Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(kliomba @ 2014 12 11, 15:15)
Dėl gėdos darymo mažiausiai sukčiau galvą. Žmogų renkiesi su kuriuo pačiai gerai, o ne su kuriuo gerai atrodai. Dėl tarpusavio kalbėjimosi tai taip.
Nors man, pvz, nors neva skaityčiausi "intelektualė", su tokiais panašiais labiausiai neįdomu ir būna. Nebent jis išėjęs iš savo rėmų ir mielai priima bei domisi kitomis sritimis. O vat atrast tarp vadinamų santechnikų ar ne savo "išsilavinimo" sluoksnio žmonių ką nors įdomaus, man žiauriai įdomu. Na buvo, kad kalbi su šachtininku o jis pradeda pasakot apie NLP programavimą arba von Triero filmus, ir nedaro nė vienos stiliaus klaidos. Prie viso to dar išlieka vyrišku vyru, ne nupiepusiu inteligentu. Aišku čia gal išimtys. Bet smagu tokias surasti.

na...būna situacijų,kai kartu gerai, o kompanijoj povas plunksneles kedent pradeda.Arba nekultūringai elgtis. Arba bet kokiais būdais reikalaut dėmesio-visko juk nenumatysi.Gert iki sąmonės netekimo,nors šiaip lyg ir ne pijokas. Juk tikrai nesmagu,nors ir neprivaloma atsakyti už kitą žmogų.
Išimtys-puiku.Bet statistinis savo sluoksnio atstovas su statistiniu savo IQ ir statistiniu mentalitetu...bent jau man užtektų su tokiu pabendraut kokios valandos,nors toli gražu nesu nei super intelektualė,nei kažkas tai ypatingo... rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo partneriai turi būti apylygiai
pamatydavau, kad su viduriniu išsilavinimu ir dažniausiai neatrašydavau
gal ir blogai
Atsakyti
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 11, 17:06)

pamatydavau, kad su viduriniu išsilavinimu ir dažniausiai neatrašydavau
gal ir blogai

nu...sako,kad tie,kurių smegenų kiekis mažesnis,eiklesni lovoje hihihi.gif o visiški durneliai-net ir labai pislūs doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 11, 14:13)
o ką tu jiems akcentuoji, kad 4 metai be vyro g.gif gali pasakyti, kad moteros kaip ir vyrai užsiminėja "rankdarbiais" jeigu ką blush2.gif

Būna, pasakau, kad turiu vibratorių, jo vardas Aloyzas. Bet iš esmės tai dviejų artimų žmonių kalba, o jei pažintis tuo pradėta, tai tuo ir baigiasi.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 12 11, 17:12)
nu...sako,kad tie,kurių smegenų kiekis mažesnis,eiklesni lovoje  hihihi.gif o visiški durneliai-net ir labai pislūs doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir vislūs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 11 gruodžio 2014 - 16:26
Aš irgi su viduriniu neatrašydavau dažniausiai: ne dėl to, kad diskriminuodavau (na, gerai, kažkiek diskriminuodavau), o dėl to, kad tiesiog tokie ir iš nuotraukos buki dažniausiai būdavo, ir anketos turinys, švelniai tariant, nesudomindavo. Tačiau pasitaikė ir atvejų, kad nepasižiūrėdavau, vidurinis ar ne, nes anketos turinys sklandus, yra bendrų dalykų, diskutavimas įdomus. Paskui tik atkreipdavau, kad išsilavinimo aukštojo nėra. Kažkokio skirtumo (intelektualinio, bendravimo stiliaus) su vyrais "su aukštuoju" nebūdavo. O dabar tai iš viso nesureikšminu, nesidomiu diplomais, svarbu, ar gali susišnekėti ir ar malonu tai daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 11 gruodžio 2014 - 16:29
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 12 11, 17:25)
Aš irgi su viduriniu neatrašydavau dažniausiai: ne dėl to, kad diskriminuodavau, o dėl to, kad tiesiog tokie ir iš nuotraukos buki dažniausiai būdavo, ir anketos turinys, švelniai tariant, nesudomindavo. Tačiau pasitaikė ir atvejų, kad nepasižiūrėdavau, vidurinis ar ne, nes anketos turinys sklandus, yra bendrų dalykų, diskutavimas įdomus. Paskui tik atkreipdavau, kad išsilavinimo aukštojo nėra. Kažkokio skirtumo su vyrais "su aukštuoju" nebūdavo.

