QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 11:10)
Parodžiau kolegei juvelyrą, sakė,tikrai neblogas, simpotnas diedas . Paskaitė feisbuke jo tekstus, sakė,matos, kad ne nuo žagrės, nu tai daba tegu pati sukasi, kaip išmano..aš gi už ją uodegos nepavizginsiu
žiūriu, piršlybos vyksta Na liuks, tikėkimės, baigsis gražiai.
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 12:10)
Parodžiau kolegei juvelyrą, sakė,tikrai neblogas, simpotnas diedas . Paskaitė feisbuke jo tekstus, sakė,matos, kad ne nuo žagrės, nu tai daba tegu pati sukasi, kaip išmano..aš gi už ją uodegos nepavizginsiu
Ne ne nuo žagrės jis, duok dieve, kad gerai pavizgintų, supakuotų jį, mano anyta tik rankom paplotų
Žavesėli, man irgi dažnai savęs nuvertinimas užeina visose srityse
Naivuolė ,tikiuosi, kad kiti metai bus geresni man, nes oška esu
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 12:10)
Prašyčiau mus informuoti apie įvykių eigą. Toks, kaip kabinti juvelyrus, pradžiamokslis bus.
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 10, 12:56)
Ne ne nuo žagrės jis, duok dieve, kad gerai pavizgintų, supakuotų jį, mano anyta tik rankom paplotų
O tai čia tavo svainis, ar kaip?
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 10, 09:56)
Mano ir tas, kur "tik mirtis mus išskirs" ir tas, su kuriuo patyriau toookią meilę, nebesibasto, žinau kur padėti ir jau aš jiems tįsiu gėles, nebe jie man. Ko gero, po dausas merginėja.
O jei dar kas nors toks manęs ieško, tai duok Dieve jam sveikatos, nebe kas iki tų septynių metų ir beliko.
O jei dar kas nors toks manęs ieško, tai duok Dieve jam sveikatos, nebe kas iki tų septynių metų ir beliko.
Oi tu žavesėli.
Beje, kažkas čia buvo užsiminęs apie kapines kaip vyrų (našlių) buriavimosi vietą. Aš tavo vietoj atidžiau pasidairyčiau, jei jau vaikštai ten periodiškai, su gėlėmis.
Eisiu šiandien į biblioteką (šiaip niekada ten ne(be)silankau), į knygos pristatymą. Pasidairysiu, ko žavesėlis netenka visą dėmesį ten skirdama tik knygoms
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 10, 12:56)
Žavesėli, man irgi dažnai savęs nuvertinimas užeina visose srityse
Duokš penkis
Papildyta:
QUOTE(anciana @ 2014 12 10, 13:05)
Oi tu žavesėli.
Beje, kažkas čia buvo užsiminęs apie kapines kaip vyrų (našlių) buriavimosi vietą. Aš tavo vietoj atidžiau pasidairyčiau, jei jau vaikštai ten periodiškai, su gėlėmis.
Eisiu šiandien į biblioteką (šiaip niekada ten ne(be)silankau), į knygos pristatymą. Pasidairysiu, ko žavesėlis netenka visą dėmesį ten skirdama tik knygoms
Legendos. Mano kaimynai našliai dar prieš našliais patapdami, užrezervuoti buvo. Pamatysi kokį vieną sliūkinėjantį dėduką kilometro spinduliu ir tai dar delnais neplok, geriau apsidairyt,- bobutuke jojo su kokiu kaupeliu artėjant išvysi.
Vyrai nemėgsta kapinių. Nepatinka aura gal. Barų aura jiems tinka labiau.
Pasidairyk, širdele, pasidairyk. O kai grįši, apie knygą parašyk būtinai.
Mano dėdė iš uostamiesčio žmoną palaidojo pora mėn vėliau nei aš savąjį. Susiskambinom, užuojautas susireiškėm, palūžęs toks, atrodė ir nebeatsities..
Likus mėn. iki metinių, savo naująją "ticharia" prie altoriaus mažoj bažnytėlėj nusivedė. Mano pusbrolis, vienturtis lepūnėlis, iš didelių prabangių namų išsikraustė, nenorėdamas tokios "čyderstvos" matyt, metus nesikalbėjo su tėvu. dėdė prisiekinėjo, kad dar žmona jam liepė šitą padorią moterytę- šeimos draugę vesti. (Mūsų ten nebuvo, gal ir liepė). Esą ką čia prieš žmones našlauti, 65 jau ir jaunikiui. Tai va.
Moralas. Norit padoraus našlio,- rezervuokit iš anksto. Ir su jo dar esama žmona suderinkit. Kad vaikus, dar negimusius į darželius užrašyt, tai aišku. O čia tai ne?
Likus mėn. iki metinių, savo naująją "ticharia" prie altoriaus mažoj bažnytėlėj nusivedė. Mano pusbrolis, vienturtis lepūnėlis, iš didelių prabangių namų išsikraustė, nenorėdamas tokios "čyderstvos" matyt, metus nesikalbėjo su tėvu. dėdė prisiekinėjo, kad dar žmona jam liepė šitą padorią moterytę- šeimos draugę vesti. (Mūsų ten nebuvo, gal ir liepė). Esą ką čia prieš žmones našlauti, 65 jau ir jaunikiui. Tai va.
Moralas. Norit padoraus našlio,- rezervuokit iš anksto. Ir su jo dar esama žmona suderinkit. Kad vaikus, dar negimusius į darželius užrašyt, tai aišku. O čia tai ne?
Girdėjau ir aš panašią istoriją, kai būsimoji (mirštančios giminaitė) gavo pirmosios palaiminimą. Užtat antroji ir vėžiu sergančią mirštančiają slaugė, ir dabar vyro vaikus kaip savus augina, ir santarvėj su vyro gimine sugyvena. Ir vyrui gerai Jaunesni, apie 35-40 metų jiems.
Išvada. Dairomės potencialių našlių.
Išvada. Dairomės potencialių našlių.
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 10, 13:05)
Prašyčiau mus informuoti apie įvykių eigą. Toks, kaip kabinti juvelyrus, pradžiamokslis bus.
Papildyta:
Būtinai
Papildyta:
Būtinai
aha svainis
Dar vien ožkelė tūrėtų būti mūsų laimės ikona, jei man gerai su matematika
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 09, 22:13)
Oho, laimės ikona
Buvom šiandien pasimatyme, trys poničkos iš SM. Tai tarp mūsų ir antra laimės ikona buvo, 6-tus metus dūšia dūšion su savo brangiuoju gyvenanti. Sako, jaučiasi dėkinga jo ex, kad tokį puikų vyrą perleido.
Taip, kad joks ne stebuklas čia, brangutės
Buvom šiandien pasimatyme, trys poničkos iš SM. Tai tarp mūsų ir antra laimės ikona buvo, 6-tus metus dūšia dūšion su savo brangiuoju gyvenanti. Sako, jaučiasi dėkinga jo ex, kad tokį puikų vyrą perleido.
Taip, kad joks ne stebuklas čia, brangutės
Taip taip
LO, tai čia jūs ta antra ikona?