QUOTE(bimbalė @ 2014 12 07, 14:34)
Oi, žavesėli, nu sorry, nu neįkirtau, kad čia bus tęsinys.
Neparašyta juodu ant balto, kad ,,tęsinys" - tai ir mąstau tradiciškai.
Škes, mano išsilavinime ryškios spragos.
Geros tos citatos, man visos patinka.
Ačiū. Yra toks noras padaryti ką nors ne taip kaip visos. Jei citata per ilga, teskaito tik paryškintus žodžius. Aš paprastai taip ir darau.
Mane atbaido antraštės: tęsinys, ar 40 tema. Tikrai neskaitysiu jų visų, o "nukristi" neskaičius, tai gali pasakyti tą, kas sakyta prieš kelis psl. Atrodys kvailai. O čia lyg nauja tema, lyg ir ne. Ir laukiamos visos, kurios nors kartą gyvenime yra mačiusios vyrą
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 15:56)
šitiek jamamų jaunamarčių, o tik viena sestadieni pasižmonėt išlindo..kitos laukia namuose santechnikų
Santechnikų- sekmadienį?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 19:39)
O tai zinot, su kiekvienu amzium vis kitoks pasirinkimas. Kol tau 20-30, tol kavalieriai jauni ir nevede, yr is ko rinktis. Kai tau jau nuo 30, tai kavalieriai arba vede, arba prasigere, arba nuo mamu sijonu neatplesiami, normaliu l.mazas pasirinkimas. O paskui prasideda issiskyrusiu bumas. Bet beda jei nenori vyro su kraiciu - posuniais, podukrom, alimentais ir atiduotu zmonom turtu. O paskui jau belieka nasliu laukt - vaikai suauge, turta kazkoki uzgyvene, zodziu rinktis ner ko skubet
Pagal statistiką vyresniame amžiuje vienam vyrui 8 ar 9 moterys tenka. Ir tas vienas nebūtinai našlys, su savo bobute tuluojasi.
Gal kokį ekstremalų sportą močiutėms išradus, kad tų našlių daugiau atliktų?