Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 20:41)

Sykį peržvelgiau moterų anketas ir radau keletą gyvai pažįstamų. Normalios tos moterys.

as irgi buvau prisiregistravus, bet tik, kad paziuret kas tai yra. Ir radau pazistamu moteru is mano miesto. Na, ir ka as galiu pasakyt? g.gif Nagi kai kurios ir issilavinima aukstesni parase, kitos ir prie svetimu namu ir automobiliu nusifotkine. Viena vietoj 3 vaiku irasius 2 (gal, kad vienas jau pilnametis g.gif ). Kita niekad nebuvo istekejus tik vaika turi, bet parasius, kad issiskyrus. Kaip ir gal nieko blogo, bet tai tik zenklas, kad ir nepazistami vyrai taip gali daryt ir nebutinai irasytas issilavinimas aukstasis, realybej yra, o is 1 vaiko nesigaus 4.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 13, 15:03)
as irgi buvau prisiregistravus, bet tik, kad paziuret kas tai yra. Ir radau pazistamu moteru is mano miesto. Na, ir ka as galiu pasakyt?  g.gif Nagi kai kurios ir issilavinima aukstesni parase, kitos ir prie svetimu namu ir automobiliu nusifotkine. Viena vietoj 3 vaiku irasius 2  (gal, kad vienas jau pilnametis  g.gif ). Kita niekad nebuvo istekejus tik vaika turi, bet parasius, kad issiskyrus.  Kaip ir gal nieko blogo, bet tai tik zenklas, kad ir nepazistami vyrai taip gali daryt ir nebutinai irasytas issilavinimas aukstasis, realybej yra, o is 1 vaiko nesigaus 4.

Na ir kas, greitai išaiškėja tokie dalykai.O kai žmogus limpa, tai ar du, ar trys tie vaikai, tas pats.Aisku, kad pilnametis nebe vaikas.
Atsakyti
na, pagal mane, tai negrazu yra meluoti. Jei man vyras pazinties pradzioj viena apie save sakytu, o paskui visai kas kita pasirodytu, tai tikrai nurasyciau, nes nepakenciu melagiu. Kokia tikimybe, kad paskui visa gyvenima del bet ko nemeluos?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 13, 15:27)
na, pagal mane, tai negrazu yra meluoti. Jei man vyras pazinties pradzioj viena apie save sakytu, o paskui visai kas kita pasirodytu, tai tikrai nurasyciau, nes nepakenciu melagiu. Kokia tikimybe, kad paskui visa gyvenima del bet ko nemeluos?

Nebutinai.Mano mano MB irgi pradžioj melavo, kad gyvena pas mama, o gyveno kelis metus savo bute, pasidalinę kambariais.Nes bijojo, kad nesuprasiu ir nutrauksiu santykius.Prisipažino, kai susiėjom gyventi.
Per 10 metų nepagavau nė karto daugiau meluojant.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 13, 14:30)
Nebutinai.Mano mano MB irgi pradžioj melavo, kad gyvena pas mama, o gyveno kelis metus savo bute, pasidalinę kambariais.Nes bijojo, kad nesuprasiu ir nutrauksiu santykius.Prisipažino, kai susiėjom gyventi.
Per 10 metų nepagavau nė karto daugiau meluojant.

o jeigu tai butu buves "stambesnis" melas: pasirodo, kad 3 kartus vedes ir su kiekviena po vaika, nors anketoj tik 1 vaikas, sakytu, kad gyvena su mama, o is tikro bute su buvusia zmona, tipo su aukstuoju, o realybej baiges tik profesine, tipo kazkur dirba, nors is tiesu siuo metu bedarbis, anketoj 180m ugis, o realybej 168cm? Na kazkas tokio.
Atsakyti
Nu tada pasiuntei nafik ir tiek tos bedos..niekas ženytis neverčia..
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 13, 13:40)
kas per svetaine, pirma karta girdziu, tik tarptautine kokia? g.gif

Ten europieciai daugumoje, yra labai daug lietuviu.

Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 13, 14:58)
Mano vyras irgi internetinis, iš draugas.lt  biggrin.gif

mano irrrrr. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 13, 15:27)

Mano anketa taip pat netiksli. Nei vardo nei foto nei gimtadienio jei ūgio tikslaus nerašau. Tik vaikų pasidaugint ir išsilavinimo susimažint neišeina. biggrin.gif Kodėl? Gal nenoriu būti atpažinta. O kai jau susipažinsiu, tai labai jau čia tie 3 cm., ar savaite jaunesnė ar vyresnė, mažai ką nulems. Mano kaimynė, kurią užtikau, foto kaip ir fb, duomenys tiesa, istorija nesuklastota. Pagaliau galiu nusifotkint svečiuose pas bagotą dėdę, ar parodoj prie ferrari, tai aš jau melagė? doh.gif
Pirma mano anketa buvo tikra, foto- iš kelionės, kai vairavau krikštasūnio audi. Tai pakvietę kavos, tos audinės ir laukė.
Citata: jei kas nors jus nuvilia, tas žmogus nekaltas. Tai tik jūsų lūkesčiai. biggrin.gif
Atsakyti
Ex'o pusbrolis pamiršo paminėti 3 iš 5 vaikų. O kiek sykių išsituokęs tokios grafos nėra. Kas ieško žmogaus, tam, populiariai sakant, vaikai- ne kliūtis, tas supras jo motyvus. O finansininkės to niekada neatleis, kai paskaičiuos alimentus. biggrin.gif

Melą aš laikau melu, kai meluoja kalbėdamas su tavim. Anketa- butaforija. Ir kuris įsižeidė dėl mano anketos netikslumų, tai jau jo problema.

Teko arbatą gert su 4 kart išsituokusiu ir 4 vaikus pasivedžiojančiu savaitgaliais. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vat,,matot, kiek nemažai iš čia dalyvaujančių sukūrė šeimas intiku biggrin.gif
Atsakyti
"Du medžiotojai prirėmė liūtą, kuris, užuot puolęs, pabėgo ir dingo krūmuose. Vienas medžiotojas kitam:
-Eik pirmyn ir pažiūrėk, kur jis nuėjo, o aš grįšiu atgal ir pažiūrėsiu iš kur jis atėjo." biggrin.gif

Tai ar mieliau kapstomės po vyrų praeitį, skaičiuojam ex`es, vaikus ir alimentus, ar einam to liūto į krūmus, žiūrėt, ką galim su juo nuveikt? mirksiukas.gif
Atsakyti