Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 22:30)
Galiu avatara priekiu atsukti, taip sakant ne sikna  biggrin.gif  tiks?

Na nejuokinkit hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 20:32)
O dabar SOS.
Paskambino vienas kaip ir draugas, iš draugas.lt išrastas prieš keletą metų. Pasiūlė susitikt savaitgalį. Paklausiau, kur ir ką nuveiktume, atsakė, nesvarbu, pas tave-mane, kad tik lova būtų. Pasakiau, kad seksas kas pusmetį menka paguoda, tolyg tokiu dažniu išgerti vitaminą ir tikėtis teigiamo poveikio. O ką tokio kitokio pasiūlyt nuveikti taip greit nesumojau, netyčia atjungiau pokalbį ir nebeperskambinau. Taip ir likau "laukti santechniko" bigsmile.gif
  Klausimas. Čia panašu, kad aš jau save myliu Ir gerbiu ?  ax.gif

Zaveseli,gal lendu kur man nedera,bet nenorit neatsakykit..ar jau kazka buvot su juo nuveikus,jei jis israstas pries kelis metus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 07, 22:02)
žavesėli, jei mokotės mylėti save, tai turite pradėti suprasti, kad Jums nerūpi, kas teks kitoms 8 ar 180čiai moterų. Jei bus bent vienas geras tinkamas vienišas vyras - galvokit, kaip jam tapti Jūsiškiu. Nesukit galvos apie likusį milijoną vienišų moteriškių smile.gif

Ačiū. Gera mintis. Bet man nesiseka loterijoj ir automobilius laimi kažkas kitas, o aš esu tas, kuris 2 litais prie jų laimės prisideda. Sunkiausia pakeisti yra mąstymą. doh.gif Bandysiu nesukti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 22:02)
na nezinau nezinau... Ir nesikuklinu, man asmeniskai atrodo, kad vyrai iki pilnos laimes visai nera reikalingi  biggrin.gif Gal as jau feministe ir to net nezinau blink.gif  g.gif

Sugalvojau  clap.gif tiesiog kiekviena proga skelbt "gyvenimo tiesa": visi vyrai kiaules.
....Ir neturiu kuo apsirengt.....

thumbup.gif Tu genijus.
Šiandien galvojau. Kai atvažiuoju ir kolegės vyras laukia žmonos, jis atidaro man vartus, kad įvažiuočiau į kiemą. Tai aš pavadinau automatiniais vartais. Tai ji vis klausia, ar vartai automatiniai,- suprask, ar jos vyras jau čia. biggrin.gif
Galvoju toliau. Reikia tik šiek tiek investicijų ir tie vartai iš tikro taps automatiniai ir galantiško vyriškio paslauga bus pakeista pulteliu. g.gif
Toliau galvoju, kad ir vyrai ima rasti kuo čia mus pakeisti. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 22:30)
Galiu avatara priekiu atsukti, taip sakant ne sikna  biggrin.gif  tiks?

schmoll.gif labai abejoju. Aš prieš bet kokį smurtą. Net animacijoj ar juokais man tai nepriimtina. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 07, 23:02)
Na nejuokinkit hihihi.gif
Papildyta:

Zaveseli,gal lendu kur man nedera,bet nenorit neatsakykit..ar jau kazka buvot su juo nuveikus,jei jis israstas pries kelis metus? rolleyes.gif

Buvo gėlės, filmai, arbatos, kaip ir dera naujoms pažintims. Mūsų santykiai nepaūgėjo, nes kai lyg jau imi prast prie draugijos, paskambini, o jis pirtelėj su draugais užgėręs. Taip ir liko tik draugas, kuris retkarčiais pasilabina.
Atsakyti
Supratau.O taip buvau jau visai ne ta pagalvojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 07, 23:22)
Supratau.O taip buvau jau visai ne ta pagalvojus smile.gif

Na, jis irgi ne tą pagalvojo replikuodamas lova. doh.gif
Girkitės, ką jūs nuveikėt savaitgalį. mirksiukas.gif
Aš tai va, viso labo, progą pramečiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 07 gruodžio 2014 - 22:32
Labai toks melancholiskas savaitgalis man sis.Papuosiau namus jau Kaledoms,jauku taip dabar,man pati graziausia svente,ypac tas priessventinis judejimas,laukimas.Skaiciau,po parduotuves pasishopinau,miske buvau dar trumpam...ten nulauziau tris egles sakeles blush2.gif Tai va,ramiai taip.
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 23:29)

Aš tai va, viso labo, progą pramečiau. biggrin.gif

Nereikia tokiu progu schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai jau raportavau, kad buvau naktiniam klube, kur pradėjau mokytis leisti mane vaišinti ir leisti labiau kalbėti vyrui, girti jį. Vyriškiai nelabai, bet treniruotėms tiko.
Ir dar dirbau. Visas savaitgalio dienas.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 07, 23:42)
Aš tai jau raportavau, kad buvau naktiniam klube, kur pradėjau mokytis leisti mane vaišinti ir leisti labiau kalbėti vyrui, girti jį. Vyriškiai nelabai, bet treniruotėms tiko.
Ir dar dirbau. Visas savaitgalio dienas.

Tai fainai,biski prasiblasket biggrin.gif Ir kaip naujas modelio pritaikymas bendraujant? Kalbeti tai visi juk megsta,o va klausytis tai menas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 07, 22:45)
Tai fainai,biski prasiblasket biggrin.gif Ir kaip naujas modelio pritaikymas bendraujant? Kalbeti tai  visi juk megsta,o va klausytis tai menas biggrin.gif

Nebuvo sudėtinga. Tiesiog anksčiau apie tai nebuvau pagalvojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 17:29)
Aš savo aukštaūgiui bičiuliui pasiūliau savo mini automobiliuko galinę sėdynę. Nepasirašo. Sako, stuburą susilaužys. biggrin.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 19:18)
Buvo gėlės, filmai, arbatos, kaip ir dera naujoms pažintims. Mūsų santykiai nepaūgėjo, nes kai lyg jau imi prast prie draugijos, paskambini, o jis pirtelėj su draugais užgėręs. Taip ir liko tik draugas, kuris retkarčiais pasilabina.

Tai kaip cia iseina? Biciuliui - viskas, o draugui su gelemis, filmais ir arbatom - nieko? schmoll.gif
Ni ale ir diskriminacija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbalė: 08 gruodžio 2014 - 02:41
QUOTE(bimbalė @ 2014 12 08, 03:37)
Tai kaip cia iseina? Biciuliui - viskas, o draugui su gelemis, filmais ir arbatom - nieko?  schmoll.gif
Ni ale ir diskriminacija  biggrin.gif

Kaip čia ką tik buvo minėta. Vieni viskam, o kiti tinka treniruotėms. thumbup.gif Tai draugas mane treniruotėms naudojo, o aš jį, taip ir likom draugais, kurie pasipasakoja apie savo meiles seiles ir susibėgam kavos, kai niekas kitas nė su vienu iš mūsų jos nenori. biggrin.gif Tik per darbus gal porasyk per metus, tai menka čia pramoga.
Atsakyti
Juk negali būti visiems viskas, vaje vaje doh.gif
Atsakyti
Nagi, merginos, katra imam Druskininkų merą?

"Man patinka lieknos, pailgo veido, paprastos, bet ne prastos. Specialybė ir turtinė padėtis nerūpi."
http://www.lrytas.lt...cia-is-tolo.htm

Atsakyti