Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 14, 19:03)
nu nes buvo mineta -  jeigu 40 ir tik du partneriai, tai kaip ir atsilieki rinkoj  biggrin.gif

Bet žodžio "niekas" nenaudojau. Taigi, gal kas nors ir paims biggrin.gif
Tik pasakiau, kad patirtis su vieninteliu partneriu nėra joks privalumas, kai tau 40 ir esi išsiskyrus(ęs) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sapokliaka, rasei kad gyvai buvote tik pora kartu susitike, ar as sapnuoju? blink.gif
Jei nesapnuoju, tai apie kokia buiti ir konkrecius planus kalba? Nebent virtualiai jus labai realybe aplenke? g.gif
Bendrai sakyciau "gyvenimas parodys", nieko labai smarkiai neisbursi.
Tik akis atverti butina. Ir apsvietima pakankama isijungti. ax.gif

Jusu cituota Rutos laida tai pyypt pyyypt ir pyyyyyyypt.
Cia rimtai taip buna? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 19:59)
Įdomu, kuo tai baigsis. Mano pranašystė - pabėgs.
Aš irgi ne su visais žmonėmis noriu stačia galva pulti draugauti, atvirauti, pastoviai bendrauti. Bet koks spaudimas tokį norą dar labiau sumažina, o kantrybė, laukimas, atsitraukimas - paskatina.
Gal ištrink, kol dar neperskaitė? Visada galėsi tą parašyti...

Teisi, anciana. Vyrai nemėgsta spaudimo.
Antra, vyrai nedaro dviejų darbų vienu metu. Jei verda vaikams košę, tai verda košę, o ne tarp pamaišymų parašinėja žinutes.
Trečia, klausti visada galima ir reikia, nei čia išvartyti įvairias hipotezes.
Ketvirta, jei žmogus tiesiog flegma, ne smūginis lakstytojas po pasimatymus, tai čia jo individualus bendravimo tempas.
Ir aš būčiau linkus tikėti, kad jei sako išsiskyręs, tai išsiskyręs, nei vienas vedęs man š.. nemalė, o sakė, ko nori.
Atsakyti
Brandūs žmonės, susipažinę internetu, susitikę prie kavos paprastai pasako vienas kitam savo planus, lūkesčius, ko ieško ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 19:15)
Brandūs žmonės, susipažinę internetu, susitikę prie kavos paprastai pasako vienas kitam savo planus, lūkesčius, ko ieško ir pan.

O jei ne toks brandus? O jei tiksliai dar nežino? O jei tiksliai nežino, ko būtent su tuo žmogum nori?
Paspausti ar palenkti gali, jei tau svarbu išgirsti bet kokį atsakymą ir dzin, jeigu tas žmogus pabėgs. Bet jei nori, kad santykiai vystytųsi ar bent jau nenutrūktų, kartais (tikriausiai) reikia įvairių taktikų, ne vien taip, kaip mėgsti ar nori tu.
Ai, bet iš manęs tokia ir patarėja. Užtat labai įdomu, koks Šapokliakos tęsinys.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 20:15)

Jeigu du žmonės ieško to paties, tai viskas taip paprasta. Aš noriu ištekėti. O aš noriu vesti. Valiooo, po kavos zaksas. blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
O man atrodo, kad jei po poros susitikimų toliau flegmina ir tik pasirašinėja, kai visai neturi ko veikti, - nesusidomėjo pakankamai, bet ir nieko geresnio dabar neturi, tai lauk nemeta, maža ką, gal prireiks, gal pripras, gal ką.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 19:59)
Įdomu, kuo tai baigsis. Mano pranašystė - pabėgs.
Aš irgi ne su visais žmonėmis noriu stačia galva pulti draugauti, atvirauti, pastoviai bendrauti. Bet koks spaudimas tokį norą dar labiau sumažina, o kantrybė, laukimas, atsitraukimas - paskatina.
Gal ištrink, kol dar neperskaitė? Visada galėsi tą parašyti...

Kad nėra kaip ištrinti smile.gif Bet ir nenoriu trinti. Aš jau ne pirmą kartą labai atvirai su juo - išsakau savo poziciją vienu ar kitu gan asmeniniu klausim - nepabėgo smile.gif

Ir aš jo neklausiu - ar tu būsi su manim, ar nebūsi. Aš jo tiesiai šviesiai paklausiau, ar jis nėra vedęs, nes elgiasi taip, kaip dauguma vedusių, ir ieškančių nuotykių smile.gif Neteigiau, bet paklausiau su argumentais.

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 20:18)
O jei ne toks brandus? O jei tiksliai dar nežino? O jei tiksliai nežino, ko būtent su tuo žmogum nori?
Paspausti ar palenkti gali, jei tau svarbu išgirsti bet kokį atsakymą ir dzin, jeigu tas žmogus pabėgs. Bet jei nori, kad santykiai vystytųsi ar bent jau nenutrūktų, kartais (tikriausiai) reikia įvairių taktikų, ne vien taip, kaip mėgsti ar nori tu.
Ai, bet iš manęs tokia ir patarėja. Užtat labai įdomu, koks Šapokliakos tęsinys.

mes čia super patarėjos, šiaučiai be batų lotuliukas.gif
Atsakyti
Zaksui anksti, bet ar ieškai zmogaus, ar neieškai, reikia jau žinoti. O jei ieskai kada nors, kur nors, kaip nors , dėl ko nors kažką tai nuveikti...tai neieškok dar, kol apsispręsi.

As tai Šapokliakos vietoj paklausčiau tiesiai, nelaikytų ma nervai lotuliukas.gif

Reik diedą imt ant trumpo. Jei patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 gruodžio 2014 - 19:25
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 14, 20:19)
Sveikos,
O man atrodo, kad jei po poros susitikimų toliau flegmina ir tik pasirašinėja, kai visai neturi ko veikti, - nesusidomėjo pakankamai, bet ir nieko geresnio dabar neturi, tai lauk nemeta, maža ką, gal prireiks, gal pripras, gal ką.

Na, bet ir mes, dažniausiai, ne kitaip elgiamės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2014 12 14, 20:19)
Sveikos,

Gali būti ir taip. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 20:22)
Na, bet ir mes, dažniausiai, ne kitaip elgiamės ax.gif

Aš taip niekad nesielgiau. Patiko, arba ne. Noriu, arba ne. Nu bet tai aš ožiaragis esu lotuliukas.gif
Atsakyti