Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 13:54)
Įtariu, skaitiklio bėdos biggrin.gif
Žavesėli, a tai tu po vyro mirties ni ni? Aik jau aik lotuliukas.gif

Argi aš taip sakiau? Berods, sakiau atvirkščiai. g.gif Būdama sveiko proto, suprantu, kaip sunku morališkai, jeigu išvis įmanoma rasti trečią žmogų ir užkurti trečią šeimos židinį. Bet suprantu, kad kūnas mano sveikas, nepaisant sužeistos širdies. unsure.gif
Atsakyti
Tik jau vienuolynan nestokit, gerai? lotuliukas.gif Gyvenime viskas yra labai paprasta, net labai.mūsų , moterų, bėda yra ta, kad mes perdaug analizuojame ir per mažai veikiame.
Nes mūsų analizių rezultatai visai neatitinka realybės, nes vyrai mąsto visai kitaip.
Atsakyti
Merginos, kurios paskaitot šią temutę. Atskieskit mūsų kompaniją. mirksiukas.gif Kaip jums sekasi, ir kokia jūsų nuomonė tuo ar kitu klausimu. Mes jau čia užsikonservavom, žinom viena kitos patirtis ir požiūrį.
Tema specifinių žinių nereikalauja, užtenka būti moterimi bigsmile.gif
Kviečiu prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 12:36)
O antrąjam ar irgi antra esi, ar jo skaitiklis buvo užstrigęs? bigsmile.gif
Papildyta:
Kai aš, skaisti mergelė tekėjau, vyras, būdamas 28 metų, deklaravo turėjęs 4 moteris. blink.gif
Papildyta:
O aš, likusi našlė 37 metų, nemaniau, kad skaistausiu iki savo dienų galo. doh.gif

ir aš jam antra. Ne visi gi lakstūnai bastūnai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 14:08)
Tik jau vienuolynan nestokit, gerai?  lotuliukas.gif Gyvenime viskas yra labai paprasta, net labai.mūsų , moterų, bėda yra ta, kad mes perdaug analizuojame ir per mažai veikiame.
Nes mūsų analizių rezultatai visai neatitinka realybės, nes vyrai mąsto visai kitaip.

Kad į vienuolyną nueit, neužtenka neturėt vyro. Reikia nuolat melstis ir labai Dievulį mylėt. Būti Kristaus sužadėtine blink.gif
Papildyta:
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 14:11)
ir aš jam antra. Ne visi gi lakstūnai bastūnai  blush2.gif

Džiaugiuosi dėl tavęs ir sveikinu. 4u.gif
Aš, aplankiusi bičiulį popietę, išskubėjau į darbą, o plotas pas jį laisvas iki ryto. Nedrįsčiau žegnotis, kad tas plotas tik mano kvepalais ir liko pašventintas, o jis sau ramiai visą vakarą vienas sėdėjo prie židinio ir kojines mezgė. bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 14 gruodžio 2014 - 13:22
Ale tik nejuokinkit jus su tu vyru prisiekinejimais.Ka jie sako, toli nuo tiesos. Tikėti gali, garantuoti niekada.
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 13:11)
ir aš jam antra. Ne visi gi lakstūnai bastūnai  blush2.gif

Nu ir kame cia judvieju privalumas? lotuliukas.gif
Galima pagalvot, kad sexo partneriu skaicius praeityje labai kazka ateiciai reiskia. Tikrai ne, mitas tai. Nebent gali reikst kad esi sexualiai suvarzytas ir sexas tau purvinas ir gedingas reikalas.
Atsakyti
Privalumas butu tas(jei tas skaičius yra tiesa, kuo abejoju ), kad zmonės nelinkę blaškytis ir keisti partnerius. Bet turint omeny, kad brandesnio amžiaus žmonės negyvena kartu, ir seksas būna retai, tai reiškia arba silpną seksualinį poreikį, arba partnerio apgaudinėjimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 gruodžio 2014 - 14:30
Ojoj, aš tai nė nežinau kelinta saviškiui buvau, niekada neklausiau, nes man tai neaktualu ir neįdomu. Nors tikrai ne antra ir ne trečia, pats sakė, kad buvo ir vienadienių santykių. Aš pati į šiuos dalykus visuomet žiūrėjau atsakingai, man niekada nebuvo tas pats su kuo gulti. Svarbiausia man buvo, kad neturėtų vaikų (apie vedusį variantą nė nekalbu), nes pati jų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 12 14, 15:28)
Ojoj, aš tai nė nežinau kelinta saviškiui buvau, niekada neklausiau, nes man tai neaktualu ir neįdomu. Nors tikrai ne antra ir ne trečia, pats sakė,  kad buvo ir vienadienių santykių. Aš pati į šiuos dalykus visuomet žiūrėjau atsakingai, man niekada nebuvo tas pats su kuo gulti. Svarbiausia man buvo, kad neturėtų vaikų (apie vedusį variantą nė nekalbu), nes pati jų neturiu.

Man irgi niekada nebuvo tas pats, bet per 7 metus tikrai buvo ne 1, ir ne 2, dėl ko visai nesisieloju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 14, 14:56)
Nu ir kame cia judvieju privalumas?  lotuliukas.gif
Galima pagalvot, kad sexo partneriu skaicius praeityje labai kazka ateiciai reiskia. Tikrai ne, mitas tai. Nebent gali reikst kad esi sexualiai suvarzytas ir sexas tau purvinas ir gedingas reikalas.

Manau, kad tai gali parodyti žmogaus būdą - mėgėjas lakstyti paskui sijonus ar ne. Bet vien tik to tikrai nereiškia.
Atsakyti
tai dar labai nuo aplinkybiu priklauso. Jei vyras turejo moteri ir per 10 metu pas kitas nejo, reiskua, jus istikimas.Bet jei 10 metu jus vienas buvo, ir tik su viena permiegojo, tai....ne kas..
Atsakyti