Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(anciana @ 2014 12 11, 21:34)

Margaretta, O kas ten buvo su tuo pjūklu?

Ai, ten buvau kažkada zavesėliui savo diedą parodžius, kur jis su benzopjūklu stovėjo smile.gif Kitoj temoj mes bendravom. Ten visos pasirodėm albume, o žavesėlis dingo, mus pamačius ir nepasirodžius rolleyes.gif

Anketa atrodo visai viliojančiai, bet...aš irgi galiu toookią intriguojančią anketą sukurpti, kad atrodys, jog kaži kokia fatal motera esu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 12 gruodžio 2014 - 09:08
vakar nežiūrėjot laidos "valanda su Rūta", tai tema kaip tik į mūsų temą buvo, pati viena ausim klausiausi, tai reiks peržiūrėti g.gif
http://lnkgo.alfa.lt...nda-su-ruta-173
išvis kuo toliau skaitau, tuo baisiau darosi, kad beveik nebėra normalių diedų doh.gif
Atsakyti
Kadangi mums 40+ ir nėra čia ko aikštytis labai, tai nuleidžiam kartelę iki habil. daktaro. Bėgu pataisyt anketos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 09:38)
Kadangi mums 40+ ir nėra čia ko aikštytis labai, tai nuleidžiam kartelę iki habil. daktaro. Bėgu pataisyt anketos. thumbup.gif

Bet jei 40+ ir labai labai reikia kažko šalia, gal tą kartelę reiktų visai išmesti? Na, beveik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 10:43)
Bet jei 40+ ir labai labai reikia kažko šalia, gal tą kartelę reiktų visai išmesti? Na, beveik  biggrin.gif

Jei jau nutarėm, kad bet kaip galim gyventi ir pačios, o su vyru turi būti geriau, nei dabar. O geriau nelabai yra kur. lotuliukas.gif Tai habil dar tinka. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 12, 10:07)
Ai, ten buvau kažkada zavesėliui savo diedą parodžius, kur jis su benzopjūklu stovėjo smile.gif Kitoj temoj mes bendravom. Ten visos pasirodėm albume, o žavesėlis dingo, mus pamačius ir nepasirodžius rolleyes.gif

Kas belieka, kai prisišneki tiek, kad 9 gyvenimus užtektų sugadinti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 10:06)
Jei  jau nutarėm, kad bet kaip galim gyventi ir pačios, o su vyru turi būti geriau, nei dabar. O geriau nelabai yra kur.  lotuliukas.gif Tai habil dar tinka. thumbup.gif

O kodėl bet kaip? Galima ir visai neblogai smile.gif. O ką reiškia "su vyru geriau nei dabar?" Ar, kad pinigų įneš, ar čia kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 11:06)

Papildyta:

Kas belieka, kai prisišneki tiek, kad 9 gyvenimus užtektų sugadinti. unsure.gif

Taip ir supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 11:10)
O kodėl bet kaip? Galima ir visai neblogai smile.gif. O ką reiškia "su vyru geriau nei dabar?" Ar, kad pinigų įneš, ar čia kaip?  g.gif

Tai jei parsivesi vyrą ir bus tik blogiau, tai kame čia kablys? g.gif

Pinigai man išvis ne tema. Aišku, jei parsitemti bomžą nuo konteinerio ir jį išlaikyti, pirkti alų ir cigaretes, tai jau geriau kačių prieglaudą atidaryt, pienas pigiau, nei alus, jos nerūko, o jau meilios. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 12 gruodžio 2014 - 10:21
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 12, 10:14)
Tai jei parsivesi vyrą ir bus tik blogiau, tai kame čia kablys? g.gif

Nugis yr posakis: "geriau lašiniai šaldytuve nei kiaulė namuose". O kablys nežinia kur, ir apskritai, santykiai tai loterija savotiška - laimėsi - nelaimėsi. Visi tikisi, kad bus gerai, o būna, kad viskas tik pablogėja.
Atsakyti
Reziume vienas : visų skirtingi poreikiai.
Vienai svarbiausia išsilavinimas, mokslo laipsnis, kitai pinigai, kad verslininkas būtų, trečiai pinigai- ne tema, ieško žmogaus, ketvirtai nė pati nežino, ko reik, ai, panašiai žino, bet neegzistuoja tokis pavidalas šioj galaktikoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OkoksSkirtumas @ 2014 12 12, 11:16)
Nugis yr posakis: "geriau lašiniai šaldytuve nei kiaulė namuose". O kablys nežinia kur, ir apskritai, santykiai tai loterija savotiška - laimėsi - nelaimėsi. Visi tikisi, kad bus gerai, o būna, kad viskas tik pablogėja.

O tada virkausim ir gailėsimės, kad prasidėjom. Tai galim ir dabar gailėtis, kad neprasidėjom ir visai gerai gyventi, kaip kad jau įpratom ( benj jau aš, per 4 metus ir 15 dienų) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 12, 10:39)
ketvirtai  nė pati nežino, ko reik, ai, panašiai žino, bet neegzistuoja tokis pavidalas šioj galaktikoj lotuliukas.gif

va va, čia apie mane lotuliukas.gif
o gal egzistuoja rolleyes.gif
Atsakyti