Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

haha, žavesėli, o tu dar prisimeni tą benzopjūklą...? lotuliukas.gif

Anciana, manau, kad buk su juo tiesiog maloni;)Kokia esi, nes tos vaidybos greitai išaiškėja..
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 12 11, 17:00)
Aš tiesiog skatinu nenurašyti žmonių pagal formalius parametrus... kad ir be to aukštojo.

Pas mus būna su aukštuoju tokie, kad baisu. Krūti direktoriai kaip parašo emailus su ia vietoj e ir pan., atrodo kažin ar mokyklą iš viso baigęs. Ir pažinojau tikrai ne vieną, kurie į aukštąjį nestojo, nes iš karto ėmėsi veiklos, ir patys išmoko, arba mokėsi ir metė, bet intelektas tikrai aukštas, ir kalbėdamas nesuprasi niekaip, kad jis bemokslis. Bet vėlgi, pasikartosiu, čia išimtys. Masės taip, pasiskirsto pagal išsilavinimą.
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 11, 17:51)
Ar įmanoma tokius dalykus planuoti, ar tai tik "chemijos" ir likimo klausimas?

Manau kažkiek įmanoma. Bet turbūt reikia atsargiai, nejučiom mestelt užuominų, pakoketuot, ar pan., nu čia nuo situacijos priklauso, ir žiūrėt ženklus, ar palankiai reaguoja ar ne. Tik sunku neperžengt tos ribos. Kad niekam nepavykus, atrodytų kad nieko ir nebuvo, ir darbiniai santykiai nenukentėtų.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 12 11, 19:13)
Manau kažkiek įmanoma. Bet turbūt reikia atsargiai, nejučiom mestelt užuominų, pakoketuot, ar pan., nu čia nuo situacijos priklauso, ir žiūrėt ženklus, ar palankiai reaguoja ar ne. Tik sunku neperžengt tos ribos. Kad niekam nepavykus, atrodytų kad nieko ir nebuvo, ir darbiniai santykiai nenukentėtų.

lotuliukas.gif Mokyt ancianą flirto, tas pats, kas žuvį maudyt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 12 11, 18:00)
nėra gero-nereikia jokio. Paprasta viskas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Su vyru turi būti gerai, nes bet kaip gyventi aš ir pati moku. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 12 11, 18:00)
Neee.... JAMT nereikia tokio jums, nes, kiek atrodo iš komentarų, tai esate gyvybinga, spontaniška, romantiška siela, o ten toks grubus vyras siūlo turgų: maždaug, susitinkam, išsiaiškinam parametrus ir užsiimam sekso reikalais. Net gyvūnėlių kergimui romantiškesnius pasiūlymus rašo.

Ačiū 4u.gif
Vakar persiunčiau garsiąją citatą kitam draugas.lt ir paklausiau, ką turėčiau atsakyt į tokį laišką. Parašė, kad atrodo nerimta, man su jo nieko nesigaus. Konkretu. Beje, anketoj tas beraštis nurodo aukštesnįjį išsilavinimą. Ech, palikim jį. Smailiuką atsiuntė 2003 metais registruotos anketos savininkas, nurodantis pajamas per 10 tūkst. Beveik 12 metų mėgaujasi moterų viltimis. ir kaip tik, tryliktais anketavimo metais, jis randa mane. bis.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 11 gruodžio 2014 - 19:00
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 11, 18:59)

Smailiuką atsiuntė 2003 metais registruotos anketos savininkas, nurodantis pajamas per 10 tūkst. Beveik 12 metų mėgaujasi moterų viltimis. ir kaip tik, tryliktais anketavimo metais, jis randa mane.  bis.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ir tik tiek išsitobulino per 12 metų? Smailiukas? g.gif
Atsakyti
anciana nu zaviuosi tavimi, ziuriu laiko veltui neleidi, sekasi visgi ziurek tai viena pastebi tai kita? Man tai klausimas ikart kilo, o jis kartais nevedes g.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 11, 18:59)
lotuliukas.gif Mokyt ancianą flirto, tas pats, kas žuvį maudyt lotuliukas.gif

Kodėl? smile.gif Nesiskundžiu darbais ir socialumu, o bet tačiau... skaičiuoju vienuoliktus vienatvės metus. Patarimų man reikia smile.gif

Kliomba, Margaretta, ačiū!

Margaretta, O kas ten buvo su tuo pjūklu?

evuxiene, turiu daug darbinių reikalų / renginių / susitikimų / komandiruočių / etc., tai mano tos veiklos (tiesiogiai) nesusijusios su vyro paieškomis. Na bet kadangi nusprendžiau nebevienišauti, tai šiek tiek atsimerkiau ir pradėjau atidžiau stebėti vyrus ir aplinką smile.gif ir jie kartas nuo karto pastebi, kad yra stebimi biggrin.gif Kol kas nulinis rezultatas.

