Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(evuxiene @ 2014 12 13, 13:40)
kas per svetaine, pirma karta girdziu, tik tarptautine kokia? g.gif

Man visai nebloga badoo svetaine pasirode. Ten daug uzsienieciu yra, kurie gyvena Lietuvoje ir nori susipazinti smile.gif . Ir zinoma daug norinciu pas mus i LT atvaziuoti biggrin.gif .
Atsakyti
Tik į krūmus, žavesėli mirksiukas.gif
Papildyta:
http://badoo.com/lt/
Jo, čia viso pasaulio pažinčių svetainė biggrin.gif Galima ramiai sėdint namie, ieškoti Amerikoj vyro, tik susišnekėt reikia biggrin.gif
Pilna, aišku, ir ten visokių klounų, bet šansai didesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 13 gruodžio 2014 - 19:01
Jei mėgstat snobo kiną, siūlau šį:

http://www.filmai.in...esman-2014.html
Atsakyti
tai vsio varau tada i ta badoo registruotis, reik man bendraminciu kokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Bičiulis pranešė, kad laisvas plotas pas jį.
Atsakiau, kad pas mane plotas laisvas 24/7.
-Bet tu nemoki tuo džiaugtis, nes pas tave visada laisvas, o man tai taip retai būna, tai tookia šventė.
-Tada,- sakau,- nukabink skelbimus apie laisvą plotą ir eik ruošti arbatos. thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 13 gruodžio 2014 - 21:12
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 13, 22:09)
Bičiulis pranešė, kad laisvas plotas pas jį.
Atsakiau, kad pas mane plotas laisvas 24/7.
-Bet tu nemoki tuo džiaugtis, nes pas tave visada laisvas, o man tai taip retai būna, tai tookia šventė.
-Tada,- sakau,- nukabink skelbimus apie laisvą plotą ir eik ruošti arbatos. thumbup.gif

nu liuks, tai tau biciuliskas vakaras nusimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 13, 22:54)
nu liuks, tai tau biciuliskas vakaras nusimato ax.gif

O kaip badoo emigrantės įsikūrė? bigsmile.gif
Ir apie juvelyro piršlybas raporto nėr. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 13, 21:57)
O kaip badoo emigrantės įsikūrė? bigsmile.gif
Ir apie juvelyro piršlybas raporto nėr. g.gif

Tai kada tu tos arbatos išsiruoši? g.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 13, 23:24)
Tai kada tu tos arbatos išsiruoši?  g.gif

Arbata buvo popietę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 13, 23:25)
Arbata buvo popietę. ax.gif

Aaaa...
O arbata ar "arbata"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 14, 00:45)
Aaaa...
O arbata ar "arbata"?  ax.gif

Du puodeliai arbatos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 13, 18:54)
"Du medžiotojai prirėmė liūtą, kuris, užuot puolęs, pabėgo ir dingo krūmuose. Vienas medžiotojas kitam:
-Eik pirmyn ir pažiūrėk, kur jis nuėjo, o aš grįšiu atgal ir pažiūrėsiu iš kur jis atėjo." biggrin.gif

Tai ar mieliau kapstomės po vyrų praeitį, skaičiuojam ex`es, vaikus ir alimentus, ar einam to liūto į krūmus, žiūrėt, ką galim su juo nuveikt? mirksiukas.gif

Kad, bent jau man, tikrai svarbu, kiek buvo moterų. Jei daug, nėra ko su tokiu ir prasidėt, elementariai lakstantis. Esu labai senamadiška šiuo klausimu smile.gif. Niekad nesipažindinčiau internetu, esu įsitikinus, kad ten tik pasilinksminti ieškoma. Turiu dvi poras, kurios taip susipažino ir sukūrė šeimą, ir toliau linksminosi, likę tuose puslapiuose. Svarbu ir vaikai, jei jų yra, ir alimentai. Viskas labai svarbu, kas liečia praeitį. Iš to galima spręsti, kokia bus ateitis.
Atsakyti