QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 18:33)
Sveika sugrįžus, Šapokliaka. Jūsų (ir savo) vietoje laukčiau.
Labai daug vilčių nedėčiau, santuokos neplanuočiau, pavardės nesimatuočiau, bendraučiau ir žiūrėčiau, kas bus. Ryžtingų priemonių imčiausi tik jei būtų rimtas reikalas apsispręsti: reikėtų ilgam išvažiuoti, atsirastų dar vienas kandidatas ar pan. O šiaip tai gyvenčiau kaip gyvenau, nei kur nuskubėsi, nei ką pakeisi
Žodžiu, vadovaudamasi savo patirtimi siūlyčiau neskubinti. Kiek aš skubinau, nieko gero nebuvo. Graužiausi vėliau dėl to.
O ką jis pats sako apie santykius su Jumis?
Nu va, man irgi būna, kad paskubu ir paskui gailiuosi. Nors nieks nežino, jei nebūčiau paskubėjusi tam tikrose situacijose, ar būtų kas pasikeitę, ar tebesitesę iki šios dienos
Dėl planavimo aš nieko neplanuoju su juo tolau, negu dar vienas susitikimas gyvai - bet ilgesniam laikui, kad būtų galima gyvai normaliai pasikalbėti ir pasižiūrėti, ar tikrai ta trauka yra.
Jis pats sako, kad labai nori santykių, kad negi man taip sunku tuo patikėti, ir kad jis turi kantrybės, kad mes jos turim skirtingai ir kad jis supras, jei aš jos nebeturiu. Tik nežinau, kam ta kantrybė ir kančia. Jei norisi bendrauti, tai ir bendrauji
QUOTE(lauryna @ 2014 12 14, 18:38)
Man rodos jis bendrauja ne tik su jumis, vyriskis vis zvalgosi, dairosi, analizuoja.
Neatmetu ir tokio varianto. Nors labai noriu tikėti, kad taip nėra. Kai bendrauju su juo, tuo metu tikiu, kad jis tikrai labai užsiėmęs - vaikai gyvena su juo, pati žinau, ką reiškia vienam rūpintis vienu vaiku, o čia vaikai du. Jo arba nėra online, o jei atsiranda, iškart man parašo.
Bet žinoma, nebesu naivi mergaitė, kad negalvočiau apie tokį dalyką - juk jei tikrai labai labai patikčiau, tai rastų ir galimybių. Bet kurgi jis žinos, ant kiek aš jam galiu patikti, kai nesuteikia šanso parodyti, kokia aš galiu būti faina
Man dar viena mintis, kad jis bijo. Jį žmona paliko, o tai vyrams gali būti labai skausminga. Iš vienos pusės santykių jis nori, bet nesąmoningai jų vengia, nes bijo būti įskaudintas. Nu čia tokia mano versija.