Kaip suvilioti milijardierių: pamatus santykiams su milijardieriumi Ana paklojo netradiciniu būdu – sukeldama vyrui gailestį. „Jis labai sentimentalus žmogus. Romanas žavisi gailestį keliančiomis moterimis.

http://www.lrytas.lt...i-oligarcha.htm
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 11, 20:04)
Ir tik tiek išsitobulino per 12 metų? Smailiukas?  g.gif

biggrin.gif Jam tik 44 metukai. Palaukim dar 12 biggrin.gif biggrin.gif Išsilavinimas aukštasis, horoskopas-žuvys, klaidas, beveik visos, atleidžiam biggrin.gif
Anketa jūsų vertinimui:
Knyga, filmas ... meiles istorijos kurios baigiasi gerai... , beja myliu myleti...
Sporto šaka Ko gero krepšinis per tėlika su smagia kopanija, gerame bare...
Hobis, pomėgiai Hobiai ivairus ir pavojingi: megstu iki issekimo miegoti, naglai ziureti sefui i akis, kaisioti pagalius padoriems pilieciams i ratus, blizginti akutemis...
Charakteris Asmens savybes nepakenciamos, o charakteris bjaurus... taciau laikykite tai vyriskumo pozymiu.
Papildoma informacija Megstu linksmas, smaikscias na ir aisku zavias ne tik savo groziu bet ir siela, be to romantiskas ir truputi paslaptingas...

doh.gif Iš dyko buvimo aš čia analizais užsiimu. Kaip tik baigiau knygą skaityt, kol kitos neįsikibau, tai varlinėju. unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 11, 21:34)
Kodėl? smile.gif Nesiskundžiu darbais ir socialumu, o bet tačiau... skaičiuoju vienuoliktus vienatvės metus. Patarimų man reikia smile.gif

Pasidaryk liniuotę su mėlynu delfiniuku, tada mes tavęs gailėsimės biggrin.gif
O patarimai tam ir yra, kad jų nepaisytum. Aš draugei vis sakiau, kad nelakstytų su kavom su picom pas vyrus, nepasitikinėtų oro uostuose jiems nė nesitikint, nepirkinėtų dovanų jiems ir jų vaikams. Neklausė. Ir ką? Ir turi. Įkurtuvės neužilgo. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 11, 21:20)
anciana nu zaviuosi tavimi, ziuriu laiko veltui neleidi, sekasi visgi ziurek tai viena pastebi tai kita? Man tai klausimas ikart kilo, o jis kartais nevedes g.gif

Jei jau iškasė info, kad išsiskyręs, tai tegu, mes tikim. Bet ar sugyventinės neturi, kitas klausimas. Aš jo širdis laisva? Ar buldozerio principu anciana eitų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 11, 21:00)
biggrin.gif Jam tik 44 metukai. Palaukim dar 12  biggrin.gif  biggrin.gif  Išsilavinimas aukštasis, horoskopas-žuvys, klaidas, beveik visos, atleidžiam  biggrin.gif
Anketa jūsų vertinimui:
Knyga, filmas ... meiles istorijos kurios baigiasi gerai... , beja myliu myleti...
Sporto šaka Ko gero krepšinis per tėlika su smagia kopanija, gerame bare...
Hobis, pomėgiai Hobiai ivairus ir pavojingi: megstu iki issekimo miegoti, naglai ziureti sefui i akis, kaisioti pagalius padoriems pilieciams i ratus, blizginti akutemis...
Charakteris Asmens savybes nepakenciamos, o charakteris bjaurus... taciau laikykite tai vyriskumo pozymiu.
Papildoma informacija Megstu linksmas, smaikscias na ir aisku zavias ne tik savo groziu bet ir siela, be to romantiskas ir truputi paslaptingas...

doh.gif Iš dyko buvimo aš čia analizais užsiimu. Kaip tik baigiau knygą skaityt, kol kitos neįsikibau, tai varlinėju. unsure.gif

Anketa būtų visai nieko, jei ne tas "myliu mylėti", gramatinė klaida žodyje "beje" ir lietuvybės nebuvimas.

Prisipažinsiu, kad ir aš buvau įdomumo dėlei į draugas.lt įlindus. "Išsirinkau" čielus 6 kandidatus biggrin.gif O vieną tai itin kraupią anketą užmačiau. Išvaizda: baisus. Tikslas: bet kokios pažintys. Vedęs. 3 vaikai. 2 foto. Vienoje su naujagimiu rankose, kitoje su žmona vestuvių dieną blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 11, 22:06)
Anketa būtų visai nieko, jei ne tas "myliu mylėti", gramatinė klaida žodyje "beje" ir lietuvybės nebuvimas.

