QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 18:01)
bendraujat tik on-line? o kodel telefonu nesusiskambinat ar sms'ais nesusirasot? kazkaip keista. Gal nera issiskyres ar jau su kita gyvena?
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 19:24)
Pala, Šapokliaka, tu sakei, kad nenori kartu gyventi? Jam tai sakei? Matyt, tada žmogus vistik moters namie norėtų Patinki jam, bet nori šeimos,žmonos, o ne tik meilužės..
oj ne, tikrai nesu jam sakiusi - nei kad noriu, nei kad nenoriu Šiaip aš ir neturiu tokių minčių, kad noriu ar nenoriu - viskas priklauso nuo žmogaus. Kažką maišot, čia ne aš taip sakiau Na, nėra taip, kad turiu tikslą ištekėti ir panirti į bendrą buitį, bet tikrai neturiu noro
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 14, 19:40)
bendraujat tik on-line? o kodel telefonu nesusiskambinat ar sms'ais nesusirasot? kazkaip keista. Gal nera issiskyres ar jau su kita gyvena?
Vat nežinau Nekėliau niekada to klausimo - tiesiog taip pradėjom bendrauti, taip ir bendraujam. Gal tikrai reikia telefonu pradėti? Nu subalamutinot mane Šiaip tikrai tikėjau, kad išsiskyrę (labai jau atvirai po miestą vaikščiojom), bet dabar vėl visokių minčių - *****, gal tikrai aš per daug rožiškai čia į viską žiūriu?
Nu vat paėmiau ir paklausiau - dėl to, kad juk gali jis ir vedęs būti. Iš kur man žinoti? Žodžiu, kai prisijungs, ras labai daug mano pamąstymų Tegul vartosi ir tegul įtikina, kad yra priešingai.
Ką aš dabar darau, tai sakau jam viską atvirai. Nes užkniso visi tie apsimetinėjimai ir žaidimai "susiprask pats". Smalsu - klausiu.
Ką aš dabar darau, tai sakau jam viską atvirai. Nes užkniso visi tie apsimetinėjimai ir žaidimai "susiprask pats". Smalsu - klausiu.
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 15:44)
Net ir čia, tarp keturiasdešimtmečių, "šventuolės" nosį riečia Man tai atrodo didelis trūkumas, jei 40ties - ir tik du meilužiai. Rimtai.
Tai jeigu pvz lieku viena reik skubiai taisyti padeti, ane
kitaip nieks neims.
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 18:55)
Nu vat paėmiau ir paklausiau - dėl to, kad juk gali jis ir vedęs būti. Iš kur man žinoti? Žodžiu, kai prisijungs, ras labai daug mano pamąstymų Tegul vartosi ir tegul įtikina, kad yra priešingai.
Įdomu, kuo tai baigsis. Mano pranašystė - pabėgs.
Aš irgi ne su visais žmonėmis noriu stačia galva pulti draugauti, atvirauti, pastoviai bendrauti. Bet koks spaudimas tokį norą dar labiau sumažina, o kantrybė, laukimas, atsitraukimas - paskatina.
Gal ištrink, kol dar neperskaitė? Visada galėsi tą parašyti...
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 14, 18:57)
Iškart manau nebūtina, bet jei kokius nu 3 ir daugiau metų nieko, tai prasti popieriai būtų
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 12 14, 18:57)
kodėl niekas?
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 20:01)
kodėl niekas?
nu nes buvo mineta - jeigu 40 ir tik du partneriai, tai kaip ir atsilieki rinkoj
Gal jis taip pat nei nori nei nenori tų santykių, tai ir nesiskubina. Na, kaip čia mes visos. Lyg nenorim, bet jei jau kam labai mūsų prisireiktų, siektų mūsų labiausiai, rodytų dėmesį visaip kaip, tai pagalvotume.