Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 10:41)
O tada virkausim ir gailėsimės, kad prasidėjom. Tai galim ir dabar gailėtis, kad neprasidėjom ir visai gerai gyventi, kaip kad jau įpratom ( benj jau aš, per 4 metus ir 15 dienų) biggrin.gif

Taip stipriai nekenti vienumos, kad net dienomis suskaičiavai? smile.gif Įdomiai atrodo. O gal tik man taip atrodo, nes aš tai, turbūt, negalėčiau su niekuo kartu gyventi. Užknistų tuoj pat biggrin.gif
Atsakyti
matosi,kad panos vakar Rūtos laidos patarimų neįsidėmėjot,kaip diedą rasti...vienas gi buvo,kad vyras-kaip Jėzus Kristus doh.gif lotuliukas.gif ...tai elgtis reik taip: pamatai kokį baisuoklį ir gali surėkt :
-Jeeeezusseeeeliau tu mano... lotuliukas.gif
tai va.Mokslų daktaras ar kiauliaganys-anas yr dievulis,a jūs mergaitės-tarnaitės,mamaitės,mūūū®zos ir dar pamiršau kažkas.Žodž...pradėt reik nuo savęs,nefig karteles kilot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 12:04)
Taip stipriai nekenti vienumos, kad net dienomis suskaičiavai? smile.gif Įdomiai atrodo. O gal tik man taip atrodo, nes aš tai, turbūt, negalėčiau su niekuo kartu gyventi. Užknistų tuoj pat  biggrin.gif

Praleidai tą vietą, kur kalba apie mano liniuotę buvo paėjusi. Vis kitaip interpretuojat, aš irgi bandžiau pritempti kokią prasmę. O viso labo, tik fakto konstatavimas. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 12 12, 12:06)
matosi,kad panos vakar Rūtos laidos patarimų neįsidėmėjot,kaip diedą rasti...vienas gi buvo,kad vyras-kaip Jėzus Kristus  doh.gif  lotuliukas.gif ...tai elgtis reik taip: pamatai kokį baisuoklį ir gali surėkt :
-Jeeeezusseeeeliau tu mano... lotuliukas.gif
tai va.Mokslų daktaras ar kiauliaganys-anas yr dievulis,a jūs mergaitės-tarnaitės,mamaitės,mūūū®zos ir dar pamiršau kažkas.Žodž...pradėt reik nuo savęs,nefig karteles kilot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nagi nagi. Rūtai irgi su meilėm ne kas. Ir ne bjauri. Ir ne biedna. Ir metelių jau. O nėr. Kiek panašių laidų surengta, kaip šičia temų apie tuos vyrus, krūgom do okola. Kad jai pačiai tos laidos nepamačyja, kur jau čia mums, anapus žydrųjų ekranų. doh.gif
Atsakyti
Ai, merginos, penktadienis biggrin.gif Dvi laisvos dienos prieš akis, galima atsipalaiduoti, pasimėgauti, tiesiog... gyvenimu drinks_cheers.gif 4u.gif Mat jį galai tuos vyrus, jei jiems mūsų nereik, patys ir kalti lotuliukas.gif Man tai ir taip gerai, bendravimas iš tolo, t.y. vienu stogu dalintis nereik, ir jau pasidžiaugiu. Maži džiaugsmai tikrai geras dalykas. Darbe va kabinetą puošt reik, rankos nekyla, nemėgstu puošimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OkoksSkirtumas: 12 gruodžio 2014 - 12:39
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 13:39)
Ai, merginos, penktadienis  biggrin.gif Dvi laisvos dienos prieš akis, galima atsipalaiduoti, pasimėgauti, tiesiog... gyvenimu drinks_cheers.gif  4u.gif Mat jį galai tuos vyrus, jei jiems mūsų nereik, patys ir kalti  lotuliukas.gif Man tai ir taip gerai, bendravimas iš tolo, t.y. vienu stogu dalintis nereik, ir jau pasidžiaugiu. Maži džiaugsmai tikrai geras dalykas. Darbe va kabinetą puošt reik, rankos nekyla, nemėgstu puošimo.

Vyno ? bigsmile.gif
Šian man neišeis...nebent po visų reikalų , jei dar gyva būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 13:31)

Papildyta:

Nagi nagi. Rūtai irgi su meilėm ne kas. Ir ne bjauri. Ir ne biedna. Ir metelių jau. O nėr. Kiek panašių laidų surengta, kaip šičia temų apie tuos vyrus, krūgom do okola. Kad jai pačiai tos laidos nepamačyja, kur jau čia mums, anapus žydrųjų ekranų. doh.gif

pala pala o ką ji diedo neturi, man rodos gi turi vyrą tik niekam nerodo, nebent...kažką praleidau g.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 13:39)
Darbe va kabinetą puošt reik, rankos nekyla, nemėgstu puošimo.

Girliandą užsikurk. Atseit, pabandymui, ar veikia. Ir pralinksmėsi taip save apgavusi. thumbup.gif man tai suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 12:39)
Ai, merginos, penktadienis  biggrin.gif Dvi laisvos dienos prieš akis, galima atsipalaiduoti, pasimėgauti, tiesiog... gyvenimu drinks_cheers.gif  4u.gif Mat jį galai tuos vyrus, jei jiems mūsų nereik, patys ir kalti  lotuliukas.gif Man tai ir taip gerai, bendravimas iš tolo, t.y. vienu stogu dalintis nereik, ir jau pasidžiaugiu. Maži džiaugsmai tikrai geras dalykas. Darbe va kabinetą puošt reik, rankos nekyla, nemėgstu puošimo.

Tau tai galima atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu, tu turi vyrą. Aš atsipalaidavusi jau daug metų ir dabar nenoriu mėgautis gyvenimu viena. žavesėlis, atrodo, irgi. Taip kad grįžtam prie temos smile.gif

žavesėli, Rūtai milijoną kartų sunkiau rasti ne alfonsą, ne garsenybių medžiotoją, vyrą, kuris joje matytų žmogų ir moterį smile.gif O tos latvės požiūris man netinka. Bet pvz., ir Gudeliui netinka. Taip kad šalia tų "dievų" egzistuoja ir sveiko proto vyrai.

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 12, 14:01)
pala pala o ką ji diedo neturi, man rodos gi turi vyrą tik niekam nerodo, nebent...kažką praleidau g.gif

Vienoje iš laidų skundėsi. Esą vyrai jos bijo dėl to, kad garsi.
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 12, 14:15)
Tau tai galima atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu, tu turi vyrą. Aš atsipalaidavusi jau daug metų ir dabar nenoriu mėgautis gyvenimu viena. žavesėlis, atrodo, irgi. Taip kad grįžtam prie temos smile.gif 

žavesėli, Rūtai milijoną kartų sunkiau rasti ne alfonsą, ne garsenybių medžiotoją, vyrą, kuris joje matytų žmogų ir moterį smile.gif O tos latvės požiūris man netinka. Bet pvz., ir Gudeliui netinka. Taip kad šalia tų "dievų" egzistuoja ir sveiko proto vyrai.

Žavesėlis savaitgaliui turi stooorą Og Mandino "sėkmės universitetą", kad tik akių užtektų, o jau silpsta. Ko norėt, kai 40+. doh.gif o močiutė 88+ skaito be akinių. Tai mane siutina. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 12, 00:38)
** Čia tu labai gerai apibūdinai. Jei tavo antra pusė elgiasi durnai ar kaip nors kitaip netinkamai, tai tu, reiškia, arba to gyvenime nepastebi (nes esi pati priedurnė), arba nieko normaliau nesugebėjai susirasti (nes esi beviltiška), arba nesugebėjai išauklėt (nes esi negabi)  biggrin.gif

o is to persasi isvada, kad jeigu pati esi priedurne ir beviltiska, tai tikrai ir nera ko daugiau ieskot, nes vis tiek geresnio nerasi.

Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 12, 13:15)

Turi, neturi, ne tame esmė. Visur galima rasti mažų džiaugsmų. Reikia mokėti jais džiaugtis. Labai gerai, kad penktadienis ir bus dvi laisvos dienos. Juk nežinia, kaip ten būtų, susiradus tą vyrą. Gal paskui reiktų gailėtis, kad kaip gerai buvo vienai. Visko būna. Esu girdėjusi, kad kai ko ieškai, niekad nerandi. Aš pati gyvenime neieškojau, viskas savaime. Gal reiktų liautis ieškoti ir atsiras? Niekada nežinome, kur rasime, ir kur pamesime.
Atsakyti
Turi jinai ta vyra,ir mergaite ivaikinta turi,dar skaiciau pries pora metu gal,kad skirtis ruosiasi,bet paskui susitaike,nebent issiskyre ir as nesuzinojau biggrin.gif
Atsakyti