Prisipažinsiu, kad ir aš buvau įdomumo dėlei į draugas.lt įlindus. "Išsirinkau" čielus 6 kandidatus biggrin.gif O vieną tai itin kraupią anketą užmačiau. Išvaizda: baisus. Tikslas: bet kokios pažintys. Vedęs. 3 vaikai. 2 foto. Vienoje su naujagimiu rankose, kitoje su žmona vestuvių dieną  blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikėjo dar raudonai apibraukti nuotaką, rodyklytę ir prierašą: čia galėtum būti tu. doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2014 12 11, 12:38)
Kas dėl ko klysta? Pažinojau labai buką profesorių, bet manęs vistiek neužveža gramatinės klaidos besimeilinančioje žinutėje.

kuo jis buvo bukas?
aš bukų nesutikau. tik piktus ant gyvenimo.

QUOTE(lututė @ 2014 12 11, 15:01)
nesuderinamumas tarp socialinių sluoksnių egzistuoja.Yra išimčių,aišku-nuo žmonių priklauso. Bet jei antra pusė nuolatos darys gėdą susiėjimuose,jei nelabai bus apie ką kalbėtis tarpusavy,jei pasaulio suvokimas skirsis kaip diena nuo nakties-ar ilgai tempsit ?  rolleyes.gif

mąsčiau apie tai ne kartą. esu tai ir patyrusi. dabar galvoju,ar nėra taip, kad čia to, kuris patiria gėdą, bėda? nes antrą pusę vertinam kaip savotišką savęs paties dalį, mus charakterizuojantį "priedą" ? g.gif čia kaip vyrui surūdijus mašina... geriau palikt už kampo einant į pasimatymą biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2014 12 11, 17:12)
nu...sako,kad tie,kurių smegenų kiekis mažesnis,eiklesni lovoje  hihihi.gif o visiški durneliai-net ir labai pislūs doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ar ne Froido teorija g.gif nu gal. kuo mažiau proto, tuo mažiau bėdų mato, tuo mažiau streso, tuo daugiau pisiaus. ale baisu, kai tokie dauginasi.

QUOTE(anciana @ 2014 12 11, 18:51)
Plepės filosofės. Neduok pavalgyti ir/ar vyro, tik duok paplepėt  biggrin.gif O aš apie reikalą ir prie jo. Susipažinau su toooookiu vyru. Darbo reikalais. Pagūglinau - išsiskyręs. Bet ar vienišas - nežinau. Ne profesorius, tik daktaras (mokslų) ir verslininkas. Verslas labai sudėtingas ir man įdomus. Ir kaip žmogus, iš pirmo žvilgsnio, pasirodė įdomus. Kabinčiau.
Aš, aišku, prieš jį kaip kokia "Užupio krautuvėlė" prieš "Maksimą", bet o visgi. Turėsim daugiau darbinių susitikimų, taigi, progų bendrauti bus. Kaip patartumėt išsiaiškinti, ar yra prošvaisčių? Ir jei yra, kaip tuo pasinaudoti? Išvis, kaip nuo darbinių temų pereiti prie asmeninių, kaip imtis iniciatyvos to neparodant? Ar įmanoma tokius dalykus planuoti, ar tai tik "chemijos" ir likimo klausimas?

tik laugh.gif neverta prasidėt irnesakyk.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 11, 22:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reikėjo dar raudonai apibraukti nuotaką, rodyklytę ir prierašą: čia galėtum būti tu. doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

ahahhaha laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 11, 23:06)
*kuo jis buvo bukas?
aš bukų nesutikau. tik piktus ant gyvenimo.
**mąsčiau apie tai ne kartą. esu tai ir patyrusi. dabar galvoju,ar nėra taip, kad čia to, kuris patiria gėdą, bėda? nes antrą pusę vertinam kaip savotišką savęs paties dalį, mus charakterizuojantį "priedą" ?  g.gif

* Ai, A.A. jau jam, tai nesiplėsiu biggrin.gif
** Čia tu labai gerai apibūdinai. Jei tavo antra pusė elgiasi durnai ar kaip nors kitaip netinkamai, tai tu, reiškia, arba to gyvenime nepastebi (nes esi pati priedurnė), arba nieko normaliau nesugebėjai susirasti (nes esi beviltiška), arba nesugebėjai išauklėt (nes esi negabi) biggrin.gif Bet išties - jei, pvz., moteris kaifuoja su visišku kelmu, galima suabejoti jos vidinio pasaulio gelme.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 11, 17:00)
nėra gero-nereikia jokio. Paprasta viskas  biggrin.gif

auksiniai zodziai

QUOTE(off-line @ 2014 12 11, 21:06)
2 foto. Vienoje su naujagimiu rankose, kitoje su žmona vestuvių dieną  blink.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti