Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 14:19)
Zaveselis, tu labai daug svetimu minciu cituoji. Man tai nepatinka, tai kaip ir sirma, uzdengianti tavo mintis.

O man nepatinka tavo plakama šikna. Vėžį varo. Ką daryyyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 07, 17:55)
Vajaaaazau...vyrui pasakiau (kai ans uzlenke, tipo jei issiskirtum su mani, tai is karto uz kito isteketum), kad nu jau aciu, man uztenka ir vienos zenatves, to sudo jau prisiedziau  biggrin.gif . Bucia laisva, kaip stirna - nuo vieno elnio, prie kito  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 18:00)
Jo, paštrailiotum porą metų ir nusibostų

palauktu dar kelis metus, su laiku bus nasliu vyru pasirinkimas, gales koki jau ir su turtu pasiieskot, ir su prastesne sveikata mirksiukas.gif
O tai zinot, su kiekvienu amzium vis kitoks pasirinkimas. Kol tau 20-30, tol kavalieriai jauni ir nevede, yr is ko rinktis. Kai tau jau nuo 30, tai kavalieriai arba vede, arba prasigere, arba nuo mamu sijonu neatplesiami, normaliu l.mazas pasirinkimas. O paskui prasideda issiskyrusiu bumas. Bet beda jei nenori vyro su kraiciu - posuniais, podukrom, alimentais ir atiduotu zmonom turtu. O paskui jau belieka nasliu laukt - vaikai suauge, turta kazkoki uzgyvene, zodziu rinktis ner ko skubet mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bimbalė @ 2014 12 07, 14:34)
Oi, žavesėli, nu sorry, nu neįkirtau, kad čia bus tęsinys.  4u.gif
Neparašyta juodu ant balto, kad ,,tęsinys" - tai ir mąstau tradiciškai.
Škes, mano išsilavinime ryškios spragos.  doh.gif
Geros tos citatos, man visos patinka.  thumbup.gif

4u.gif Ačiū. Yra toks noras padaryti ką nors ne taip kaip visos. Jei citata per ilga, teskaito tik paryškintus žodžius. Aš paprastai taip ir darau. rolleyes.gif
Mane atbaido antraštės: tęsinys, ar 40 tema. Tikrai neskaitysiu jų visų, o "nukristi" neskaičius, tai gali pasakyti tą, kas sakyta prieš kelis psl. Atrodys kvailai. O čia lyg nauja tema, lyg ir ne. Ir laukiamos visos, kurios nors kartą gyvenime yra mačiusios vyrą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 07, 15:56)
šitiek jamamų jaunamarčių, o tik viena sestadieni pasižmonėt išlindo..kitos laukia namuose santechnikų rolleyes.gif

Santechnikų- sekmadienį? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 19:39)
O tai zinot, su kiekvienu amzium vis kitoks pasirinkimas. Kol tau 20-30, tol kavalieriai jauni ir nevede, yr is ko rinktis. Kai tau jau nuo 30, tai kavalieriai arba vede, arba prasigere, arba nuo mamu sijonu neatplesiami, normaliu l.mazas pasirinkimas. O paskui prasideda issiskyrusiu bumas. Bet beda jei nenori vyro su kraiciu - posuniais, podukrom, alimentais ir atiduotu zmonom turtu. O paskui jau belieka nasliu laukt - vaikai suauge, turta kazkoki uzgyvene, zodziu rinktis ner ko skubet  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Pagal statistiką vyresniame amžiuje vienam vyrui 8 ar 9 moterys tenka. Ir tas vienas nebūtinai našlys, su savo bobute tuluojasi. g.gif
Gal kokį ekstremalų sportą močiutėms išradus, kad tų našlių daugiau atliktų? mirksiukas.gif
Atsakyti
O dabar SOS.
Paskambino vienas kaip ir draugas, iš draugas.lt išrastas prieš keletą metų. Pasiūlė susitikt savaitgalį. Paklausiau, kur ir ką nuveiktume, atsakė, nesvarbu, pas tave-mane, kad tik lova būtų. Pasakiau, kad seksas kas pusmetį menka paguoda, tolyg tokiu dažniu išgerti vitaminą ir tikėtis teigiamo poveikio. O ką tokio kitokio pasiūlyt nuveikti taip greit nesumojau, netyčia atjungiau pokalbį ir nebeperskambinau. Taip ir likau "laukti santechniko" bigsmile.gif
Klausimas. Čia panašu, kad aš jau save myliu Ir gerbiu ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 20:32)
O dabar SOS.
Paskambino vienas kaip ir draugas, iš draugas.lt išrastas prieš keletą metų. Pasiūlė susitikt savaitgalį. Paklausiau, kur ir ką nuveiktume, atsakė, nesvarbu, pas tave-mane, kad tik lova būtų. Pasakiau, kad seksas kas pusmetį menka paguoda, tolyg tokiu dažniu išgerti vitaminą ir tikėtis teigiamo poveikio. O ką tokio kitokio pasiūlyt nuveikti taip greit nesumojau, netyčia atjungiau pokalbį ir nebeperskambinau. Taip ir likau "laukti santechniko" bigsmile.gif
  Klausimas. Čia panašu, kad aš jau save myliu Ir gerbiu ?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik nesakykit,kad vel suzeide.
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 18:56)

