Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 09:30)
Kad, bent jau man, tikrai svarbu, kiek buvo moterų. Jei daug, nėra ko su tokiu ir prasidėt, elementariai lakstantis. Esu labai senamadiška šiuo klausimu smile.gif. Niekad nesipažindinčiau internetu, esu įsitikinus, kad ten tik pasilinksminti ieškoma. Turiu dvi poras, kurios taip susipažino ir sukūrė šeimą, ir toliau linksminosi, likę tuose puslapiuose. Svarbu ir vaikai, jei jų yra, ir alimentai. Viskas labai svarbu, kas liečia praeitį. Iš to galima spręsti, kokia bus ateitis.

Niekada niekada... neprisispjaukite sau į šulinį mirksiukas.gif

Net ir čia, tarp keturiasdešimtmečių, "šventuolės" nosį riečia biggrin.gif Man tai atrodo didelis trūkumas, jei 40ties - ir tik du meilužiai. Rimtai. Nors, aišku, vertinant savo partnerį tai nebūtų svarbiausias kriterijus, bet iš dviejų vienodų 40+ rinkčiausi daugiau partnerių turėjusį, daugiau patyrusį, labiau išmanantį moterų seksualinius poreikius ir, tikėtina, mažiau naujų nuotykių ieškosiantį.

Ne į temą. Vakar buvau dideliame bičiulių vakarėlyje ir naktiniame bare. Pirmajame absoliučiai nieko, antrajame susipažinau su ~50mečiu užsieniečiu verslininku. Smagiai pabendravome, jis buvo linkęs pratęsti pažintį kitu metu kitoje aplinkoje, bet ot tas mano protas - išėjau nedavus/nepaėmus nei telefono, nei meilo, nei feisbuko kontakto. Nežinau, kodėl. Durnė.
Atsakyti
tai dar labai nuo aplinkybiu priklauso. Jei vyras turejo moteri ir per 10 metu pas kitas nejo, reiskua, jus istikimas.Bet jei 10 metu jus vienas buvo, ir tik su viena permiegojo, tai....ne kas..
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 14, 15:44)
Niekada niekada... neprisispjaukite sau į šulinį  mirksiukas.gif

Net ir čia, tarp keturiasdešimtmečių, "šventuolės" nosį riečia biggrin.gif  Man tai atrodo didelis trūkumas, jei 40ties - ir tik du meilužiai. Rimtai. Nors, aišku, vertinant savo partnerį tai nebūtų svarbiausias kriterijus, bet iš dviejų vienodų 40+ rinkčiausi daugiau partnerių turėjusį, daugiau patyrusį, labiau išmanantį moterų seksualinius poreikius ir, tikėtina, mažiau naujų nuotykių ieškosiantį.

Ne į temą. Vakar buvau dideliame bičiulių vakarėlyje ir naktiniame bare. Pirmajame absoliučiai nieko, antrajame susipažinau su ~50mečiu užsieniečiu verslininku. Smagiai pabendravome, jis buvo linkęs pratęsti pažintį kitu metu kitoje aplinkoje, bet ot tas mano protas - išėjau nedavus/nepaėmus nei telefono, nei meilo, nei feisbuko kontakto. Nežinau, kodėl. Durnė.

Durnė.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 14:45)
tai dar labai nuo aplinkybiu priklauso. Jei vyras turejo moteri ir per 10 metu pas kitas nejo, reiskua, jus istikimas.Bet jei 10 metu jus vienas buvo, ir tik su  viena permiegojo, tai....ne kas..

Be abejo. Tik aš gal nenorėčiau būti pirma partnere tokio išsiskyrusio smile.gif
Atsakyti
O kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nu aš irgi nesureikšminu kiek tų partnerių turėjo. Pritariu Margaret, kad jei ženotas buvo ilgą laiką ir žmona ta vienintelė tebuvo, tai labai puiku, bet jei vienišas 40-metis ir tik turėjęs 1 ar 2 tai ką žinau.
Atsakyti
Nu grįžtu į temą smile.gif buvau biški iškritusi, tai tik paskaitydavau, kuom jūs čia gyvenat smile.gif

Kadangi paskutinė diskusija apie partnerių skaičių, tai man irgi tas ne rodiklis. Kai buvau 18, ir kai buvau 25 dar galvojau, kad labai didelis privalumas visą gyvenimą pragyventi su vienu vyru. Dabar manau, kad čia nei privalumas, anei trūkumas. Man svarbu ištikimybė - o ne tai kas buvo prieš. Dabar jau norėčiau, kad atsirastų partneris ir kad jis būtų paskutinis man smile.gif Ir gerai pažinodama save, žinau, kad tikrai būčiau jam ištikima. Bet nekuriu jokių planų ir neturiu jokių išankstinių nuostatų. Mokausi priimi gyvenimą ir judėti kartu su juo, o ne laikytis kažkokių įsisenėjusių įsitikinimų.

