Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(Intemora @ 2014 12 12, 15:17)
Turi jinai ta vyra,ir mergaite ivaikinta turi,dar skaiciau pries pora metu gal,kad skirtis ruosiasi,bet paskui susitaike,nebent issiskyre ir as nesuzinojau biggrin.gif

Tada gal save kaip pavyzdį pateikė. Kad graži turtinga protinga tik labai užimta ir visi jos baidosi. Gal čia taip sužaidė dėl laidos. Na, bet atsikvėpiau, viena konkurente į vyrų širdis mažiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 12 gruodžio 2014 - 14:47
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 12:31)
Praleidai tą vietą, kur kalba apie mano liniuotę buvo paėjusi. Vis kitaip interpretuojat, aš irgi bandžiau pritempti kokią prasmę. O viso labo, tik fakto konstatavimas. ax.gif
Papildyta:

Nagi nagi. Rūtai irgi su meilėm ne kas. Ir ne bjauri. Ir ne biedna. Ir metelių jau. O nėr. Kiek panašių laidų surengta, kaip šičia temų apie tuos vyrus, krūgom do okola. Kad jai pačiai tos laidos nepamačyja, kur jau čia mums, anapus žydrųjų ekranų. doh.gif

Rūta jau daug daug metų su tuo pačiu puikiu vyru, kuris tikrai ne viešumos ir ne "žurnalinis" žmogus, bet labai puikus vyras, galiu užtikrinti wink.gif Rūta gyvenime visai kitokia, kas eteryje, tai tik kaukė ir tiek, vaidmuo, kurį vaidina, ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 12, 09:07)
Ai, ten buvau kažkada zavesėliui savo diedą parodžius, kur jis su benzopjūklu stovėjo smile.gif Kitoj temoj mes bendravom. Ten visos pasirodėm albume, o žavesėlis dingo, mus pamačius ir nepasirodžius rolleyes.gif

Čia iš inventorizacijos temos laikų dar? Tai žavesėlis tada kokiu niku buvo? g.gif (į až. plačiau)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 12, 16:24)
Čia iš inventorizacijos temos laikų dar? Tai žavesėlis tada kokiu niku buvo? g.gif (į až. plačiau)

Jau moteriškės už nugaros pletkina. verysad.gif
Šįvakar geriau Og Mandino skiemenuosiu, nei apie vyrus išvedžiosiu, kol dar labiau nenukentėjo mano moralinis veidas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 12 gruodžio 2014 - 16:17
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 16:14)
Jau moteriškės už nugaros pletkina. verysad.gif
Šįvakar geriau Og Mandino skiemenuosiu, kol dar labiau nenukentėjo mano moralinis veidas. doh.gif

Viskas tvarkoj su jūsų veidu, jis nenukentėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 12 12, 17:17)
Viskas tvarkoj su jūsų veidu, jis nenukentėjo.  4u.gif

thumbup.gif valio. Tada galiu toliau taršyti vyrus. biggrin.gif
Atvažiuoju, močiutė didelėm akim ir sako: kad tu žinotum, kokį žodį šiandien gavau. Man akyse klaustukai. " eik tu na..ui"- sako blink.gif man vėl klaustukai akyse,- iš trobos neišeidama, kokiais būdais. Telefonu kažkas, pasiklydęs. Močiutei priminiau, kokį laimingą gyvenimą nugyveno, jei tik dabar išgirdo. Kitos moterys kasdien tik tai ir girdi.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 16:56)
thumbup.gif valio. Tada galiu toliau taršyti vyrus. biggrin.gif
Atvažiuoju, močiutė didelėm akim ir sako: kad tu žinotum, kokį žodį šiandien gavau. Man akyse klaustukai. " eik tu na..ui"- sako blink.gif  man vėl klaustukai akyse,- iš trobos neišeidama, kokiais būdais. Telefonu kažkas, pasiklydęs. Močiutei priminiau, kokį laimingą gyvenimą nugyveno, jei tik dabar išgirdo. Kitos moterys kasdien tik tai ir girdi.

Taigi. Mano mamos draugė sako taip: "kelią žinau ten mintinai, einu kasdien ir ne vieną kartą". Gyvena su vyru jau daugiau nei 40 metų, ir tiek pat laiko vaikšto ta pat linkme. Tai ir klausimas, ar laiminga santuokoj. Skirtis nenori, sako, mūsų laikais dėl to nesiskyrė, vaikai jau suaugę, anūkai pilnamečiai. Sako, pamirsim ir taip.
Atsakyti
vienąkart galima susigundyt ir tikrai nueit... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu aš tai nuolat vaikštau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 14:09)
Esu girdėjusi, kad kai ko ieškai, niekad nerandi. Aš pati gyvenime neieškojau, viskas savaime. Gal reiktų liautis ieškoti ir atsiras? Niekada nežinome, kur rasime, ir kur pamesime.

O kaip tai padaryti? Liautis ieskojus g.gif smile.gif
Atsakyti
Suprantu, kad gyvenime būna sėkmingų variantų, bet neįsivaizduoju normalaus, mano akimis, vyro, kuris sėdėtų pažinčių puslapiuose ir per n susirašinėjimų, marinavimosi ten, ieškotų moters. T.y. visokie nekondiciniai gali ieškoti, bet normalus, dirbantis, rimtas veikėjas, na jis neturi tam laiko, noro, apskritai jo ten nėra. Gal klystu 4u.gif Gal ir tie normalūs ten mirksta, atsakinėja į šimtąjį ar tūkstantąjį laišką, ir labai rimti kandidatai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 12, 19:35)
Suprantu, kad gyvenime būna sėkmingų variantų, bet neįsivaizduoju normalaus, mano akimis, vyro, kuris sėdėtų pažinčių puslapiuose ir per n susirašinėjimų, marinavimosi ten, ieškotų moters. T.y. visokie nekondiciniai gali ieškoti, bet normalus, dirbantis, rimtas veikėjas, na jis neturi tam laiko, noro, apskritai jo ten nėra. Gal klystu 4u.gif Gal ir tie normalūs ten mirksta, atsakinėja į šimtąjį ar tūkstantąjį laišką, ir labai rimti kandidatai.

Patikėkit, galėčiau jums porą tokių įvardint, kad nustebtumėt. Aišku, nekalbu apie marinavimąsi metų metus. Man atrodo, būtent normaliam ir rimtam tai tinkamas variantas, nes negaišdamas daug laiko gali susipažint su jam patraukliomis moterimis. Plius dar intravertiški žmonės, jiems nelabai tinka pažintys per pažįstamus, nes tų pažįstamų ne per daugiausia.
Atsakyti