Pagal statistiką vyresniame amžiuje vienam vyrui 8 ar 9 moterys tenka. Ir tas vienas nebūtinai našlys, su savo bobute tuluojasi. g.gif
Gal kokį ekstremalų sportą močiutėms išradus, kad tų našlių daugiau atliktų?  mirksiukas.gif

gal ir nebloga mintis. Ale jei ir ne, tai mazum feminizmas savo padarys biggrin.gif

QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 19:32)

joooooo, matyt, zmona savaitgaliui isvaziavo........
Ale vyras irgi gan pagarbiai su jumi, lova siule, kitam ir masinos sedyne tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 12 07, 20:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik nesakykit,kad vel suzeide.

Kas ką kada sužeidė?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 21:06)
gal ir nebloga mintis. Ale jei ir ne, tai mazum feminizmas savo padarys  biggrin.gif
joooooo, matyt, zmona savaitgaliui isvaziavo........
Ale vyras irgi gan pagarbiai su jumi, lova siule, kitam ir masinos sedyne tiktu  biggrin.gif

Kad čia ne feminizmo jėgoms. O kaip tas feminizmas konkrečiai galėtų pasitarnauti? g.gif
Žmonos neturi. Pats iš komandiruotės grįžo. Apturi kokią meilės istoriją, patyli. Palieka vienas,- perverčia užrašų knygutę, kas čia dar užsilikę, su kuo čia tą savaitgalį ką nuveikus.. Nei smerkiu nei pikta. Paprasčiausiai, nemačiau prasmės ir patingėjau išsimušti iš įprastos dienotvarkės.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 21:06)
kitam ir masinos sedyne tiktu  biggrin.gif

Jooo thumbup.gif Aš savo aukštaūgiui bičiuliui pasiūliau savo mini automobiliuko galinę sėdynę. Nepasirašo. Sako, stuburą susilaužys. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 20:29)

Kad čia ne feminizmo jėgoms. O kaip tas feminizmas konkrečiai galėtų pasitarnauti? g.gif

(skaityti tik su jumoru)
cia del ankstesnes diskusijos, kad su metais vyru maziau nei moteru. Bet jei moterys bus savarankiskos feministes, tai mazesniam ju kiekiui vyru reikes. Tada nebus tokio vyru trukumo. Va ir feminizmas tame pagelbes, nereiks net ekstremalaus sporto moterims. Cia irgi is anksciau, kad daugiau vyru nasliais liktu.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 07, 21:49)
(skaityti tik su jumoru)
cia del ankstesnes diskusijos, kad su metais vyru maziau nei moteru. Bet jei moterys bus savarankiskos feministes, tai mazesniam ju kiekiui vyru reikes. Tada nebus tokio vyru trukumo. Va ir feminizmas tame pagelbes, nereiks net ekstremalaus sporto moterims. Cia irgi is anksciau, kad daugiau vyru nasliais liktu.

doh.gif dabar jau aaaaaišku. Jei 8 iš 9 moterys bus užkietėjusios feministės, tai likusioms vyrų bus kaip tik. thumbup.gif kaip galėtume paskatinti šį mums perspektyvoj naudingą judėjimą? g.gif
Atsakyti
žavesėli, jei mokotės mylėti save, tai turite pradėti suprasti, kad Jums nerūpi, kas teks kitoms 8 ar 180čiai moterų. Jei bus bent vienas geras tinkamas vienišas vyras - galvokit, kaip jam tapti Jūsiškiu. Nesukit galvos apie likusį milijoną vienišų moteriškių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 20:54)
doh.gif dabar jau aaaaaišku. Jei 8 iš 9 moterys bus užkietėjusios feministės, tai likusioms vyrų bus kaip tik. thumbup.gif  kaip galėtume paskatinti šį mums  perspektyvoj naudingą judėjimą? g.gif

na nezinau nezinau... Ir nesikuklinu, man asmeniskai atrodo, kad vyrai iki pilnos laimes visai nera reikalingi biggrin.gif Gal as jau feministe ir to net nezinau blink.gif g.gif

Sugalvojau clap.gif tiesiog kiekviena proga skelbt "gyvenimo tiesa": visi vyrai kiaules.
....Ir neturiu kuo apsirengt.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 07 gruodžio 2014 - 21:24
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 07, 18:38)
O man nepatinka tavo plakama šikna. Vėžį varo. Ką daryyyt?  doh.gif

Galiu avatara priekiu atsukti, taip sakant ne sikna biggrin.gif tiks?
Atsakyti