Liko nepaminėta kategorija be vidurinio išsilavinimo. Kiek pamenu, mano klasėj 29 buvo, po pagr. 12 liko. Tai reiškia,17 (didesnė pusė- berniukai,- trejetukininkai visose srityse), į profkes nubyrėjo. Spec. vidurinis, geriausiu atveju. Juk jie vis dar čia, tarp mūsų. Ir ..islūs ir vislūs ir visai neskaito mūsų anketų, jiems mūsų aukštasis nekliūva. Dėsto traktatus apie "reikalą"va kaip va. doh.gif
O ir čia mums vis dar primenama, kad 40+, vos ne tą beraštį, kur citavau, turėčiau JAMT iš nevilties. doh.gif
Atsakyti
nėra gero-nereikia jokio. Paprasta viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 11, 16:38)
Liko nepaminėta kategorija be vidurinio išsilavinimo. Kiek pamenu, mano klasėj 29 buvo, po pagr. 12 liko. Tai reiškia,17 (didesnė pusė- berniukai,- trejetukininkai visose srityse), į profkes nubyrėjo. Spec. vidurinis, geriausiu atveju. Juk jie vis dar čia, tarp mūsų. Ir ..islūs ir vislūs ir visai neskaito mūsų anketų, jiems mūsų aukštasis nekliūva. Dėsto traktatus apie "reikalą"va kaip va. doh.gif
O ir čia mums vis dar primenama, kad 40+, vos ne tą beraštį, kur citavau, turėčiau JAMT iš nevilties. doh.gif

Neee.... JAMT nereikia tokio jums, nes, kiek atrodo iš komentarų, tai esate gyvybinga, spontaniška, romantiška siela, o ten toks grubus vyras siūlo turgų: maždaug, susitinkam, išsiaiškinam parametrus ir užsiimam sekso reikalais. Net gyvūnėlių kergimui romantiškesnius pasiūlymus rašo.

Aš tiesiog skatinu nenurašyti žmonių pagal formalius parametrus... kad ir be to aukštojo. Pvz., jeigu žmogaus aistra - gaminti, tai, sakyčiau, racionaliau ne studijuoti aukštąjį, o profesinį pabaigti, geriau tuos papildomus metus, kuriuos paskirtų neprasmingoms studijoms, pakeliautų, patyrinėtų pasaulio virtuves, naudingiau būtų, nei skirti laiko tam, ko jam neprireiks smile.gif
Atsakyti
ziurekit, Brazauskas, spjove i savo issilavinusia gydytoja ir isejo pas tikrai buką bukutę bufetava.BET. Buvo mylimas, vertinamas, laimingas.
Tai mano diedo nė viena neimtumėte ,nes klaidų daro nemazai, daugiausiai nosinių nežino. Rusų mokykla ir 2 savaitinės lietuvių k. pamokos.Vat ir tokia aš laimės ikona lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 11 gruodžio 2014 - 17:14
nzn,man visgi vyrui protas reikalingas.Vyrams dažniausiai protingų-nereikia,svarbu "apšoktų" ir gerai pamylėtų.Ta proga anekdotas :

-Kodėl vyrams patinka blondinės?
-Todėl,kad jie jas supranta...
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 11, 18:10)
ziurekit, Brazauskas, spjove i savo issilavinusia gydytoja ir isejo pas tikrai buką  bukutę bufetava.BET. Buvo mylimas, vertinamas, laimingas.
Tai mano diedo nė viena neimtumėte  ,nes klaidų daro nemazai, daugiausiai nosinių nežino. Rusų mokykla ir 2 savaitinės lietuvių k. pamokos.Vat ir tokia aš laimės ikona lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Eik jau, man dar dabar seilė varva prisiminus tą nuotrauką, kur tavasis su benzopjūklu draikėsi. Parooodyk dar karteeeelį. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žavesėlis: 11 gruodžio 2014 - 17:19
Plepės filosofės. Neduok pavalgyti ir/ar vyro, tik duok paplepėt biggrin.gif O aš apie reikalą ir prie jo. Susipažinau su toooookiu vyru. Darbo reikalais. Pagūglinau - išsiskyręs. Bet ar vienišas - nežinau. Ne profesorius, tik daktaras (mokslų) ir verslininkas. Verslas labai sudėtingas ir man įdomus. Ir kaip žmogus, iš pirmo žvilgsnio, pasirodė įdomus. Kabinčiau.
Aš, aišku, prieš jį kaip kokia "Užupio krautuvėlė" prieš "Maksimą", bet o visgi. Turėsim daugiau darbinių susitikimų, taigi, progų bendrauti bus. Kaip patartumėt išsiaiškinti, ar yra prošvaisčių? Ir jei yra, kaip tuo pasinaudoti? Išvis, kaip nuo darbinių temų pereiti prie asmeninių, kaip imtis iniciatyvos to neparodant? Ar įmanoma tokius dalykus planuoti, ar tai tik "chemijos" ir likimo klausimas?
Atsakyti