Pažįstu tokių intravertų veikėjų, kuriems kompiuteriai apskritai neįdomus daiktas Arba visai nesinaudoja, arba minimaliai, o yra kas iki šiol interneto visokiausius dalykėlius vertina kaip laiko gaišimą ir kad yra įdomesnių užsiėmimų. Jei bandytum siūlyti kokias nors interneto pažintis, tai pasiūlytų perkeline prasme a la persišviest galvą. Man gal sekasi gyvenime užsirauti ant tokių įdomių veikėjų, kuriems internetas nėra gyvenimo prioritetuose.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 19:35)
Suprantu, kad gyvenime būna sėkmingų variantų, bet neįsivaizduoju normalaus, mano akimis, vyro, kuris sėdėtų pažinčių puslapiuose ir per n susirašinėjimų, marinavimosi ten, ieškotų moters. T.y. visokie nekondiciniai gali ieškoti, bet normalus, dirbantis, rimtas veikėjas, na jis neturi tam laiko, noro, apskritai jo ten nėra. Gal klystu Gal ir tie normalūs ten mirksta, atsakinėja į šimtąjį ar tūkstantąjį laišką, ir labai rimti kandidatai.
Remiantis savo asmeniu, prisiregistruoji ten vedinas kuo puikiausių ketinimų ir laimingi yra tie, kurie užkimba ant pirmo kabliuko ir išsitrina. Vėliau suzombėji. Nieko nesitiki, tai tave pasiunčia, tai tu pradedi siuntinėt, kol dar nepasiuntė. Ir mano anketa šiuo metu yra ten tikintis kokio lengvo susirašymo, laiko užmušinėjimu tai vadinama. Nei ieškau, nei tikiuosi.
tai čia irgi variantas. Vieni žaidžia tetrį, kiti augina fermas, dar kiti sprogdina burbuliukus, o kažkas pažintyse užmušinėja laiką, be jokių ten rimtų ketinimų. Ir tai yra savotiška priklausomybės forma, kai įsitraukia ir nenori ar negali nutraukti, nes tai tampa malonia rutina, kur galima pakeitus aplinką pažaisti su tokiais pačiais.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 18:35)
Suprantu, kad gyvenime būna sėkmingų variantų, bet neįsivaizduoju normalaus, mano akimis, vyro, kuris sėdėtų pažinčių puslapiuose ir per n susirašinėjimų, marinavimosi ten, ieškotų moters.
o tokia moteri isivaizduojat?
Bandau įsivaizduoti, kas tai galėtų būti, kodėl ji ten daugybę metų ieško vyro, bet nepažįstu nei vienos gyvai, negaliu identifikuoti koks tai žmogus, galbūt vienas prie vieno?. Aš suprantu kitą variantą, kai žmogus interneto platybėse netyčia atrado kažkokią online bendruomenę, na ne tik SM, yra ir kitokių, kur įlindo vardan smalsumo, pabuvo čiate ar kur, ir įsitraukė į tą bendravimą, nes patiko kompanija, artima dūšiai, įdomūs žmonės. Po to susitiko, kaip koks mytas ar ką, ir ten tie faini žmonės, kurie ar online, ar gyvai, bet jokie ne seksai ir jokie ne pažinčių klubo tikslai, tiesiog bendraminčiai. Tai šitą kimarinimą suprantu. Nors ir gyvas bendravimas gali nuvilti, nes anonimai kitokiais veidais. Bet va taip narstyt anketas, megzti pažintis, kur devyndevyni proc. lopas ant lopo, tai savotiškas užsiėmimas. Ir ką duoda? Koks tas susirašinėjimo turinys, jei tos standartinės frazės, smailikai, nežinia kas anapus ekrano, vėl ir vėl naujas rašo, pamatęs šviežesnį veidą. Kiek žurnalisčių darė eksperimentus, kas ten versmėm liejasi, kai atsiranda nauja šviežiena arimuose.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 20:01)
Pažįstu tokių intravertų veikėjų, kuriems kompiuteriai apskritai neįdomus daiktas Arba visai nesinaudoja, arba minimaliai, o yra kas iki šiol interneto visokiausius dalykėlius vertina kaip laiko gaišimą ir kad yra įdomesnių užsiėmimų. Jei bandytum siūlyti kokias nors interneto pažintis, tai pasiūlytų perkeline prasme a la persišviest galvą. Man gal sekasi gyvenime užsirauti ant tokių įdomių veikėjų, kuriems internetas nėra gyvenimo prioritetuose.
