Įkraunama...
Įkraunama...

± 40-ties ir dar (vėl-jau) vieniša

QUOTE(off-line @ 2014 12 10, 01:13)
* Romantikai  g.gif Taip jau minimaliai su ta romantika, galėčiau pasakyt  biggrin.gif
* Taigi, liniuotės pavadinimas: "stipri ir savarankiška jau ..."  mirksiukas.gif

* tu žuvis? biggrin.gif
nu gal ne visai romantikai tada. svajokliai?
* uo, tinka!!!
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 09, 21:23)

man tai kažkaip link b unsure.gif
Atsakyti
Žavesėli, aš visada bandau mąstyti optimistiškai, susitaikau su tuo kiek dievulis man skyrė išbandymų, ir kaip sakant tyliai juos bandau iškęsti, bet visvien tikiu, kad laimė ir meilė ateis ir į mano kiemą 4u.gif Įsivaizduok, kad kažkur po pasaulėlį bastosi, tavo antra sielos puselė ir tavęs ieško ir tikrai vieną dieną tave susiras lotuliukas.gif
Mane ikvepia mūsų laimės ikona thumbup.gif Klausyk ikona, kaip ten juvelyras ar tiko ir patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 10 gruodžio 2014 - 08:57
vakar telefu su kolege kalbėjau, bet dar nespėjau parodyti, bet ,man pačiai tai patiko, ir jis, ir jo pamąstymai feisbuke biggrin.gif
Eis , sakė, draugė žiedo užsisakyt pas aną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 10:05)
vakar telefu su kolege kalbėjau, bet dar nespėjau parodyti, bet ,man pačiai tai patiko, ir jis, ir jo pamąstymai feisbuke biggrin.gif

Nu tai liuks, lai ne tik užsisako, beje ir lovą jis mokėtų sumeistraut, taip kad manau bendrą kalbą ras thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 10:05)

Turiu tokį mielą baltojo aukso žiedą su daug mažučių akučių, kurios vis iškrinta. Jau pabodo juvelyrus penėt, tai dabar be trijų akučių padėtas vėl laukia, kol man bus 39 litų negaila.
O čia žiū jau beveik pažįstamą juveryrą turim. SM merginoms- nuolaidos. 4u.gif
Atsakyti
Žavesėli, nešiepk dantų, aš pirma eilėj biggrin.gif jeri mano drauge netiks, galėsi tu žiedą pas aną taisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 10:38)
Žavesėli, nešiepk dantų, aš pirma eilėj biggrin.gif  jeri mano drauge netiks, galėsi tu žiedą pas aną taisyt biggrin.gif

Oi ne, juvelyrą tepasituri, bet kaip piršlių ratelio atstovė nuolaida mielai pasinaudočiau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 10, 09:56)
Žavesėli, aš visada bandau mąstyti optimistiškai, susitaikau su tuo kiek dievulis man skyrė išbandymų, ir kaip sakant tyliai juos bandau iškęsti, bet visvien tikiu, kad laimė ir meilė ateis ir į mano kiemą 4u.gif Įsivaizduok, kad kažkur po pasaulėlį bastosi, tavo antra sielos puselė ir tavęs ieško ir tikrai vieną dieną tave susiras lotuliukas.gif
Mane ikvepia mūsų laimės ikona thumbup.gif Klausyk ikona, kaip ten juvelyras ar tiko ir patiko?

Mano optimizmas į realizmą atsimuša. Mano ir tas, kur "tik mirtis mus išskirs" ir tas, su kuriuo patyriau toookią meilę, nebesibasto, žinau kur padėti ir jau aš jiems tįsiu gėles, nebe jie man. unsure.gif Ko gero, po dausas merginėja. g.gif
O jei dar kas nors toks manęs ieško, tai duok Dieve jam sveikatos, nebe kas iki tų septynių metų ir beliko. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 10:38)
Žavesėli, nešiepk dantų, aš pirma eilėj biggrin.gif  jeri mano drauge netiks, galėsi tu žiedą pas aną taisyt biggrin.gif

o jei tavo draugė išbrokys, tai ir man tokio klecko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2014 12 10, 08:56)
Įsivaizduok, kad kažkur po pasaulėlį bastosi, tavo antra sielos puselė ir tavęs ieško ir tikrai vieną dieną tave susiras lotuliukas.gif

ale kiek galima įsivaizduot ir laukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 12 10, 10:56)

Papildyta:

Papildyta:

o jei tavo draugė išbrokys, tai ir man tokio klecko nereikia biggrin.gif

Kad tik jos neišbrokytų, va ko aš bijau..kad nepradėtų savo marazmų varyt, va, kokia aš žavuolė, tokia ir anokia..paskui visi diedai taip ir atšoka, kaip kamuoliai nuo asfalto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 12 10, 01:09)
* tu žuvis? biggrin.gif
nu gal ne visai romantikai tada. svajokliai?

Mano vyras žuvis. Nesvajoklis visai man jis atrodo. Grynas praktikas.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 10, 11:08)
Kad tik jos neišbrokytų, va ko aš bijau..kad nepradėtų savo marazmų varyt, va, kokia aš žavuolė, tokia ir anokia..paskui visi diedai taip ir atšoka, kaip kamuoliai nuo asfalto biggrin.gif

Oi, mano marazmai atvirkštiniai gali būti, jei spės pilnatis užeit: kokia aš nekokia, kaip man suuunku. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ondatra... @ 2014 12 10, 10:59)
ale kiek galima įsivaizduot ir laukt  unsure.gif

Tam reikalui juk mes ir kursim taisykles, kaip tinkamai slapstytis, kad jie mus kuo greičiau surastų. 4u.gif
Atsakyti