Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 09:30)

pritariu drinks_cheers.gif mano tevo draugas, 4 zmonos, 3 vaikai. Bet kiekviena nauja zmona atsirasdavo dar neisisskyrus su esama. Zodziu zmona ir vaikas yra, tai laikas kitos ieskot blink.gif Dabar tik su 4 zmona vaiku jau netures, nes per seni abu. Bet dar del vienos zmonos tai negarantuojam......
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 14, 09:45)
pritariu  drinks_cheers.gif mano tevo draugas, 4 zmonos, 3 vaikai. Bet kiekviena nauja zmona atsirasdavo dar neisisskyrus su esama. Zodziu zmona ir vaikas yra, tai laikas kitos ieskot  blink.gif Dabar tik su 4 zmona vaiku jau netures, nes per seni abu. Bet dar del vienos zmonos tai negarantuojam......

Taigi. Tas pats ir su mano minėta pora, kiekvienas jau po trečią sutuoktinį turi. Ir vis kabo tose pažinčių puslapiuose. Man tai tikrai super nerimta. Manau, bent jau aš, kad rimtų santykių ten niekas neieško. Ir rimtų žmonių nebūna. Ir iš viso, praeitis yra tikrai svarbi. Jei lakstūnas ar lankstūnė, nėra ko prasidėt. Labai svarbi yra žmogaus praeitis.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 14, 10:45)
pritariu  drinks_cheers.gif mano tevo draugas, 4 zmonos, 3 vaikai. Bet kiekviena nauja zmona atsirasdavo dar neisisskyrus su esama. Zodziu zmona ir vaikas yra, tai laikas kitos ieskot  blink.gif Dabar tik su 4 zmona vaiku jau netures, nes per seni abu. Bet dar del vienos zmonos tai negarantuojam......

Sulaukus tam tikro amžiaus, visiškai įmanoma meilė iki grabo lentos biggrin.gif
O kad susimetę su viena kita pagyvena, ar nesantuokinius ryšius palaiko su keliomis iš karto, visumoj po savo kultuve keliasdešimt panaudojęs, tai nesiskaito, švarus kaip popieriaus lapas, atsakingas ir gražiai vienišas ar našlys. g.gif

Papildyta:
Mano vyras po skyrybų kas dieną po naujieną parsivesdavo, sesės piršo, draugai, šokiai. Jis mat vienišas paliktas vyriškis buvo, vertas visų meilės ir užuojautos. O aš, mat, k..., su padoriu, negirtaujančiu susidėjau ir gyvenau. Pro šalį einant ar važiuojant, net nusisukdavo jo giminės ir kaimynai, kad neužsikrėstų paleistuvystės bacilom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 10:20)
Sulaukus tam tikro amžiaus, visiškai įmanoma meilė iki grabo lentos biggrin.gif
O kad susimetę su viena kita pagyvena, ar nesantuokinius ryšius palaiko su keliomis iš karto, visumoj po savo kultuve keliasdešimt panaudojęs, tai nesiskaito, švarus kaip popieriaus lapas, atsakingas ir gražiai vienišas ar našlys. g.gif

Papildyta:
Mano vyras po skyrybų kas dieną po naujieną parsivesdavo, sesės piršo, draugai, šokiai. Jis mat vienišas paliktas vyriškis buvo, vertas visų meilės ir užuojautos. O aš, mat, k..., su padoriu, negirtaujančiu susidėjau ir gyvenau. Pro šalį einant ar važiuojant, net nusisukdavo jo giminės ir kaimynai, kad neužsikrėstų paleistuvystės bacilom. doh.gif

Nesupratau... Tavo vyras, buvęs, našlys, ar kaip čia? g.gif Kodėl kažkas žiūrėjo dėl bacilų? Beje, man tikrai nėra švarus tas, kuris su keliasdešimt ar su keliolika pabuvęs. sužinojus bėgčiau kuo toliausiai. Geriau nei vienos, negu su daug. Na, sakau, esu žvėriškai konservatyvi ir senamadiška smile.gif.Kodėl apie save blogai galvoji, jeigu su padoriu vyru gyvenai? Aš, matomai, kažko nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 11:31)
Nesupratau... Tavo vyras, buvęs, našlys, ar kaip čia?  g.gif Kodėl kažkas žiūrėjo dėl bacilų? Beje, man tikrai nėra švarus tas, kuris su keliasdešimt ar su keliolika pabuvęs. sužinojus bėgčiau kuo toliausiai. Geriau nei vienos, negu su daug. Na, sakau, esu žvėriškai konservatyvi ir senamadiška smile.gif.Kodėl apie save blogai galvoji, jeigu su padoriu vyru gyvenai? Aš, matomai, kažko nesupratau.

Našlį ar vienišių paminėjau kaip pavyzdį, kad nesueidamas į santuoką su n-ta ar iš tikro nėra labiau nusiganęs, nei tas 4x vedęs. Tik mes to nežinom.
Mano vyras po skyrybų buvo gerbiamas ir ir guodžiamas ir lankomas bei palaikomas moterų, kurios, beje, pačios gyvena su girtuokliais, ir, lyg mane turėjo suprasti ir atjausti. doh.gif Bet netgi buvo atvejis, kad moterų klubas, nuvykusios, įkalbėjo, kad jis atsiimtų vaiką, esą jis turi geresnes sąlygas. Žinoma, juk jis liko mūsų name, o aš nuomavausi butuką. Ir dukra ragavo keleto potencialių pamočių keptus pyragus. O aš gyvenau su vienu žmogum, bet būtent man buvo rodoma akivaizdi panieka. Nes aš gyvenau, o jis ieškojo ir matavosi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 14, 10:20)

tai visada moteris k... , o vyras vargsas paliktas doh.gif
Atsakyti
Puikiausiai suprantu OkoksSkirtumas 4u.gif
Mes visos norim 40+ vyrui būti trečia lovoje ir paskutinė lovoje širdyje ir gyvenime. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 14 gruodžio 2014 - 11:11
O jau pačios kiek apturėjusios, tai dzin, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 14, 11:42)
O jau pačios kiek apturėjusios, tai dzin, ane? lotuliukas.gif

Du. Su pirmu draugavau daugiau nei 10 metų. Dabar antras. Nors visada maniau, kad reikia teturėti tik vienintelį vieną. Na, du - prileidžiu 1 klaidą smile.gif. Taigi turėjau du. Taigi man ne dzin, kiek turėjau pati ir labai ne dzin, kiek turėjo vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OkoksSkirtumas: 14 gruodžio 2014 - 11:53
Na, vos ne skaisti mergelė esi smile.gif
Man tai dzin, kiek iki manęs, nedzin, kiek su manim, o po manęs vėl dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 12:53)
Du.  Su pirmu draugavau daugiau nei 10 metų. Dabar antras. Nors visada maniau, kad reikia teturėti tik vienintelį vieną. Na, du - prileidžiu 1 klaidą smile.gif. Taigi turėjau du. Taigi man ne dzin, kiek turėjau pati ir labai ne dzin, kiek turėjo vyras.

O antrąjam ar irgi antra esi, ar jo skaitiklis buvo užstrigęs? bigsmile.gif
Papildyta:
Kai aš, skaisti mergelė tekėjau, vyras, būdamas 28 metų, deklaravo turėjęs 4 moteris. blink.gif
Papildyta:
O aš, likusi našlė 37 metų, nemaniau, kad skaistausiu iki savo dienų galo. doh.gif
Atsakyti
Įtariu, skaitiklio bėdos biggrin.gif
Žavesėli, a tai tu po vyro mirties ni ni? Aik jau aik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 14 gruodžio 2014 - 12:54