QUOTE(kliomba @ 2014 12 11, 15:15)
Dėl gėdos darymo mažiausiai sukčiau galvą. Žmogų renkiesi su kuriuo pačiai gerai, o ne su kuriuo gerai atrodai. Dėl tarpusavio kalbėjimosi tai taip.
Nors man, pvz, nors neva skaityčiausi "intelektualė", su tokiais panašiais labiausiai neįdomu ir būna. Nebent jis išėjęs iš savo rėmų ir mielai priima bei domisi kitomis sritimis. O vat atrast tarp vadinamų santechnikų ar ne savo "išsilavinimo" sluoksnio žmonių ką nors įdomaus, man žiauriai įdomu. Na buvo, kad kalbi su šachtininku o jis pradeda pasakot apie NLP programavimą arba von Triero filmus, ir nedaro nė vienos stiliaus klaidos. Prie viso to dar išlieka vyrišku vyru, ne nupiepusiu inteligentu. Aišku čia gal išimtys. Bet smagu tokias surasti.
Nors man, pvz, nors neva skaityčiausi "intelektualė", su tokiais panašiais labiausiai neįdomu ir būna. Nebent jis išėjęs iš savo rėmų ir mielai priima bei domisi kitomis sritimis. O vat atrast tarp vadinamų santechnikų ar ne savo "išsilavinimo" sluoksnio žmonių ką nors įdomaus, man žiauriai įdomu. Na buvo, kad kalbi su šachtininku o jis pradeda pasakot apie NLP programavimą arba von Triero filmus, ir nedaro nė vienos stiliaus klaidos. Prie viso to dar išlieka vyrišku vyru, ne nupiepusiu inteligentu. Aišku čia gal išimtys. Bet smagu tokias surasti.
na...būna situacijų,kai kartu gerai, o kompanijoj povas plunksneles kedent pradeda.Arba nekultūringai elgtis. Arba bet kokiais būdais reikalaut dėmesio-visko juk nenumatysi.Gert iki sąmonės netekimo,nors šiaip lyg ir ne pijokas. Juk tikrai nesmagu,nors ir neprivaloma atsakyti už kitą žmogų.
Išimtys-puiku.Bet statistinis savo sluoksnio atstovas su statistiniu savo IQ ir statistiniu mentalitetu...bent jau man užtektų su tokiu pabendraut kokios valandos,nors toli gražu nesu nei super intelektualė,nei kažkas tai ypatingo...