Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Idem @ 2014 12 12, 20:13)

Ne kilbikai, o kilbukai, žuvis tokia biggrin.gif: http://lt.wikipedia....stasis_gružlys

zinau zinau laugh.gif ant greicio sumaisiau laugh.gif
aj bet esme tokia pat irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 12, 21:15)
zinau zinau laugh.gif ant greicio sumaisiau laugh.gif
aj bet esme tokia pat irnesakyk.gif

O aš tik šiandien apsišviečiau biggrin.gif Ne apie vyrus, tai bent apie žuvis. Bendrumų gi turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 12 gruodžio 2014 - 20:17
Idem, na taip, bet gi buvo ganymosi laikas, tai tuomet internetas buvo tik labai siauram visuomenės rate, vėliau platėjo. Viskas vyko pagrinde gyvame realiame pasaulyje, viskas ten virte virė. Tuomet internete nebuvo tiek visokių dalykų, įvairovės. Bet dabar kas vyksta, tie vyrai, kurie galėtų būti potencialūs geri kandidatai, na nematau aš juose tų, kurie sėdėtų pažintyse. Gal blogai žiūriu. doh.gif Ir kai pasakojasi kas kur susipažino, kur vienas kitą atrado, tai tos internetinės pažintys pavirtusios į ypatingai rimtus santykius, na nėra jos tame top bloke, tai net gi sakyčiau labiau išimtis. Žalio jaunimo tarpe gal kitaip, viskas laikinama ir "ką tu?".
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 20:17)
Idem, na taip, bet gi buvo ganymosi laikas, tai tuomet internetas buvo tik labai siauram visuomenės rate, vėliau platėjo. Viskas vyko pagrinde gyvame realiame pasaulyje, viskas ten virte virė. Tuomet internete nebuvo tiek visokių dalykų, įvairovės. Bet dabar kas vyksta, tie vyrai, kurie galėtų būti potencialūs geri kandidatai, na nematau aš juose tų, kurie sėdėtų pažintyse. Gal blogai žiūriu. doh.gif Ir kai pasakojasi kas kur susipažino, kur vienas kitą atrado, tai tos internetinės pažintys pavirtusios į ypatingai rimtus santykius, na nėra jos tame top bloke, tai net gi sakyčiau labiau išimtis. Žalio jaunimo tarpe gal kitaip, viskas laikinama ir "ką tu?".

O kas yra tame bloke?
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 12, 10:07)
Ai, ten buvau kažkada zavesėliui savo diedą parodžius, kur jis su benzopjūklu stovėjo smile.gif Kitoj temoj mes bendravom. Ten visos pasirodėm albume, o žavesėlis dingo, mus pamačius ir nepasirodžius rolleyes.gif
Anketa atrodo visai viliojančiai, bet...aš irgi galiu toookią intriguojančią anketą sukurpti, kad  atrodys, jog kaži kokia fatal motera esu..

Margaretta, kiek tu albumų dalyvauji SM? Aš sužavėta tavim. Būčiau netoli Klaipėdos, pasisiūlyčiau į drauges. Su tavim turėtų būti linksma. Mergaičių vakarėliuose.
Atsakyti
Vaikai nuomojasi 4 kambarių bute 6-iese. Fb įkėlė pasipuošę eglutę ir komentarai. Visi buto gyventojai kalbasi. Tai ir paklausiau, negi tą eglutę puošdami nė žodžiu nepersimetėt. biggrin.gif pasirodo, tas tuo tarpu darbe, anas va ten, išaiškino man žaliai viską. bigsmile.gif
Atsakyti
Subjektyvi, tu viską atvirkščiai sakai. Būtent tas neturintis laiko, čia gali greičiausiai kažką rasti, nes čia visas didžiulis moteraičių megakomplektas pagal metus, pomėgius ir seksualinę orientaciją suskirstytas.
Ateini, parašai, išeini. Turėsi laiko- vėl parašysi.
O jeigu tavo pažįstami vyrai tau nesipasakoja, kad čia tupi, tai dar nereiškia, kad netupi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 21:17)

Suprantu, ką turi omeny, bet gyvenimas keičiasi labai greitai. Sakai, viskas vyko realiam pasauly, betgi matai, kad ir pati dabar labai intensyviai dalyvauji internetiniam. Tie vyrai, kuriuos matai kaip potencialius kandidatus – negali žinot, kur jie ir kaip išties ieško. Visi mes prisitaikom. Man atrodo, kad tau labai sunku tai suprasti, nes tu seniai gyveni šeimoj.
O ko ten žiūri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 12, 20:32)

O jeigu tavo pažįstami vyrai tau nesipasakoja, kad čia tupi, tai dar nereiškia, kad netupi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 12 12, 21:30)
Margaretta, kiek tu albumų dalyvauji SM? Aš sužavėta tavim. Būčiau netoli Klaipėdos, pasisiūlyčiau į drauges. Su tavim turėtų būti linksma. Mergaičių vakarėliuose.

Eik jau rolleyes.gif nu ačiū ačiū... biggrin.gif buvo čia tokia Inventorizacijos tema, ir Zavesėlis ten buvo, ir Laukinė orchideja, ir Evuksienė ir aš. Apie diedus irgi pliurpėm.
Tema užsilenkė, o mes, kurios Klaipėdoj, tebesusitinkam kas keli mėnesiai bare papliurpt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 21:31)
Vaikai nuomojasi 4 kambarių bute 6-iese. Fb įkėlė pasipuošę eglutę ir komentarai. Visi buto gyventojai kalbasi. Tai ir paklausiau, negi tą eglutę puošdami nė žodžiu nepersimetėt. biggrin.gif  pasirodo, tas tuo tarpu darbe, anas va ten, išaiškino man žaliai viską. bigsmile.gif

Nu matai,o kodėl nepasinaudojus intiko galimybem, jei visi uzsiėmę. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 12 gruodžio 2014 - 20:36
Mano giminės bei artimieji (tik vaikai), ar darbe nežino, kad aš išvis žinau, kas tie pažinčių portalai. Tie, kurie jame būna, ir tu tai žinai, menkina tą buvimą (ai, prisijungiu retsykiais, nieko ten gero). Gėdinamės, bet vistiek sykis nuo sykio nosį ten įkišam.
Net baigia išsitrinti failai galvoje, kad mano bičiulis irgi iš to paties komiso, o jau keli metai kai bendraujam.
Sykį peržvelgiau moterų anketas ir radau keletą gyvai pažįstamų. Normalios tos moterys.
Atsakyti
Taip, internete daug 'ne tokių' žmonių. Ir visuomet tik naujai prisiregistruojamos narės atakuojamos dviprasmiškomis žinutėmis. Gaila, kad tie žurnalistiniai 'tyrimai' nevykdomi ilgalaikėje perspektyvoje, o gana trumpą laiką. Ir tos žurnalistės specialiai eina susitikti su visais variantais, nors jau iš anketos paprasta matyti, kad ne tau tas žmogus, kad realiai niekada su tokiu gatvėje nekalbėtum, bet gi šviesūs straipsniai mūsų neužkabina, reikia purvo. O yra ten iš tiesų visko. Ir normalių žmonių yra. Ne, jie turi realius savo gyvenimus, tiesiog internetinės pažintys jiems dar viena galimybė susipažinti. Gal jie nenori pradėti lankyti naujų užsiėmimų, vien dėl minties kažką sutikti. Gal jų draugų tarpe nėra vienišų/patinkančių merginų. Neitin teisinga vertinti aplinką, kurioje neteko normaliai pabuvoti.
Atsakyti