QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 14, 11:31)
Nesupratau... Tavo vyras, buvęs, našlys, ar kaip čia?
Kodėl kažkas žiūrėjo dėl bacilų? Beje, man tikrai nėra švarus tas, kuris su keliasdešimt ar su keliolika pabuvęs. sužinojus bėgčiau kuo toliausiai. Geriau nei vienos, negu su daug. Na, sakau, esu žvėriškai konservatyvi ir senamadiška
.Kodėl apie save blogai galvoji, jeigu su padoriu vyru gyvenai? Aš, matomai, kažko nesupratau.
Našlį ar vienišių paminėjau kaip pavyzdį, kad nesueidamas į santuoką su n-ta ar iš tikro nėra labiau nusiganęs, nei tas 4x vedęs. Tik mes to nežinom.
Mano vyras po skyrybų buvo gerbiamas ir ir guodžiamas ir lankomas bei palaikomas moterų, kurios, beje, pačios gyvena su girtuokliais, ir, lyg mane turėjo suprasti ir atjausti.
Bet netgi buvo atvejis, kad moterų klubas, nuvykusios, įkalbėjo, kad jis atsiimtų vaiką, esą jis turi geresnes sąlygas. Žinoma, juk jis liko mūsų name, o aš nuomavausi butuką. Ir dukra ragavo keleto potencialių pamočių keptus pyragus. O aš gyvenau su vienu žmogum, bet būtent man buvo rodoma akivaizdi panieka. Nes aš gyvenau, o jis ieškojo ir matavosi.