Su tais, kurie turėję labai mažai partnerių (pvz. 1 ar 2) irgi yra rizika. Pvz, mano sesuo 25 metus gyvena su vyru, labai žalioj jaunystėj yra turėjusi kitą bičą. Bet va, jai parodė dėmesį kitas vyras, mano akimis žiūrint, jis tik permiegoti norėjo. O ji pradėjo svaigti apie įsimylėjimą, kad čia jis ją įsimylėjęs ir kad ji jį myli. Vos ne skirtis susiruošė. Nes nu žmogus labai naiviai žiūri į gyvenimą, bet kokį dėmesį iškart vertina kaip meilę. Tai aš, nors jaunesnė už ją, bet kur kas labiau patyrusi vyrų reikaluose, įtikinau ją, kad ne kiekvienas dėmesys jau yra meilė. Kad kartais vyrai tiesiog nori sekso ir dėl to gali paskiesti, ko moteris nori girdėti.

Mano manymu, geriausias variantas (jei taip būtų galima susaidėlioti gyvenimą) būtų jaunystėj padraugauti su keletu skirtingų vyrų, apturėti vieną kitą nuotykį, kad įgyti patirties (ne tik sekse, bet ir apskritai pažinti geriau kitą lytį ir susivokti ko nori) ir tada kurti šeimą, gimdyti vaikus ir tikėtis, kad abiems tai bus paskutinis partneris. Nes tada jau supranti, kad aistra didžioji vistiek praeina, kad santykius reikia puoselėti, kad stebuklų nebūna (jei nori, kad būtų gerai, reikia įdėti pastangų). Žodžiu, susivokti, kad nėra kitur žolė žalesnė - ką susikuri, tą ir turi smile.gif

Va tokie mano pamąstymai šia tema smile.gif
Atsakyti
man dar uzkliuvo okokskirtumas mintis apie pazintis internete g.gif as vat mastau, gyveni su vyru, ras is issikiri, issilaizai zaisdas ir galvoji reik naujo diedo.Visos drauges istekejusios su savais , tai kur ju ieskot, nu aisku, kad normalu pradeti nuo pazinciu intike.Nesvarbu, kad ten dauguma debilai, galbut, yra sansas ir ant normaliu uzsokt, bet as sakyciau geras dalykas yra patirtis.Gi bendraujant eini i tuos pasimatymus, bendrauji, perpranti vyru psichologija, sugebi atsrinkit kas prie ko ir apie ka, aisku neapleidi tu situciju, kad dieda gali ir baznycioje ir pardej ir prie siukslines sutikti lotuliukas.gif
Kas del partneriu turejimo, tai man irgi normalu, kai issiskyres zmogus turetu siek tiek patirties siose reikaluose,kas liecia sexa manau dar labai svarbu libido, jei cia zmones nesutaps bus bedu manau 4u.gif
Viena tokia zinau moteriske, ilgai nesurado savo isrinktojo, nei kokia grazuole buvo nei ka, mokytoja buvo, turejo ir vyresniu ir turtingu, buvo kurie jos norejo, o istekejo uz buvusio kalinio, ir prasau, kad nori... g.gif
Atsakyti
Ai, dar apie pažintis internete. Kai kurios labai kategoriškos, kad ten nieko gero negalima rasti, kad visi ieško tik vienadienių santykių ir pan.

Dėl pastarojo punkto sutinku - kad labai daug ten visokio sh...

Bet. Esu susipažinusi su ne vienu šauniu ir įdomiu vyru. Na, kad tarp mūsų nebuvo chemijos ir nieko nesigavo, tai nesumenkina fakto, kad jie tikrai normalūs, socialūs vyrai. Su vienu bendraujam ir dabar, jis tapo mano darbiniu klientu, dabar jau vedė, ir jo žmona rasta tame pačiame draugas.lt

Su kitu esu pažįstama daugiau kaip 10 metų - kaip porai mums nieko nesigavo, bet jis liko mano labai geras draugas, esu pažįstama su jo žmona (tada jis buvo nevedęs). TIkrai labai šaunus vyras.

