaibas nenutrenkė, kojos nesulinko. Net jeigu jis tarp darbų namų ir vaikų dar randa laiko susirašyt su kitomis moterimis, tai tik pradinė pažinties stadija. Turi savaime jį labiau sudomint, užimt daugiau jo minčių, jo laiko, tai kitos ir nubirs savaime. O dabar buldozerio principu, spaudžiam mes jį prie sienos. Ką jis jai skolingas? Kad bendrauja. Kad nori kažkokių santykių, bet, dėl skaudžios patirties, laiko užtraukęs stabdį. O ko nori Šapokliaka? Trečio pasimatymo, viso labo.
Juk pati sakei, kad vyrai mąsto kitaip. tai mes, moterys, jau per pirmą pasimatymą matuojamės, ar jis mums tiks senatvėj prie tapetų spalvos. o jis tik geria su mumis kavą ir mėgaujasi tuo laiku su mumis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif Žavesėli, po šito posto aš tave oficialiai virtualiai įsimylėjau biggrin.gif Gaila, kad esi moteris ir negeri vyno biggrin.gif Jamčiau tave ir išgelbėčiau mus nuo vienatvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:29)
Kad apie buitį nieks ir nekalba smile.gif Ir apie konkrečius planus ne. Va, apie susitikimą dar vieną - taip. Mūsų pokalbiuose vis praeina mintis, kad nieko nesuplanuosi, reikiia žiūrėti, kaip gaunasi natūraliai. Nėra taip, kad mes non-stop bendraujam. Daugiau kaip tik - bendraujam savaitę, paskui dvi nebendraujam išvis. Be jokių susitarimų ir oficialių nutraukimų.

Čia dabar man šūdas užvirė, nes turėjom šį savaitgalį susitikti. Priežastis, kurią įvardino penktadienį - nu nežinau, koks turėtų svolačius būti, kad tokį melą sugalvoti. Tai linkusi tikėti. Kita vertus... ai, nebežinau, reikia mesti iš galvos jį. Jei bus tai bus, jei pabėgs - tegul pabėga. Kaip bus, taip, vadinasi, ir turi būti. Taip ir yra geriausia, tokia pono D. valia smile.gif

Jau citavau. Žmogus nekaltas. Tai tik mūsų susikurti lūkesčiai jo atžvilgiu nepasiteisino. 4u.gif
Nebent tavo bičas užgėrė pirtelėj, tada taip būtų ir pasakęs. O bet kokia kita priežastis gali atsirasti kiekvienam. Svarbu pasisakė, atsiprašė, tikiuosi mirksiukas.gif
Šiaip aš taip pat negaliu susiplanuoti daug laiko, numatyti, kada čia pora laisvų valandų iškris ir turėsiu laiko. Vyrus tas nervina, jie spjaudosi kaip drakonai. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 14, 20:33)
Tai joa, aš pagal save ir pasakiau, ką galvoju.

Miela, kad prisijungei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 19:33)
ir išvis, nenoriu nei keiktis, nei chujaiktis. Darbą reikia rašyti, o aš sėdžiu prie kompo ir dėl diedo džiūnu. Kai jis tuo metu išvis neaišku, ką veikia. Bet ryškiai nedžiūna. Atrodo, metų yra, o proto negausiai...  doh.gif

another me.
Bet tokiu metu aš bent jau labai išgražėju, svorio numetu.
Tik darbai verkia.

tai visos čia myli žavesėlį. žavesėli, keisk arba bendravimo stilių, arba orientaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:36)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Žavesėli, po šito posto aš tave oficialiai virtualiai įsimylėjau biggrin.gif Gaila, kad esi moteris ir negeri vyno biggrin.gif Jamčiau tave ir išgelbėčiau mus nuo vienatvės biggrin.gif

vaje blush2.gif
Užsiputojau truputuka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 20:33)
ir išvis, nenoriu nei keiktis, nei chujaiktis. Darbą reikia rašyti, o aš sėdžiu prie kompo ir dėl diedo džiūnu. Kai jis tuo metu išvis neaišku, ką veikia. Bet ryškiai nedžiūna. Atrodo, metų yra, o proto negausiai...  doh.gif

Nu nesakyk, argi mes čia ne linksmai laiką leidžiam? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 20:38)
another me.
Bet tokiu metu aš bent jau labai išgražėju, svorio numetu.
Tik darbai verkia.

tai visos čia myli žavesėlį. žavesėli, keisk arba bendravimo stilių, arba orientaciją biggrin.gif

Baikit, mergos, aš net nuraudau lotuliukas.gif
Išvis, tik 111 puslapių "Sėkmės universiteto" per savaitgalį teperskaičiau, besišiuršdama čia su jumis. book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 14 gruodžio 2014 - 19:45
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 19:42)

Baikit, mergos, aš net nuraudau  lotuliukas.gif

o gal mes visos ne to ieškom?
gal mums mergų reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 20:45)
o gal mes visos ne to ieškom?
gal mums mergų reikia?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau išsiaiškinom, kad ieškom ir pačios nežinom ko, tai gal to... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ko gi ieškoti vyrų moterų forume, betgi, juk jų čia tai nėr unsure.gif
Papildyta:
Viena lyg buvo temoj apie automobilius, bet nesveikai Opelius įsimylėjęs, man jis išsyk įtarimą sukėlė, mažu su galva kas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 20:42)
vaje blush2.gif
Užsiputojau  truputuka rolleyes.gif
Papildyta:

Nu nesakyk, argi mes čia ne linksmai laiką leidžiam? ax.gif

Linksmai linksmai, tik tas ir gelbėja mane nuo nerimo. O tai einu ratais po namus - va, vonią iššveičiau smūgiškai, bet neplanuotai, tai makaronų iš puodo pavalgau, tai FB jo nuotraukas pažiūriu, pasvaigstu, koks jis man gražus, tada pagalvoju, kad jis svolačius ir ryškiai vedęs, tada nusprendžiu nesiparinti dėl diedo, atsidarau darbą, parašau dvi eilutes, tada pradedu galvoti, gal nereikėjo klausti, ar vedęs. Nes nu patikimas atrodo. Tada pagalvoju, kad *****, nu ryškiai ryškiai vedęs ir tegul jis eina. Tada pasidarau arbatos, pasileidžiu muziką ir galvoju, koks pasaulis nuostabus ir nereikia man jokio diedo. Tada galvoju, bet jei sužinosiu, kad jis vedęs, tai *****, kaip man liūdna bus. Arba jei jis parašys, kad susirado kitą. Arba jei pabėgs. Gal paskubėjau. O jei sugalvotų šiandien atvaryti - nu įrodyti, kad nevedęs. Nu *****, nesvaik, Šapokliaka. Bet jeigu? Nu ką, depiliacija padaryta, reikėtų tik greit į dušą ir daiktus apsimėtyti. Ir t.t.

Va, kokiam nuostabiam chaose yra dabar mano galva. doh.gif Mano durna, lyg ir protingos šiaip gyvenime 40-etės, dirbančios rimtą darbą, įkibusios į rimtus mokslus, galva....

Praktiškai, kvieskite daktarą biggrin.gif
Atsakyti