QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 09:30)
Kad, bent jau man, tikrai svarbu, kiek buvo moterų. Jei daug, nėra ko su tokiu ir prasidėt, elementariai lakstantis. Esu labai senamadiška šiuo klausimu . Niekad nesipažindinčiau internetu, esu įsitikinus, kad ten tik pasilinksminti ieškoma. Turiu dvi poras, kurios taip susipažino ir sukūrė šeimą, ir toliau linksminosi, likę tuose puslapiuose. Svarbu ir vaikai, jei jų yra, ir alimentai. Viskas labai svarbu, kas liečia praeitį. Iš to galima spręsti, kokia bus ateitis.
Niekada niekada... neprisispjaukite sau į šulinį
Net ir čia, tarp keturiasdešimtmečių, "šventuolės" nosį riečia Man tai atrodo didelis trūkumas, jei 40ties - ir tik du meilužiai. Rimtai. Nors, aišku, vertinant savo partnerį tai nebūtų svarbiausias kriterijus, bet iš dviejų vienodų 40+ rinkčiausi daugiau partnerių turėjusį, daugiau patyrusį, labiau išmanantį moterų seksualinius poreikius ir, tikėtina, mažiau naujų nuotykių ieškosiantį.
Ne į temą. Vakar buvau dideliame bičiulių vakarėlyje ir naktiniame bare. Pirmajame absoliučiai nieko, antrajame susipažinau su ~50mečiu užsieniečiu verslininku. Smagiai pabendravome, jis buvo linkęs pratęsti pažintį kitu metu kitoje aplinkoje, bet ot tas mano protas - išėjau nedavus/nepaėmus nei telefono, nei meilo, nei feisbuko kontakto. Nežinau, kodėl. Durnė.