Kalbi labai apibendrinančiai, man atrodo, kiekvienai iš mūsų reikia ne vyro, tinkančio visoms, o vyro, tinkančio būtent jai. Tau tavo vyras, tarkim, yra idealus, bet ar tai reiškia, kad jis( ne jis, o toks) būtų idealus man ar kitai?
QUOTE(Idem @ 2014 12 12, 18:51)
Patikėkit, galėčiau jums porą tokių įvardint, kad nustebtumėt. Aišku, nekalbu apie marinavimąsi metų metus. Man atrodo, būtent normaliam ir rimtam tai tinkamas variantas, nes negaišdamas daug laiko gali susipažint su jam patraukliomis moterimis. Plius dar intravertiški žmonės, jiems nelabai tinka pažintys per pažįstamus, nes tų pažįstamų ne per daugiausia.
Pritariu O ir jei mes, normalios, užimtos, gražios, materialiai apsirūpinę ten būnam, tai ir vyrų normalių taip pat ten gali būti.
Tik dėl laiko gaišinimo - kaip pažiūrėsi. Man nemažai susigaišdavo.
Subjektyvi, tuos 99 proc. durnių laiko gaišintojų tiesiog skipini. Iš 100 būna viena žinutė normali, su tuo žmogumi ir užsikalbi. Aš pati niekada niekam nerašydavau pirma, nors gal tai ir nebuvo geras variantas. Iš 10 normalių su vienu susitinki. Iš 10 pasimatymų kas nors gal ir išsirutulioja. Kam nors gal ir greičiau išeina
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 20:23)
Bet va taip narstyt anketas, megzti pažintis, kur devyndevyni proc. lopas ant lopo, tai savotiškas užsiėmimas. Ir ką duoda? Koks tas susirašinėjimo turinys, jei tos standartinės frazės, smailikai, nežinia kas anapus ekrano, vėl ir vėl naujas rašo, pamatęs šviežesnį veidą. Kiek žurnalisčių darė eksperimentus, kas ten versmėm liejasi, kai atsiranda nauja šviežiena arimuose.
Kai bendravau pažinčių portaluose, niekada nenaršiau po anketas, skaitydavau, ką rašo man; 90 proc., jei ne daugiau, pramesdavau. Kaip ir realybėj.
Ne, kaip tik rašau labai konkrečiai Kad internetinės paieškos dar ne viskas, tai yra labai neaiški zona, kur daugiau mailiaus, kilbukų, nei normalių kandidat. Va ką tuom noriu pasakyt
Mano vyras toli gražu iki idealo, bet jis iš tų, kur internetas šimtaspenkiasdešimtdevintoj vietoj. Ir rašau iš savo patirties, kiek gyvenime teko ir tenka sutikti normalių, na nėra jie tokie internautai Ypač kalbant apie šitą ± 40-ties ir vėliau, kad šita karta ne visai online wifi Tooli gražu.
Mano vyras toli gražu iki idealo, bet jis iš tų, kur internetas šimtaspenkiasdešimtdevintoj vietoj. Ir rašau iš savo patirties, kiek gyvenime teko ir tenka sutikti normalių, na nėra jie tokie internautai Ypač kalbant apie šitą ± 40-ties ir vėliau, kad šita karta ne visai online wifi Tooli gražu.
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 19:41)
Internetinės pažintys nėra ir negali būti vienintelis paieškų šaltinis. Gi einam ir į vakarėlius, ir į bibliotekas, sporto klubus, dalyvaujam partiniuose renginiuose ir net naktiniai barai mūsų akiratyje
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 19:41)
Ne, kaip tik rašau labai konkrečiai Kad internetinės paieškos dar ne viskas, tai yra labai neaiški zona, kur daugiau mailiaus, kilbukų, nei normalių kandidat. Va ką tuom noriu pasakyt
kai virs 30 tai visur jie mailius, kilbikai, nes normalus ir normalios tokiu metu seimose mano nuomone
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 20:41)
Tai aišku, kad ne viskas. Greičiausiai tu jau seniai ištekėjusi ir pamiršusi, kad mailiaus ir kilbukų visur daugiau nei normalių kandidatų.
Papildyta:
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 12, 21:07)
kai virs 30 tai visur jie mailius, kilbikai, nes normalus ir normalios tokiu metu seimose mano nuomone
Ne kilbikai, o kilbukai, žuvis tokia : http://lt.wikipedia....stasis_gružlys