Su laiku išmoksti atsirinkti - jau iš pirmų žinučių gali nutuokti, kas per žmogus ir ar yra kokių nors šansų. Dabar pasimatyme retai nusiviliu pačiu vyru. Gal nebent faktu, kad neatsiranda chemija ir viskas. Bet kandidatus atsirenku gerai, ir pasimatymuose siurprizų nebebūna.

Tiesa, laiks nuo laiko darau pertraukas - sunkus darbas tos internetinės pažintys. Reikia skirti tam daug laiko, tad natūraliai kartais nori pasiūsti visus ir gyventi vienai smile.gif

p.s. Dabar mano dilema. Labai įdomu jūsų nuomonės dabar bendrauju su vienu vyru, kuris labai man patinka. Gyvai buvom susitikę vos porą kartų. Sekso nebuvo. Šiaip yra ir chemija, ir bendrų temų, ir vertybės panašios, ir humoro jausmas panašus. Bet kažkaip viskas sudėtingai gaunasi. jis gyvena užmiestyje su vaikais, aš irgi ne viena, plius jis daug dirba, aš šalia darbų dar ir mokausi - laiko ir sąlygų stoka įneša kažkokios trinties. Nei mes pora, nei kartu, bet viens kito ir nepaleidžiam - nežinau, kur tai nuves. Ir ar reikia stengtis ir bandyti auginti tuos santykius pačiai, ar kaip tik - pasakyti sudie, ir tikėtis, kad bėgs iš paskos... g.gif
Atsakyti
Gražu švaru senoviška romantiška. Susituokei sykį ir nugyvenai kartu be pasilakstymų. Jei jau nenusisekė, jauna našlė likai, pagedėjus metelius kitus, išteki dar kartą.
Čia kaip nuo studijų iki pensijos vienam darbe prabūti. Retai kam bepasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 17:56)

p.s. Dabar mano dilema. Labai įdomu jūsų nuomonės dabar bendrauju su vienu vyru, kuris labai man patinka. Gyvai buvom susitikę vos porą kartų. Sekso nebuvo. Šiaip yra ir chemija, ir bendrų temų, ir vertybės panašios, ir humoro jausmas panašus. Bet kažkaip viskas sudėtingai gaunasi. jis gyvena užmiestyje su vaikais, aš irgi ne viena, plius jis daug dirba, aš šalia darbų dar ir  mokausi - laiko ir sąlygų stoka įneša kažkokios trinties. Nei mes pora, nei kartu, bet viens kito ir nepaleidžiam - nežinau, kur tai nuves. Ir ar reikia stengtis ir bandyti auginti tuos santykius pačiai, ar kaip tik - pasakyti sudie, ir tikėtis, kad bėgs iš paskos...  g.gif

Nu manau sudie tai jau nesakyk, ypac jei yra chemija ir siaip nieko vyrukas g.gif bendraukit, nieks gi per galva neduos, gal kas isaugs, paskui laikui begant gal vyrukas, pats uzsimins ar kazkoki rimtesni buvima kartu ax.gif
Atsakyti
nesakyk, Šapokliaka, sudie...Gal jis l.principingas arba gali pagalvot, kad tau visai nepatinka...Kad netektų gailėtis. Laikas viską sudėlios
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 14, 16:56)

p.s. Dabar mano dilema. Labai įdomu jūsų nuomonės dabar bendrauju su vienu vyru, kuris labai man patinka. Gyvai buvom susitikę vos porą kartų. Sekso nebuvo. Šiaip yra ir chemija, ir bendrų temų, ir vertybės panašios, ir humoro jausmas panašus. Bet kažkaip viskas sudėtingai gaunasi. jis gyvena užmiestyje su vaikais, aš irgi ne viena, plius jis daug dirba, aš šalia darbų dar ir  mokausi - laiko ir sąlygų stoka įneša kažkokios trinties. Nei mes pora, nei kartu, bet viens kito ir nepaleidžiam - nežinau, kur tai nuves. Ir ar reikia stengtis ir bandyti auginti tuos santykius pačiai, ar kaip tik - pasakyti sudie, ir tikėtis, kad bėgs iš paskos...  g.gif

Nesuprantu problematikos g.gif
Atsakyti